سلام
سوالی از دوستان داشتم اونم این بود که من میخوام از اطلاعات وی پی اس و هاست دانلود و فایل هام بک آپ بگیرم اما موندم کجا ذخیره کنم؟اگه یه دفعه اون فایل ها پاک بشه من بیچاره میشم
دوستانی که سایت دانلود دارن بکاپ فایل هاشون رو کجا نگه میدارن؟
سلام
سوالی از دوستان داشتم اونم این بود که من میخوام از اطلاعات وی پی اس و هاست دانلود و فایل هام بک آپ بگیرم اما موندم کجا ذخیره کنم؟اگه یه دفعه اون فایل ها پاک بشه من بیچاره میشم
دوستانی که سایت دانلود دارن بکاپ فایل هاشون رو کجا نگه میدارن؟
سیستم های زیادی هست و شرکت های زیادی این امکان رو به شما میدن
حچم بک اپ های شما چقدر هست حدودا؟
باید هاست بکاپ تهیه کنید که یک ftp هست و به بکاپ اونجا بگیری یا یک سرور مجازی با منابع پایین بگیری رو خودتون روش ftp بزنید و بکاپ انتقال بدید
پیشگامان آریانت داده پرداز خاورمیانه شماره ثبت 43713 ( شاپینگ سرور ) با 6 سال سابقه،دارای نماد اعتماد
ارسال تیکت به بخش فروش|شماره تماس:42869221-061
سرور مجازی دیگری تهیه نمایید از لحاظ اقتصادی بهتر از فضای بکاپ ftp است.
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)