دقيقا! ديکد کردن کدهای زند شده به راحتی آب خوردن هستش!
ولی شما چند نکته رو در نظر بگيريد: ما از کد ديکد شده آدونيس استفاده کرديم به منظور اضافه کردن يک سرويس جديد به آدونيس!
همونطور که شما برای whmcs يک دروازه پرداخت اضافه کرديد ما هم برای آدونيس يک دروازه پرداخت اضافه کرديم!
اگر شما ميگيد کار ما غير اخلاقی بوده شما هم قبلا اين کار رو انجام داديد. تازه شما داری اون رو ميفروشيد ما مجانی برای استفاده گذاشتيم! انشالا برای whmcs و سگما و فروشگاه سازهای مختلف هم به زودی ارائه ميکنيم.
اين ما هستيم که بايد از شما کمک بخوايم!من از این ناراحتم که شما کد بنده را بدون اجازه ی من دستکاری کرده اید.
مگه من از کسی کمک خواستم که این کار کردید؟
الان هم اگر دوست داريد اين ماژول رو خودتون بنويسيد و به آدونيس اضافه کنيد و زرين پال هم هزينش رو به طور کامل پرداخت ميکنه!
يعنی شما يک ماژول به برنامه خودتون اضافه ميکنيد و هزينش رو ما پرداخت ميکنيم! اگر دوست داريد ما خوشحال ميشيم.
سيستم خودمون هم در حال ارائه هستش!شما اگه خیلی راست میگید برید سیستمی که کسی ننوشته را بنویسید و منتشر کنید نه اینکه سیستم یک نفر دیگه را دستکاری کنید.
شايد کسی دوست داشته باشه از آدونيس استفاده کنه! ما بايد مجبورش کنيم که اگر بخوای با ما کار کنی بايد از ... هاست استفاده کنی !؟ قطعا نه!
در هر حال ما آماده همکاری دوستانه با هر مجموعه ای هستيم.من با دوستانم صحبت میکنم و ببینم نظر اونا چیه.
چون این سیستم دیگه مال من نیست و متعلق به شرکت هست.اونا باید نظر بدن.
کلا خیلی خیلی کار زشتی کردید.
چه مجموعه برنامه نويسی آدونيس و چه هر نرم افزار پر کاربرد ديگه ای !
ممنون
علی امیری