نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Oxygen نمایش پست ها
درود و عرض احترام .
در صورت درخواست میتونیم مانیتورینگ سرور ها رو بر عهده بگیریم .
با احترام .
سلام

با تشکر از شما لطفا ایمیل خودتون و پ.خ کنید.

دوستان فعلا نیازمندم ...

جا داره اینجا از تمامی دوستان که در بحث و تبادل اطلاعات ما شرکت کردن بی نهایت تشکر و قدردانی بکنم الحق که برازنده ی اولین و بزرگترین فروم هاستینگ ایران دوستانی مثل شما هستین که واقعا در طول سالیان سال که به اینجا مراجعه کردم و میکنم بهترین اطلاعات و کسب میکنم و دوستان و اساتید نیز بدون چشم داشت کمک میکنن.
دوستان افرادی رو که واقعا به نظرشون متخصص مدیریت سرورهای مجازی بودن برای سپردن سرور های خودمون بهشون و افرادی رو که سرورهای مجازی مدیریت شده ی واقعی رو با بهترین کیفیت عرضه میکنند و تا الان معرفی کردن و انشاءالله من نیز با تک تک این دوستان تماس خواهم گرفت تا مدیر سرورهای خودم و انتخاب کنم و واقعا امیدوارم در آینده نیز این تاپیک به درد دوستان بخوره و مشکلاتشون و حل کنه با تشکر از همگی و تک تک دوستان بسیار سپاسگذارم.

از دوستانی که تا به حال در این بحث و گفتگو (بیشتر اعلام نظر) در این تاپیک شرکت نکردن عاجزانه خواهش مندم نظرات خودشون و بیان بفرمایند .

منتظر نظرات دیگر دوستان و اساتید و پیشکسوتان این صنعت هستم.

با تشکر

از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم.

از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.

با تشکر از همگی