-
March 3rd, 2014, 19:08
ای دی اس ال 4 مگ آسیاتک
سلام میخاستم بپرسم کیا از شرکت اسیاتک ای دی اس ال گرفتن و میخاستم ببینم راضی هستید یا نه؟ اخه من میخام 4 مگ 1 گیگ بگیرم نمیدونم خوبه یا نه؟ راستی سرعت دانلودش چقدره؟ و به نظرتون 1 گیگ بسه؟ و بگین به نظرتون کدام مودم ای دی اس ال بهتره براش؟ مودم وایرلس یا معمولی؟
-
-
March 3rd, 2014 19:08
# ADS
-
March 3rd, 2014, 19:12
پاسخ : ای دی اس ال 4 مگ آسیاتک
با سلام و خسته نباشید
بهتون پیشنهاد میکنم 128 بگیرید سرعت سرویس های محدودش تفاوت چندانی نداره - 1 گیگ هم فکر میکنم تو 2 روز تموم بشه 
مودم هم با توجه به نیازتون تهیه کنید - اگر بیسیم بگیرید بهتره که در آینده اگر خواستید با سیستم های دیگه متصل بشید مجبور نشید مجدد مودم رو تعویض کنید
-
تعداد تشکر ها از traxex111 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 19:16
با سلام
به انجمن خوش آمدید من از آسیاتک ندارم ولی کلاً بستگی به کارتون داره با اینترنت میخواین چه کاری انجام بدید اگر همش داخل اینترنت هستین نه 1 گیگ کمه و اگر دانلود زیادی دارین با 1 گیگ کم میارین ولی خوب میشه گفت برای محک سرعت خوبه مودم نیز با وایرلس و بدون وایرلس اصلاً ربطی به شبکه نداره و هر دو میتونه خوب باشه بستگی به استفاده خودتون داره اگر لپتاب دارین و داخل اتاق یا ساختمان در حال گردش هستین یا اینکه جای مناسبی برای مودم نیست میتونین با وایرلس استفاده کنید
-
تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 19:32
من در روز 6 ساعت در اینترنت هستم ولی زیاد با اون سرعتم دانلود نمیکردم اخه حوصلم نمیکشید سرعت دانلودش 10کیلوبایت بر ثانیه بود اما شاید با سرعت این که 4 مگ هست و سرعت دانلودش بیشتره بیشتر هم دانلود کنم؟ حالا بعدا میتونم هنگام شارژ 4 گیگ کنم دیگه؟ راستی سرعت دانلودش چقدره؟
-
-
March 3rd, 2014, 19:34
عضو دائم
بنده مشهد آسیاتک دارم
ماهی 54 هزار تومان برای 30 گیگ
شبانه رایگان
سرعت دانلود 900 کیلوبایت تا 1 مگابایت در ثانیه گاهی به 1200 کیلوبایت هم میرسه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-
تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 19:36
بنده 128 آسیاتک داشتم سرعت دانلود به 700 میرسید
-
تعداد تشکر ها از traxex111 به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 19:42
عضو انجمن
اسیا تک یک ISP هست
سرعت پینگ دانلود و غیره همه به مرکز مخابرات منطقه و یا شهر شما مربوط میشه که مخابرات از چه دانش تکنولوجی فنی داره و غیره .
همه ی ISP شرکت ها شرکت هستن و خوبن فقط به مرکز مخابرات مربوطه مربوط میشه .
( وگرنه شرکت isp یک پنل دارند مدیریت میکنند و غیره ...)
من هم اسیاتک داشتم هم مخابرات 512 و 1میگ سرعت دارم و داشتم سرعت دانلود بهم 150-500 میداد خوبه بد نیست اما امکان داره شخص دیگه همین سرویس داشتنه باشه از من سرعتش بیشتر باشه که بازم میگم به مخابرات مرکز استان و شهر منطقه تکنولوجی مربوطه نه شرکت.
-
تعداد تشکر ها از مینا-صیفی به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 19:44
عضو جدید
با سلام؛
از شرکت های ماکس نت، صبانت، شاتل و آسیاتک تابحال سرویس داشتیم که بدترینشون با توجه به قیمت و سرعت آسیاتک و شاتل بوده.
پیشنهاد می کنم اگر خط تون 8 مگ رو پشتیبانی می کنه از های وب استفاده کنید. اگر هم در تبریز هستید، و خط تون تا 4 مگ هست، ماکس نت رو پیشنهاد می کنم.
با احترام.
-
تعداد تشکر ها از HostIranWeb به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 20:06
سرعت پینگ دانلود و غیره همه به مرکز مخابرات منطقه و یا شهر شما مربوط میشه که مخابرات از چه دانش تکنولوجی فنی داره و غیره .
پینگ بستگی به توپولوژی داره و Technology (تکنولوژی) آنچنان دخیل نیست.
مهم نحوه همبندی شبکه هست.
مثال:
مبیت نت (وایمکس) پینگ به 4.2.2.4 میانگین بین 250 تا 300
اما داخل مخابرات حداکثر 200 (100 زمانی که خلوت هست)
-
تعداد تشکر ها از| KVM - SERVER | به دلیل پست مفید
-
March 3rd, 2014, 20:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
hostiranweb
با سلام؛
از شرکت های ماکس نت، صبانت، شاتل و آسیاتک تابحال سرویس داشتیم که بدترینشون با توجه به قیمت و سرعت آسیاتک و شاتل بوده.
پیشنهاد می کنم اگر خط تون 8 مگ رو پشتیبانی می کنه از های وب استفاده کنید. اگر هم در تبریز هستید، و خط تون تا 4 مگ هست، ماکس نت رو پیشنهاد می کنم.
با احترام.
اولا سلام ثانیا داش یه چیزی میگی ها ! من از ماکس نت هستم حداقل در 2 روز یکبار قطعی 1 ساعته نداشته باشه نمیشه ! یعنی کلا در هفته حداقل یه 4 بار قطعی داره
سرعتم 128 کیلوبایت هستش بیشتر نیاز ندارم وگرنه میگیرم الان نزدیک به 3 ساله دارم با مکس نت کار میکنم که به پیشنهاد دوستان انشاالله بعد عید میرم روی آسیا تک که از شر این مکس نت
راحت بشم ! بقیه isp ها بعد اتمام دوره سرویس یک روز رایگان میدن این لامصب اون یه روز رو میده که هیچ پولشم میگیره ! واسه یک روز سرعت همون 128 کیلوبایت 8 هزار تومان میگیره !
الانم یه نیم ساعت میشه نتم درست شده وگرنه خراب شده بود ! زنگ هم میزنی میگه مشترک گرامی با عرض پوزش شبکه موقتا با اشکال مواجه است ...
خدایا این یه ماه رو هم یه کاری کن حداقل در روز 1 بار مشکل داشته باشه تا من راحت بشم ! والا
-
تعداد تشکر ها ازSoltanHost.Net به دلیل پست مفید