در پاسخ به شما که میگید دیتاسنتر ندیده ام. میشه بگید شما چه دیتاسنترهایی رو دیدید از نزدیک؟ و وارد چند server room بین المللی شدید که اینطور صحبت می کنید؟
بنده 3 دیتاسنتر رو از نزدیک دیدم و با تیم فنی و پشتیبانیشون هم بحث های کامبلی داشتم (در ایران) و یک دیتاسنتر رو در کشور ژاپن از نزدیک دیدم و تحقیقاتی هم انجام دادم و با 19 دیتاسنتر در دنیا هم کار کردم از سال 85 تا این لحظه. بعد از این هم دیتاسنترهای بیشتری رو تست میکنم. تا به این لحظه چیزی که بنده از تجربیاتم بدست آوردم این یوده که دیتاسنتر yesuphost از نظر شخصی من بهترین - قدرتمند ترین و با کیفیت ترین دیتاسنتری بوده که دیدم و از سرویس هاش استفاده کردم. شاید هم یکی از دلایل خوب سرویس دهی و کیفیتش همین کوچیک بودن دیتاسنتر باشه ( اما اینو قبول ندارم که یک نوپا هست).شاید این دیتاسنتر در مقایسه با ovh و یا RackSpace (که میزبان سایت کمپانی های بزرگی مثل مزدا هست و آپتایمش هم بنابه گفته خودشون 100% هست) دیتاسنتر کوچیکی به حساب بیاد اما بدون شک برای من ثابت شده که با کیفیت ترین هست چون سرویس های زیادی رو تجربه کردم. در ضمن من هم گفتم که این نظر شخصی بنده هست. دوستان میتونند رد کنند و یا تایید کنند.
پ.ن: بعضی از دوستان در اینجا فکر میکنند چون سابقه بالایی در این انجمن دارند علامه دهر هستند در صورتی که اینطور نیست- خیلی افراد هستند یا اصلا اینجا نیستند و یا اگر هستند سابقه بسیار کمی دارند اما علمشون از خیلی ها بیشتر هست. لطفا نوع نگرش دوستان تغییر کند از جمله خود بنده که اینطور نگرشی رو داشتم