-
March 6th, 2014, 20:13
مشکل در خرید لایسنس hwmcs از سایت اصلی
سلام دوستان بنده وقتی می خواهم از سایت اصلی لایسنس hwmcs رو از سایت اصلی بخرم می روم سفارش و ثبت نام هم می کنم در نهایی کردن خرید متن زیر رو می نویسه:
Oops, there's a problem...
MaxMind Error
MaxMind has deemed your order to be potentially high risk and therefore it has been held for manual review.
If you feel you have received this message in error, then please accept our apologies and submit a support ticket to our Customer Service Team. Thank you.
وقتی هم می رم به بخش سفارش ها چون چند بار تلاش کردم و نشده یه لیستی از سفارش هایی رو میاره که جلوش نوشته fraud به معنی تقلب. و نمیشه اونهارو هم پاک کرد. چیکار کنم؟ چطوری سفارش بدم؟
ممنون.
-
-
March 6th, 2014 20:13
# ADS
-
March 6th, 2014, 22:34
عضو انجمن
پاسخ : مشکل در خرید لایسنس hwmcs از سایت اصلی
سلام
از این لینک با آی پی ایران عضو شوید
توجه داشته باشید که آی پی شما باید آی پی کشوری باشد که در فرم می دهید.
در مورد پرداخت مبلغ هم می توانید از طریق ما اقدام نمایید تا با تخفیف انجام دهیم
موفق باشید
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-
-
March 6th, 2014, 22:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
arazit
لینک همکاری در فروش 
خوشم میاد هموطنان عزیز از آب گل آلود هم میخان نهنگ صید کنند ( زمانی به ماهی قانع بودن! )

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
سلام دوستان بنده وقتی می خواهم از سایت اصلی لایسنس hwmcs رو از سایت اصلی بخرم می روم سفارش و ثبت نام هم می کنم در نهایی کردن خرید متن زیر رو می نویسه:
مشکل از ورود با آی پی ایران هست ، بهشون تیکت بدید میگن حسابتون رو از طریق افزایش موجودی شارژ کنید ما فاکتور رو واستون پرداخت شده میزنیم ( اولین باری که مستقیم از WHMCS خرید کردم اینجوری شد واسم )
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ...
-
تعداد تشکر ها از isoroush به دلیل پست مفید
-
March 6th, 2014, 22:58
عضو انجمن
سلام
نهنگ و ماهی صید کردن نداره دوست عزیز
آب هم گل آلود نیست و ماهی هم وجود ندارد
ما فقط این کار را به این خاطر انجام می دهیم که بتوانیم تخفیف جزئی در خرید لایسنس به مشتریان خود بدهیم
موفق باشید

نوشته اصلی توسط
isoroush
لینک همکاری در فروش
خوشم میاد هموطنان عزیز از آب گل آلود هم میخان نهنگ صید کنند ( زمانی به ماهی قانع بودن! )
مشکل از ورود با آی پی ایران هست ، بهشون تیکت بدید میگن حسابتون رو از طریق افزایش موجودی شارژ کنید ما فاکتور رو واستون پرداخت شده میزنیم ( اولین باری که مستقیم از WHMCS خرید کردم اینجوری شد واسم )
بزرگترین ارائه دهنده لایسنس های دایرکت ادمین - ارائه سرورهاي اختصاصي از ديتاسنتر XLHOST و Hetzner آلمان
ارائه سرورهاي مجازي با برترين كيفيت
www.ItakHost.com تلگرام :
itakhost
-