سلام
دنبال یه نفر میگردم که به طور حرفه ای با سرور های مجازی اختصاصی آشنایی داشته باشه و بتونه گیم سرور های مختلف از جمله کانتر و کال آف رو بر روی سرورهای مجازی اختصاصی ران کنه.
حالا اگه کسی بود میتونه آیدیشو پ خ کنه تا ادش کنم![]()
سلام
دنبال یه نفر میگردم که به طور حرفه ای با سرور های مجازی اختصاصی آشنایی داشته باشه و بتونه گیم سرور های مختلف از جمله کانتر و کال آف رو بر روی سرورهای مجازی اختصاصی ران کنه.
حالا اگه کسی بود میتونه آیدیشو پ خ کنه تا ادش کنم![]()
سلام
با RoobinaServer در ارتباط باشید
آدرس سایت :
http://Roobinaserver.ir
تلفن :
02166378056
البته شراکت فکر نمی کنم انجام بدن ولی کانفیگ بخواید انجام میدن
ویرایش توسط 2040 : March 2nd, 2014 در ساعت 18:21
نصب و راه اندازیش توی اینترنت ریخته است هردوشون خودتون بگردین راهنماشو پیداد کنین کارتون رو انجام بدین زیادم سخت نیست
سخت نیست ولی در مواقعی که انک میدن به سرورها به یه نفر کاربلد نیاز داریم
درود, کانتر استریک رو می تونیم براتون مدیریت کنیم.
تنظیم فایروال و استفاده از Patch های دستی و ویرایش شده کامل جهت بهینه سازی بهتر و پلاگین های مناسب برای metamod
و تنظیم FPS در سرور و بازی و کاهش Loss/Choke و تنظیمات مناسب rate.
پاینده باشید
بهترین نیستیم، اما بهترین ها ما را انتخاب می کنند
〈فروش سرور با کیفیت از دیتاسنتر ovh〉
باری دیگر با دیتاسنتر محبوب Ovh ●● از 14 لوکیشن متفاوت در اروپا به دلخواه کاربران ●● منابع اختصاصی ●● با تخفیف ویژه
w w w . i - p o w e r . i r
چه کاریه که شریک میخوای ؟؟!!!
بده دست یه شرکت با ۵۰-۶۰ تومن برات همه کاری میکنه خودتم توی دردسر ننداز
شرکت(داده گستر سینا شیراز ) به شماره ثبت : 38085 ( سهامی خاص )
" پشتیبانی سایت " پرتال پشتیبانی کاربران داده گستر سینا شیراز به صورت 24 ساعته ، و خدمات شبانه روزی خود میتوانید مکاتبه نمایید.
" پشتیبانی تماس مستقیم " (22 الی 16) : 04116677880 و وقت اداری 9-13 07117307461 موارد حساب داری - پشتیبانی در مواقع غیر اداری : شیروانی 09365307804 -حسینی 09374329173
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت "شرکتی "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)