من مدتی متوجه شدم که بعضی از نوشته ها توی فری ارم خونده نمی شن. مثل این می مونه که اینکدینگش خراب شده باشه. یه شل هم توی سایتم پیدا کردم. گفتم شاید خراب کاری باشه. یه عکس گرفتم ازش. ببینید کسی می تونه کمکم کنه که به حالت اولیه برش گردونم.
freer.jpg
من مدتی متوجه شدم که بعضی از نوشته ها توی فری ارم خونده نمی شن. مثل این می مونه که اینکدینگش خراب شده باشه. یه شل هم توی سایتم پیدا کردم. گفتم شاید خراب کاری باشه. یه عکس گرفتم ازش. ببینید کسی می تونه کمکم کنه که به حالت اولیه برش گردونم.
freer.jpg
سلام
من وقتی این اسکریپت رو نصب کردم برای محصولات عکس تعیین کردم ولی متاسفانه عکس ها رو نشون نمیده.میشه یکی توضیح بده چطور میشه این رو درست کرد؟لطفا
لینکی که داخل اسکریپت هست یعنی داخل کد هاش این رو نشون میده :
http://echarge.softbaz.ir/statics/up....png?w=30&h=30
ولی جای عکس ها اینجاست
http://echarge.softbaz.ir/statics/up....png?w=30&h=30
ویرایش توسط softbaz : March 8th, 2014 در ساعت 08:36
أوستان بنده از درگاه جهان پی استفاده میکنم ×× در بعضی از خرید ها کاربران وقتی خرید رو انجام میدن و پول به حساب بنده میاد ولی خرید رو ناموفق میزنه و پین هارو نشون نمیده :| مشکل از کجا میتونه باشه؟
هاستـــ دات ای ار (شرکت پارسیان ثبت 269 )
فروش سرور مجازی از ایران و انگلستان ( با منابع اختصاصی) ، هاست لینوکس ، فایل هاستینگ ، رادیو هاستینگ و ثبت دامنه
تماس بگیرید : 5163 200 0913
سلام
یک سری از پرداخت ها همون لحظه در قسمت پرداخت ها ثبت و قابل مشاهده هستن
ولی
یک سری نه
مدتی طول میکشه تا به اون لیست پرداخت ها اضافه بشن
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
من میخواستم در فریر به صورت پیش فرض یکی از دسته ها محصولاتش نمایش داده بشه ،
مثلا وقتی طرف وارد فروشگاه میشه به صورت پیش فرض دسته ی شارژ ایرانسل انتخاب شده باشه و حصولات این دسته نمایش داده بشه مثلا 1000 تومانی ، 2000 تومانی و ...
چه تغییراتی در کد هاش باید ایجاد کنم ؟
سلام دوست عزیز
منم میدونم.همون اسکریپتی هستش که نصب کردم.همه هم نصب کردن.یعنی شما این مشکل رو ندارید؟میشه یکی بگه باید چیکار کنم؟
نه داداش. کد اش همونه. اصلا بگیم تغییر کرده. حالا چیکار کنم؟ نمی شه ریکاوریش کرد؟ یا یه بک اپ از کارتا بگیرم دوباره نصب کنم؟ تازه یه مشکل دیگه هم پیدا کرده. از موبایل وارد بانک نمی شه ولی از کامپیوتر وارد بانک می شه. یه جیزی که شاخ خودم در اومد. شاید منبع این مشکل هم همین باشه.
اقا اوکی شد
ویرایش توسط shenase : March 8th, 2014 در ساعت 16:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)