نقل قول نوشته اصلی توسط parsibox نمایش پست ها
امیری یا هر کس دیگه ای هستی چرا متوجه نمیشی؟؟؟فارسی دارم میگم.
شما چرا بدون اجازه ی من اینکار را کردی؟؟
هی میگه whmc .
شما برو توی سایتشون و ببین که یک بخش راهنما داره که خودش یک سری مثال گذاشته و من بدون اینکه برم کد whmc را دیکد کنم با استفاده از همان راهنمای خودشان براش ماژول نوشتم.
اگر فقط ۲-۳ ماه دیگه صبر میکردی میفهمیدی که میخواستم چیکار کنم ولی با این کاری کردی واقعا ناراحتم کردی و دیگه انگیزه برای کارهایی که میخواستم انجام بدم ندارم.

عزيز دل من اين حرف شما معنيش اينه که کسی حق نداره توسعه ای روی آدونيس بده!؟
شما ميگی ما ***ی کرديم!
عين اين ميمنونه که شما يک زمينی رو به کسی اجاره بدی! (يا شايدم بفروشی) بعد اون کسی که از شما زمين رو خريده به مياد و به من ميگه برام اين گل رو بکار! منم مجبورم زمينش رو بکنم گل رو بکارم توش!
اونوقت شما مييای ميگی چرا زمين منو کندی !؟
اين هم همون جريانه! شما با اين ماژول چه مشکلی داری! ميگي چرا زمينت شخم خورده ميگم همش که شخم نخورده! جای يکدونه درخت شخم خورده.
حالا هم دارم ميگم! اگر هزينه ای قراره پرداخت بشه بفرماييد. ديگه نياز به اينهمه دعوا نداره که!

الان شما ميگی اين ماژول رو کسی حق نداره استفاده کنه!
خوب نتيجش چی ميشه! اين بچه مچه ها که نال ميفروشن برميدارن اينو اضافه ميکنن به آدونيس بعد ميگن مال ما از مال محسن داوری هم کاملتره!
آخه من نميدونم اين ايرادش چيه که برگشتی فحش ميدی!
اگر منظورت اينه که کسی غير از خودت حق توسعه نداره که بحثش چيز ديگست! به نظر من تو اين قضيه تجديد نظر کن!
شما ميگي چرا اينو نوشتی! جواب اينه که زرين پال يک سرويس عمومی هستش! مشتری به من ميگه ميخوام از زرين پال استفاده کنم! بايد بهش بگم اگر از زرين پال ميخوای استفاده کنی آدونيستون رو پس بده به آقای داوری بيا از من اسکريپت بخر !؟
اگر جواب شما اينه بگو که ما هم تکليف خودمون رو بدونيم!
ولی منطقی حرف زدن بهتر از چشم بسته بد و بيراه گفتن هستش!

ممنون
علی امیری