نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 207

موضوع: آموزش قدم به قدم مدیریت سرور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن besthosti.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    116
    تشکر تشکر شده 
    1,806
    تشکر شده در
    1,340 پست

پیش فرض پاسخ : آموزش قدم به قدم مدیریت سرور

نقل قول نوشته اصلی توسط alavi24 نمایش پست ها
    من تازه دارم کار با سرور مجازی را شروع میکنم و در ضمن یه سرور مجازی هم خریداری کردم
    یه سوال دارم اینه که من میخواهم این سرور مجازی را به چند بخش تقسیم کنم مانند سایت های فروش هاست(البته خودم 5 تا سایت دارم که همگی را میخواهم به سرور مجازی انتقال بدم) یعنی به هر کار بر یه کنترل پنل بدهم من میخواهم برای این منظور از Cpanel استفاده کنم من اگه Cpanel نسخه سرور مجازی را نصب کنم باید برای هر سایت دوباره Cpanel را نصب کنم اصلا این Cpanel که روی سرور مجازی نصب میشه مخصوص یه کاربر هست و باید جهت هر کاربر لایسنس بخرم؟
    من خودم با پنل Cpanel کارکردم ولی میخواهم بدونم این پنلی که روی سرور مجازی نصب میشه چه فرقی داره مثلا میشه با آن فضای سرور را تیکه تیکه کرد و به هر کاربر سطح دسترسی داد و پنلی مانند همین پنل های که مانند طراحان سایت استفاده میکنند هست دیگه؟
    یعنی الان اگه من 5 تا سایت به خواهم روی سرور مجازی با کنترل پنل Cpanel داشته باشم باید 5 تا لایسنس بخرم؟
    باتشکر
    با سلام
    در ابتدا شما نیاز به سرور مجازی با سیستم عامل لینوکس دارین که معمولا نسخه سنت او اس را نصب می کنند و سعی کنید که نسخه 6 را تهیه کنید.
    سپس می توانید سی پنل را نصب کنید و از روی سی پنل برای هر کاربر هاست و دامین انها را به هاست متصل کنید همچنین نیاز است که برای هر سایت دامین انها را به روی دی ان اس هایی که سرور سی پنل داره و شما آنها را در سی پنل ساخته اید ست کنید .
    نیاز نیست که برای هر کاربر به طور جداگانه سی پنل را نصب کنید و شما یک لایسنس ویژه سرور مجازی نهیه می کنید در صورتی که سرورتون مجازی هست و یا لایسنس ویژه سرور اختصاصی در صورتی که سرورتون اختصاصی هست و همچنین برای نصب سی پنل نیاز هست که رم حداقل 1 گیگ باشه در غیر اینصورت سی پنل نصب نمیشه و یا خوب کار نمی کنه بعد شما می توانید به ان تعداد سایت بر روی ان سرور تعریف کنید.
    سی پنل فرقی نداره با همان پنلی که با ان کار کردین تنها تفاوت این هست که شما دارای امکنات بیشتر برای مدیریت هاست و سرور و همچنین پنل دبلیو اچ ام هستید که بر روی پورت معمولا 2087 هست و شما می توانید با ورود به ان با همان رمز ورود به سرور لینوکستون به مدیریت بپردازید و هاست جدید تعریف کنید ، دسترسی ها را تغییر بدهید و یا .....
    در صورتی که این اموزش من برای شما کافی نبود با کمال میل پذیرای سوالات بعدی شما هستم ولی توصیه میشه که خودتون برید و یه سرچ بکنید در اینترنت مخصوصا سایت سازنده یعنی سایت سی پنل به نشانی cPanel Inc

2. تعداد تشکر ها ازbesthosti.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)