ما سعیمون بر اين هستش که تو جلسات مختلفی که با شرکت های تجارت الکترونيک بانکها داريم کارمون رو شفاف سازی کنيم.
دوم اينکه از عضويت کاربران ناشناس خودداری کنيم (طی عمليات مختلف برای تاييد کاربر)
سوم اينکه بر تراکنش ها نظارت کنيم و تراکنش های مشکوک رو توقيف، پيگيری و ارجاع بديم.
و چهارم اينکه قبل از اينکه کابر بخواد از طريق مراجع قانونی پيگير ماجرا بشه از طريق ايجاد محيط های گفتگو ميان مشتری و فروشنده، اختلافات احتمالی رو حل کنيم.
آقای داوری از صحبت های شما من اين برداشت رو ميکنم!
هيچ کس به جز شما حق انجام هيچ توسعه ای رو روی آدونيس نداره و فقط شما هستيد که حق داريد روی آدونيس توسعه بديد؟ درسته!؟ البته اين حق شما هستش که اين ادعا رو در مورد نرم افزار خودتون داشته باشيد ولی شما واقعا اين ادعا رو داريد برخلاف نرم افزار های ديگه مثل whmcs و ... ؟
من نيازی به خود سيستم ندارم! اما مجموعه آماده هستش تا هزينه اضافه شدن اين ماژول به آدونيس رو پرداخت کنه! اگر مايل هستيد اطلاع بديد.شما هر موقع سیستم را خریدی و هزینه ی ماژولش را دادی برات مینویسیم.
هیچ نیازی هم به کمک نداریم.
در هر حال من بازم ميگم اين نياز به اينقدر عصبانيت نداره و من نميدونم وجود اين ماژول چه ضرری ميرسونه که اينقدر بايد سرش عصبانی بشيم!؟
آقای داوری بياين منطقی با هم صحبت کنيم و اينقدر بی احترامی نکنيم به هم!
با تشکر
علی امیری