نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 62

موضوع: تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

پیش فرض پاسخ : تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام دوست عزیز فکر میکنم شما دیتاسنتر ندیده اید! و همینشکل در مقایسه دچار اشتباه هستید! شما دیتاسنتر RackSpace رو با yesup مقایسه میکنید؟ دیتاسنتر هایی نظیر equinix و Telecity و Telehouse و ... که بعضا شما حتی اسمشون به گوشتون نخورده یک اطاق 4 در 4 حساب میشن که چهارتا کامپیوتر گذاشتن اسمشون رو گذاشتن دیتاسنتر بعدش تو این مقایسه شما yesup اومده قدرتمندترین و با کیفیتترین دیتاسنتر دنیا شده! در کل خیلی برام جالب هست که بدونم روی چه نوع استدلالی به این نتیجه اشتباه رسیده اید! که این دیتاسنتر بهترین میباشد در دنیا! پ.ن : دوستان صحبتهای خارج از تاپیک نکنید. موفق باشید
    در پاسخ به شما که میگید دیتاسنتر ندیده ام. میشه بگید شما چه دیتاسنترهایی رو دیدید از نزدیک؟ و وارد چند server room بین المللی شدید که اینطور صحبت می کنید؟
    بنده 3 دیتاسنتر رو از نزدیک دیدم و با تیم فنی و پشتیبانیشون هم بحث های کامبلی داشتم (در ایران) و یک دیتاسنتر رو در کشور ژاپن از نزدیک دیدم و تحقیقاتی هم انجام دادم و با 19 دیتاسنتر در دنیا هم کار کردم از سال 85 تا این لحظه. بعد از این هم دیتاسنترهای بیشتری رو تست میکنم. تا به این لحظه چیزی که بنده از تجربیاتم بدست آوردم این یوده که دیتاسنتر yesuphost از نظر شخصی من بهترین - قدرتمند ترین و با کیفیت ترین دیتاسنتری بوده که دیدم و از سرویس هاش استفاده کردم. شاید هم یکی از دلایل خوب سرویس دهی و کیفیتش همین کوچیک بودن دیتاسنتر باشه ( اما اینو قبول ندارم که یک نوپا هست).شاید این دیتاسنتر در مقایسه با ovh و یا RackSpace (که میزبان سایت کمپانی های بزرگی مثل مزدا هست و آپتایمش هم بنابه گفته خودشون 100% هست) دیتاسنتر کوچیکی به حساب بیاد اما بدون شک برای من ثابت شده که با کیفیت ترین هست چون سرویس های زیادی رو تجربه کردم. در ضمن من هم گفتم که این نظر شخصی بنده هست. دوستان میتونند رد کنند و یا تایید کنند.

پ.ن: بعضی از دوستان در اینجا فکر میکنند چون سابقه بالایی در این انجمن دارند علامه دهر هستند در صورتی که اینطور نیست- خیلی افراد هستند یا اصلا اینجا نیستند و یا اگر هستند سابقه بسیار کمی دارند اما علمشون از خیلی ها بیشتر هست. لطفا نوع نگرش دوستان تغییر کند از جمله خود بنده که اینطور نگرشی رو داشتم
    ویرایش توسط facenama : February 27th, 2014 در ساعت 14:00
    از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
    ------------------------------------------------------
    WWW.FACENAMA.COM

2. تعداد تشکر ها ازfacenama به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)