نقل قول نوشته اصلی توسط servervds.com نمایش پست ها
سلام

متاسفانه نمیشه افر داد و ...
دوستانی معرفی شده اند...
همکار بنده هم هست که در ایران میتونم به جرات بگم که یکی از جزء بهترین ها هستند
سلام
دوست عزیز نمیخواد آفر بدین شما اگه فردی رو که میشناسین عضو این انجمن هستن لینک پروفایلشون و بدین اگه نیستن آدرس ایمیل یا سایت یا شماره تلفنشون و ... رو بدین .

البته میتونم بگم پ.خ بفرستین اما میخوام اینجا عنوان کنین تا این تاپیک نه تنها مشکل من و حل کرد بلکه تاپیکی باشه برای دوستانی که در آینده همچین سوالی خواهد داشت .

من هم باز هم میگم خارج از فروم و یا حتی در این فروم زیاد گشتم اما شخصی یا شرکتی رو نتونستم پیدا کنم(البته بودن که فقط ادعا داشتن حتی از یکیشون یه تست گرفتم که واقعا ناامید کننده بود!)نمیخوام بحث و اینجا به حاشیه بکشونم این فروم اولین فروم هاستینگ به زبان فارسیه و همچنین بزرگترینش خودمون میدونیم و میبینیم که خیلیا سرویس ارائه میدن(حتی یکی از این خیلیا خود بنده و دوستامون هستیم!)اما دانش کافی در این مورد ندارن!
بعضیا هستن با مراجعه ی یه مشتری تپل!با هزار ترفند میکشونن سمت خودشون اما بعد یک مدت مشتری ناامید میره و چیزی نمیمونه براش جز بدنامی ...

بیشتر افراد به خاطر کارشون از همچین افرادی میخرن و راضی هم هستن ولی بعضی مواقع نیاز پیدا میکنیم به بهترین ارائه دهنده ی سرویس یا بهترین مدیر که یا بدیم سرورامون و مدیریت کنه و یا ازش سرویس بگیریم.

پس لطفا دوستان واقعا اگه به کار شخصی یا شرکتی و ... ایمان دارن و میدونن که جزو یکی از بهترینهاس همینجا معرفی کنن تا هم انتخاب برای من آسونتر بشه و هم دیگر دوستان.

با تشکر ویژه از همگی دوستان وب هاستینگ ایران