نوشته اصلی توسط
facenama
سلام دوست عزیز . تشکر هم میکنم بابت پست انتقادی و راهنمایینون.
لازم به ذکر هست که در همینجا اعلام کنم که من در ابتدا عضو تیم مدیریتی اصلی فیس نما بوده و از دقیقه اول حضور داشتم بعد از چند ماه به علت یک سری مشکلات کاری و شخصی که برای بنده پیش اومد کلا از سیستم فیس نما و حتی اینترنت خارج شدم.مدت 6-7 ماه هست به فضای اینترنت برگشتم و از اون تاریخ تا بحال دیگه هیچ گونه ارتباطی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم با سایت فیس نما نداشته و ندارم ( البته هنوز با مدیران و تعداد زیادی از اعضا فیس نما دوست هستم و ارتباط دوستانه دارم) . زمانی هم که بنده از فیس نما خارج شدم هیچ ارتباطی با سایت هاست دی ال نداشتیم و من حتی هنوز هم که هنوزه یک نفر از اعضا تیم هاست دی ال رو نمیشناسم و ارتباطی باهاشون ندارم.(البته تیم هاست دی ال یکی از برترین ها هست در فضای وب ایران) بحث استخدام های هاست دی ال و اینطور قضایا هم خنده داره برای من و کاملا این قضضیه رو رد میکنم. هاست دی ال به نظر بنده یک قرارداد همکاری بلند مدت با آسیاتک برای میزبانی سرویس هاش بسته که تقریبا تبدیل به واحد دیتاسنتر آسیاتک شده. این به نظر بنده استخدام نیست و همکاری بر اساس قرارداد هست.
در مورد تصاویر درج شده. سیستم پشتیبانی آنلاین yesuphost به صورت 24 ساعته اکتیو هستند و میتونید تک تک تصاویر درج شده رو با واحد پشتیبانیشون چک کنید و قطعا به این نتیجه میرسید که تصاویر کاملا متعلق به دیتاسنتر yesuphost بوده و به قول شما تصاویر عمومی نیستند.
دیتاسنتر هم برای سرورهای ری premium و enterprise خودش از separator استفاده میکنه واون 50% هم که شما میگید درست هست که از بین میره و کارایی نداره اما سیستم فنی اینطور صلاح دیده برای بالابردن کیفیت و بدون شک اون 50% اتلاف فضارو پر هزینه ای که داشته باشه روی سرورها از مشتری دریافت میکنند.
در مورد دیتاسنترهای RackSpace، Softlayer،leaseweb حرف شما رو تا حدودی قبول دارم که قدیمی تر و ریشه دار تر از yesup host هستند اما این رو قبول ندارم که بگید yesuphostیک کودک نوپا هست که داره سیستم ارتباطی و از این قبیل موارد رو در سیستم خودش تشکیل میده. چون اگر اینطور بود بدون هیچ شکی به جایی که هست نمیرسید و کیفیت سرویس هاشون در این حد ثابت نبود و نمیموند. این نشون از یک مدیریت قوی و سیستم برنامه ریزی و پشتیبانی درست و کاملا براساس اصول کاری رو داره.بنده از هر 3 دیتاسنتری که شما فرمودید سرویس داشتم و از leaseweb هنوز هم یک سرویس رو دارم. اما در صورت مقایسه این 4 دیتاسنتر از نظر کیفیت پورت ها و پشتیبانی بنده yesuphost رو در رده اول leaseweb رو در رده دوم softlayer رو در رده سوم RackSpace رو در رده چهارم قرار میدم. این نظر شخصی بنده بود و ممکنه بسیاری از دوستان با نظر بنده مخالف باشند و نظر همه دوستان برای من ارزشمند هست.
منتظر نظرات بیشتر از جانب دوستان هستم