-
February 1st, 2014, 05:29
عضو انجمن
پاسخ : نیازمند سئو کار فوق حرفه ای

نوشته اصلی توسط
mr-programer
با سلام .
استادان عزیز ببخشن منو اما یک مطلبی هست که باید بگم . هر کسی بگه تو یک هفته این کار رو انجام میده داره پولتو بالا میکشه فکر کنم دوستان وارد هم با بنده حقیر موافق باشن .
به گفته دوستمون حداقل 1 ماه و اندی زمان لازمه تا سئو خوب ریشه بگیره و میوه بده . در صورت تمایل بنده میتونم تظمینی براتون سئو کنم . بحث سئو چیزی نیست که فقط درصدی باشه سایت شما باید سئو فرندلی بشه و هزار تا دنگ و فنگ دیگه داره .
اگه سیستم مدیریت محتواتون وردپرس یا PHPFOX باشه من براتون تضمینی برای 1.5 ماه سئو میکنم .
برنامه نویس , امیرمحمد قربانزاده
09142616192
موفق باشید
یکم در مورد سئو بیشتر مطالعه کنید بهتر هست شما قرار نیست اسکریپت بنویسید اگر واقعا وارد باشید می تونید در 1 روز سایت رو سئو کنید سئو یعنی بهینه کردن سایت برای موتور های جستجو زمان این بهینه کردن و میزانشم به دانش افراد ربط داره قرار نیست هرکی بیشتر طولش داد حرفه ای تر باشه!
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
-
-
February 1st, 2014 05:29
# ADS
-
February 1st, 2014, 12:14
چشم حتما :-)
خیر سئو در عرض 1 - 2 روز انجام میشه . عرایض بنده رو متوجه نشدین جناب . سئو انجام میشه توی یکی دو روز ولی گوگل وبسایتی نیست که بتونه توی یه روز به شما تفاوت قائل بشه .
گوگل به مرور زمان وبسایت شمارو بهینه تر میبینه به عبارت دیگه گوگل بیکار نیست 24 ساعته وبسایت شمارو چک کنه و اگه تفاوتی دید بازدیدتون 1 روزه از 200 نفر گوگل برسه به 80000 نفر ورودی . این واقعا دور از تصور هم هست .
برای اینکه سئو نتیجه بده 1 - 1.5 ماه زمان میبره اجازه بدین دوستان دیگه ای هم نظر بدن من فکر کنم موافق با بنده باشن .
موفق باشید
-
تعداد تشکر ها از mr-programer به دلیل پست مفید
-
February 1st, 2014, 14:16
استارتر تاپیک همچنین کسی که میخوای تو ایران نیست . خودت برو سئو یاد بگیر از پایه شروع کن ظرف 6 ماه میشی سئوکار .
-
-
March 1st, 2014, 11:36
بله به نظرم کارایی بجز سئو انجام دادن که این همه وردی گوگل دارن
به نظرم قالب سایت دانلود فیلم | دانلود آهنگ خوب سئو شده
و نیز بازدید و تبلیغات زیادی خریده
دانلود آهنگ های جدید
ویرایش توسط navid_irani : March 11th, 2014 در ساعت 16:47
-
-
March 1st, 2014, 18:26
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
mr-programer
چشم حتما :-)
خیر سئو در عرض 1 - 2 روز انجام میشه . عرایض بنده رو متوجه نشدین جناب . سئو انجام میشه توی یکی دو روز ولی گوگل وبسایتی نیست که بتونه توی یه روز به شما تفاوت قائل بشه .
گوگل به مرور زمان وبسایت شمارو بهینه تر میبینه به عبارت دیگه گوگل بیکار نیست 24 ساعته وبسایت شمارو چک کنه و اگه تفاوتی دید بازدیدتون 1 روزه از 200 نفر گوگل برسه به 80000 نفر ورودی . این واقعا دور از تصور هم هست .
برای اینکه سئو نتیجه بده 1 - 1.5 ماه زمان میبره اجازه بدین دوستان دیگه ای هم نظر بدن من فکر کنم موافق با بنده باشن .
موفق باشید
بله با نظر شما موافقم. در ضمن شما اگه مشکلی نیس بی زحمت آیدی یاهوتون رو پ.خ کنید تا در مورد اون phpfox که گفتید یه صحبتی با هم داشته باشیم ببینیم به نتیجه ای میرسیم یا نه
در ضمن در جواب استارتر محترم باید بگم شما چقدر حاضرید هزینه کنید که نیازمند سئوکار فوق حرفه ای هستید؟ بگید تا بهتون معرفی کنم
-