نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
من اینطور دستگیرم شد که جدای تخفیف های شما قیمتی که دیتا سنتر تو سایت زده برای 3 ماه می باشد و بعد سه ماه بخواهیم تمدید کنیم تقریبا دو برابر خواهد شد ؟
اگر جواب مثبت است ، این هزینه ی یهو دو برابر شدن میتونه بیزینس رو بهم بزنه ، ایا میشه بعد سه ماه ، خرید جداگانه ای کرد و باز از این تخفیف های 50 درصدی استفاده کرد و سرور رو منتقل کرد ؟
در مورد هزینه VAT دیتا سنتر هزینه ی جداگانه ای دارد ؟ کلا هزینه های مخفی دارد یا نه ؟
SLA به چه صورته ؟
جدای ابیوز فایل (چه تورنت چه سایر موارد ) در مورد تورنت من با پشتیبانی فروشش صحبت کردم گفت که به شدت با تورنت برخورد میکنند و سرور ها مانیتور میشوند چه پابلیک باشه چه پرایوت و اگر موردی ببینند بدون هماهنگی و تذکر سرور رو خالی میکنند!!!
بد ترین چیز فکر کنم همین باشه که یهو خالی کنند !
ازشون پرسیدم قوانین انگلستان استفاده از شبکه تورنت رو مجاز ندونسته ؟ پشتیبانی گفت این قانون داخلی دیتاسنتره! گفتم دوستم از دیتاسنتر شما سرور داره و داره تورنت رو با سرعتی بسیار بالا میگیره ، پشتیبانیش بعد 10 دقیقه هنگ کردن (فک کنم ای پی منو ذخیره کرد تا ببینه دوستم کیه :دی ) گفت ایشان تخلف کردند و به محض دیدن برخورد میشود حالا این چیزی که شما در مورد تورنت در این دیتا سنتر گفتید نمیدونم کدامش به حقیقت نزدیک تره البته خودم میدانم که اکثر vps های ایجاد شده از رداستیشن دارن تورنت میگیرن و مشکلی فعلا نبوده اما نمیدونم چرا پشتیبانیش اینطوری گفت !