-
March 5th, 2014, 18:00
درخواست خرید سرور مجازی در اروپا
سلام
آقا من یه اشتباهی کردم یه 100 دلار کردیت ویزا گرفتم برای خرید سرور تو یکی از کش.رهای اروپا حالا از این دو تا سایت خرید کردم میگن باهاتون تماس میگیریم
متاسفانه پول هم کم شده حالا شماره تلفن رو من اشتباه دادم
آیا ساینی جایی میشناسین که بتونم با این کردیت که خریدم بتونم توش بدون مشکل سرور سفترش بدم خدا خیرتون بده بدرقم گیرم
حالا که کردیت رو خریدم دیگه کاریش نمیتونم بکنم ممنون از دوستان
-
تعداد تشکر ها از want0n به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014 18:00
# ADS
-
March 5th, 2014, 18:25
پاسخ : درخواست خرید سرور مجازی در اروپا
الان مشکل شما سرور است شماره تماس است؟مشکل برگشت پول است؟ بهتر توضیح دهید
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 18:28
احتمالا پرداختتتون کلاه برداری ثبت شده و سرویسی نمیدین یا باید احرازهویتی چیزی کنی
چرا خوب از همین جا و این ایرانی ها سرویس نمیگیرید؟
-
تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 18:42
عضو انجمن
سلام
در تماس باشید
تا راهنمای کنیم
با شماره تماس در امضا
شرکت(
داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
"
پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
-
تعداد تشکر ها از servervds.com به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 20:01
من که گفتم مشکلم اینه که الان کریدت دارم که شارژ شده نمیتونم از ایرانی ها بخرم
یه اشتباهی کردم الان کریدت رو دستم مونده باید با این بخم لطفا لینک سایتی چیزی بدین که بتونم از توش خرید کنم با کردیتم
متاسفانه جند جا که ثبت کردم مشکل با کردیت ندارن میخوان زنگ بزن وریفای کنن منم زبانم خوب نیست بعدشم تلفن ایران بدم مشکل پیش نمیاد برام؟
کلا یه راه کاری چیزی بدین که این کردیت رو بتونم خرج کنم واسه خرید سرور
-
-
March 5th, 2014, 20:25
عضو دائم
اگر کردیت شما در بخش کاربری سایتشان قرار دارد تنها میتوانید از همان سایت خرید کنید نه از سایت دیگر
اما اگر پولتان در ویزا کارتتان هست به من اطلاع بدید از طریق پیغام خصوصی تا به شما سایت معتبر برای خرید سرو رمجازی معرفی کنم
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
تعداد تشکر ها از nimafire به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 21:37
حتی یکی از دوستان سایت leaseweb رو معرفی کرد که توش ثبت نام کردم و سرور رو خریدم پول هم از تو ویزا کارت کم شد من موجودی گرفتم دیدم کسر کردن بعدش که کسر شد گفتن زنگ میزینم بهت منم موندم چه کنم با بدبختی با موبایل بهشون زنگ زدم صحبت کردن که گفتن باید کپی بدی و این حرفا منم گفتم غلط کردم برگردون پولو که خدارو شکر پول رو برگشت زد.
خلاصه داستانی دارم من با این ویزا کارتی که دارم.
تنها جایی که به ذهنم اومد این بود که بیام اینجا بلکه بزرگان اهل فن کمک کنن بخدا من کارم نه هاستینگ نه همچین تصمیمی دارم خواهش میکنم کمک کنید حتی حاضرم برای حفظ ابروم هم که شده در حد توانم مقدار نا قابل و اندک هم هزینه کنم که این کار انجام بشه لطفا راهنمایی کنید،تا من باشم دیگه کلاس الکی نیام واسه کسی
-
-
March 5th, 2014, 21:51
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
want0n
سلام
آقا من یه اشتباهی کردم یه 100 دلار کردیت ویزا گرفتم برای خرید سرور تو یکی از کش.رهای اروپا حالا از این دو تا سایت خرید کردم میگن باهاتون تماس میگیریم
متاسفانه پول هم کم شده حالا شماره تلفن رو من اشتباه دادم
آیا ساینی جایی میشناسین که بتونم با این کردیت که خریدم بتونم توش بدون مشکل سرور سفترش بدم خدا خیرتون بده بدرقم گیرم
حالا که کردیت رو خریدم دیگه کاریش نمیتونم بکنم ممنون از دوستان
پول شما رو برگشت دادند ؟ اگه ندادند شماره تلفن بدم خدمتون بدین تماس بگیرند صحبت میکنم تا مشکلتون برطرف بشه !
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 21:55
عضو انجمن
اقا بیا ! خوب بیا بخر حال کن :
Worldstream Internet Services
مشخصات هم کاملا درست و ایران رو بزن
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
March 5th, 2014, 21:58

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
پول شما رو برگشت دادند ؟ اگه ندادند شماره تلفن بدم خدمتون بدین تماس بگیرند صحبت میکنم تا مشکلتون برطرف بشه !
شکر خدا دست و پا شکسته زنگ زدم بهشون گفتن اگر میخوای کنسل کنیم گفتم آره خبر مرگتون واسه 20 دلار خرید سرور جر دادین منو 40 دلار صحبت کنم و کپی پاسپورت بدمو این حرفا پدرسوخته ها
مرسی از همه شما دوستان که کمکم میکنید
ویرایش توسط want0n : March 5th, 2014 در ساعت 22:00
-