برای بنده موردی کاری پیش اومد که مجبور شدم از جایی مطمئن خرید کنم
برای همین مجبور به خرید مستقیم از دیتا سنتر هایی بودم که نماینده رسمی هستند ، 2مورد بود که 2مورد برسی شد و با شرکت
افراوب که نماینده رسمی دیتاسنتر
netelligent - Canadian Dedicated Server | Colocation | Bandwidth | Montreal Hosting Solutionsبه توافق رسیدیم
در ابتدای کار سرور مورد نظر انتخاب شد و هزینه ها واریز شد و قرار بر این شد که بر روی سرور مجازی ساز نصب بشه .
بعد از 24 ساعت شرکت افراوب توضیح دادن به دلیل اینکه سی پی یو سرور با مجازی ساز خوب جواب نداده تغیراتی دادند و همین باعث شده یک مقدار طول بکشه
البته با یک گیگ رم رایگان اضافه به اصطلاح این تاخیر رو جبران کردن ( وظیفه نبود )
پورت سرور رو همون طور که قول داده بودند 100 اختصاصی بود و کیفیت بسیار خوبی داره
کیفیت سرور ها هم تا الان خوب بوده
موردی که برای بنده جالب بود ، برای این پروژه مجبور به تهیه سرور از ایران هم شدم ، نکته جالب اینه که سرور با اینکه از کانادا بسیار دور هست ( از لحاظ در مسیر قرار گرفتن روتر های مختلف ) بسیار خوب می تونم دانلود کنم
مورد بعدی پیگیری خیلی ساپورت خوب دیتا سنتر بود ، یعنی برای آپگرید سخت افزاری باید سرور رو خاموش می کردند ، بارها این مورد رو گوش زد کردند که فراموش نکردید ؟ (خیلی جالب بود با اینکه جواب نداده بودیم ولی باز پیگیر بودند )
سرور رو آپگرید سخت افزاری که کردند پیگیر این بودند که ببینید مشکلی پیش اومده یا نه .
تایم دقیق خاموش کردن رو خواستن مشکل رو به خوبی حل کردند
سوالات و مشکلات رو به سرعت جواب می دادند ، این در نظر می اومد که کسی اونجا تنها برای سرور شما داره کار می کنه
پنلی که شرکت در اختیار ما گذاشته بود بسیار جالب بود ، تایم دقیق ست آپ ، آی پی ها ، گراف پهنای باند ، ریبوت و پورت رو کامل نشون می داد

این مورد بسیار خوب هست ، بدون واهمه از ایرانی بودن بشه از سرویسی استفاده کرد ، ترس از اینکه متوجه بشند ایرانی هستید. احترام متقابل برای شما قائل بشند.
این تاپیک در صورت پیش اومدن اتفاق های تازه به روز می شه