آنتی ویروسهای رایگانی که قابل استفاده به صورت اصلی روی ایران باشن : میکروسافت ، آویرا ، کومودو ، فکر کنم ضد ویروس رایگان پاندا هم real time داشته باشه که اگه داشته باشه اونهم هست .
این روی پی سی هست و روی موبایل اکثر ضد ویروسها ی نسخه رایگان دارن که من ترند میکرو رو بهتون پیشنهاد میدم . و وب روت .
هر 2 نسخه آنتی ویروسهای اندرویدی ترند میکرو ( پولی و رایگان ) رو میتونید از منو دانلود وب سایت شرکت دورانتاش - نماینده آنتی ویروسهای ترند میکرو تو ایران دانلود کنین .
روی مکینتاش هم سوفوس ضد ویروس رایگان خوبی داره .
ولی پولیش ترند میکرو و سیمنتک معتبر هستن و هر 2 ارائه میشن .
من پیشنهاد می کنم سری به لینک زیر بزنید و پس از بررسی اقدام به تهیه آن نمائید
ضمناً هر آنتی ویروس باید یک نمایندگی رسمی داشته باشد مشکلاتتان در از آنها بپرسید
به نظر من Eset Smart Security مناسب هست چون خودم استفاده میکنم ذاضی بودم تا حالا
شرکت ESET که ضد ویروسهای نود32 تولید میکنه برداشته آدرس وبلاگی ی سایت خبری معتبر رو بسته .
لینک
این آدرس وبلاگی همون سایت دیسنا هستش .
همونطور که میدونید سایت دیسنا فقط خبر و آموزش کار میکنه و نرم افزار و لایسنس جعلی توزیع نمیکنه .
ولی به نظرتون چرا نود32 این سایت رو بلاک کرده ؟
چون این وب سایت خبری ضد ویروسهایی رو معرفی میکنه که خیلی خیلی معتبرتر از نود32 هستن و کیفیت خیلی بهتری دارن .
راستی ی موضوع دیگه .
مدیرای همین فروم متاسفانه برداشتن حساب کاربری دیسنا رو بستن . ببخشید ولی متخصصین دیسنا تنها کسایی تو ایران هستن که اطلاعات حرفه ای و درست و معتبر و موثق در حوزه آنتی ویروس و شرکتهای آنتی ویروس منتشر میکنن .
امیدوارم حساب کاربریشون باز بشه .
ویرایش توسط amirsafari : July 19th, 2014 در ساعت 18:33
آیا Eset Smart Security NOD 32 رو امتحان کردید؟ برای من بسیار جواب داده و آنتی ویروس خوبی هست البته که قدرت شناسایی و مهارش خیلی تعریفی نیست ولی بصورت کلی از بقیه بهتره!نسخه 4 رو اگه نصب کنید بهتره
من از avira استفاده میکنم و ازش راضیم.
من خودم اویرا پیشنهاد میدم
من چون ویروس نویسی میکنم و یکم دنبال این کارها هستم
در تستی که گرفتم اویرا فوق العاده بود و اکثر ویروس ها رو میشناخت
ولی اینکه سبک است و اذیت نمیکنه تست نکردم
پر فروش ترین و محبوب ترین آنتی ویروسهای دنیا که تو ایران هم به صورت معتبر ارائه میشن .
ترند میکرو ( تیتانیوم ) پی سی سیلین هم بهش میگن .
Internet Security
Maximum Security
سایمنتک ( نورتون )
Internet Security
Norton 360
فقط باید از شرکت معتبر بخری . چون ی سری فروشنده ها مخصوصآ فروشنده های کسپرسکی نسخه های جعلی یا مشکل دار میدن مشتری . بعدش میگن مشکل از محصوله و اینطوری میخوان برای سالهای بعد به مشتری شون کسپرسکی یا ضد ویروس مورد نظر خودشون رو بفروشن .
- - - Updated - - -
آویرا ی سری مشکلات داره .
با اینکه سعی کرد با آنتی ویروس رایگان تبلیغ کنه ولی در فروش محصولاتش موفق نبود .
به خاطر همین خودش رو فروخت به ی شرکت چینی .
کلآ محصول برند نیست و ارزش خرید نداره .
یعنی میدونید چیه ؟! وقتی ضد ویروس عالی و برند هست دلیلی نداره آدم بره سراغ این جور ضد ویروسها .
شاید برای رایگان خوب باشه ولی وقتی امنیت لازم داری آنتی ویروسهایی مثل آویرا نمیتونه تو لیست انتخابها باشه .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)