نقل قول نوشته اصلی توسط robocit نمایش پست ها
سلام

من هم بهتون کاربرSecure_Host
پیشنهاد می کنم.

نکته ای که در همکاری با ایشون خیلی به چشم می خوره مدیریت خوب و امنیت بالا در حوزه تخصص کاری می باشد.

سرور هایی که ایشون مدیریت و امنیت اونها رو در همکاری با ما به عهده دارند . هم لینوکس است و هم ویندوز. مبحثی هم که میشه مطرح کرد درصد پایین مشکلات برای سرور به علت کانفیگ خوب ، مدیریت درست و امنیت بالا است.
سلام دوست عزیز با تشکر از شما
حتما باهاشون تماس میگیرم ...

سپاسگذارم

نقل قول نوشته اصلی توسط clients نمایش پست ها
منم به شما کاربر secure_host را معرفی می کنم.
مانیتورینگ تمامی سرور های مجازی و اختصاصی ما با ایشان می باشد.کارشون خیلی حرفه ای است .
ممنون
سلام دوست عزیز
حتما باهاشون تماس میگیرم.
سپاسگذارم.

از تمامی دوستان و اساتیدی که تا به حال در بحث ما شرکت نکردن عاجزانه خواهشمندم که نظر خودشون و در این خصوص بفرمایند.
ما در این تاپیک تصمیم داریم تا بهترین و متخصص ترین افراد در زمینه ی ارائه ی سرور های مجازی مدیریت شده و افرادی که میتوانند سرور های ما رو با دریافت هزینه از همه نظر و همه جوره به بهترین شکل ممکن مدیریت کنند رو معرفی کنیم تا در انتخاب این افراد واقعا کاربلد دچار مشکل نشیم (چون همونطور که در پست های قبل عرض کردم بنده بخاطر یک انتخاب اشتباه حدود 300 تومن رو از دست دادم یعنی بهتر بگم سرم کلاه گذاشتن!)

از مدیران و پیشکسوتان و تمامی عزیزان انجمن وب هاستینگ ایران خواهشمندم در این بحث و تبادل اطلاعات شرکت بفرمایند.

با تشکر از همگی