صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 62

موضوع: تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

پیش فرض پاسخ : تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

نقل قول نوشته اصلی توسط Reza.exe نمایش پست ها
    اگر نمی شناسیدشون چجوری رد می کنید ؟
    الان بنده با دوستم که مدیر فیس نما هستند ارتباط دارم . صحبت هایی که با دوستم شده این قضیه رو ازش پرسیدم چون برای من هم جالب بود که یهو آسیاتک و هاست دی ال با هم یکی شدندو قضیه رو که از دوستم پرسیدم ایشون گفتند هاست دی ال و آسیا تک قرارداد بستند با هم و تعدادی از سرورهای هاست دی ال در آسیا تک میزبانی میشه.
    با توضیحاتی که به من داد کاملا قانع شدم. به این علت گفتم خنده داره.
    از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
    ------------------------------------------------------
    WWW.FACENAMA.COM

2. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    256
    تشکر تشکر شده 
    1,125
    تشکر شده در
    755 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط facenama نمایش پست ها
    الان بنده با دوستم که مدیر فیس نما هستند ارتباط دارم . صحبت هایی که با دوستم شده این قضیه رو ازش پرسیدم چون برای من هم جالب بود که یهو آسیاتک و هاست دی ال با هم یکی شدندو قضیه رو که از دوستم پرسیدم ایشون گفتند هاست دی ال و آسیا تک قرارداد بستند با هم و تعدادی از سرورهای هاست دی ال در آسیا تک میزبانی میشه.
    با توضیحاتی که به من داد کاملا قانع شدم. به این علت گفتم خنده داره.
    با سپاس از زحمتی که کشیدید.ولی در عکس ها من تفاوت خاصی بین دیتاسنتر های دیگه رو ندیدم !

دز کل هم از نظر کیفیت سرور دیتاسنتر پشتیبانی و ... انتحاب بنده هم لیزوب هلند هستش و بعد اون دیتاسنتر های سافت لایر و سینگل هوپ قرار میگیرند

4. تعداد تشکر ها از persianmagic به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط persianmagic نمایش پست ها
    با سپاس از زحمتی که کشیدید.ولی در عکس ها من تفاوت خاصی بین دیتاسنتر های دیگه رو ندیدم !

دز کل هم از نظر کیفیت سرور دیتاسنتر پشتیبانی و ... انتحاب بنده هم لیزوب هلند هستش و بعد اون دیتاسنتر های سافت لایر و سینگل هوپ قرار میگیرند
    در پست اول هم گفتم تصاویر بیشتری از این دیتاسنتر در دسترس نبود. بنده ازشون درخواست تصاویر کامل تری کردم. انشاا... اگه تصاویر رو در اختیار بزارن تفاوت ها مشخص میشه.
    از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
    WWW.FACENAMA.COM

عضو جدید mashadp30 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    29
    تشکر تشکر شده 
    372
    تشکر شده در
    318 پست

معمولا همه ديتاسنتر ها از لحاظ طاهر در داخل شبيه هم هستن مهم قطعات و دانش فني و پشتيباني كه ميكنن
    فكر ميكنم 2 نفر از كارمند هاي yesup ايراني باشند مطمئن نيستم .

در مورد آسياتك بگم كه هاست دي ال سرور هاي خودشو در مركر داده هاي آسياتك نگهداري ميكنه چيز قابل تعجبي هم نيست
    مثل بعضي از دوستان كه سرور هاشون داخل پارس آنلاين يا افرانت هستش.
    گروه فناوری اطلاعات الکامان
    Elkaman.ir
    کانال تلگرام : @Elkaman | مشاوره : @Elkamansp
    تلفن دفتر مرکزی : 05138709547

7. تعداد تشکر ها از mashadp30 به دلیل پست مفید

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

سلام دوست عزیز . تشکر هم میکنم بابت پست انتقادی و راهنمایینون.
    بحث استخدام های هاست دی ال و اینطور قضایا هم خنده داره برای من و کاملا این قضضیه رو رد میکنم. هاست دی ال به نظر بنده یک قرارداد همکاری بلند مدت با آسیاتک برای میزبانی سرویس هاش بسته که تقریبا تبدیل به واحد دیتاسنتر آسیاتک شده. این به نظر بنده استخدام نیست و همکاری بر اساس قرارداد هست.
    این عین عبارتی است که مدیر بخش دیتاسنتر آسایتک در گفتگویی که برای رسیدگی به مساله ای داشتیم بکار برد - البته چند ماه قبل تر کلا مساله را منکر می شدند و میگفتند ممکن است یک مشتری باشد ، ما که نمیشناسیم !

دیگر موارد هم در مجالی دیگر عرض خواهم کرد

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    این عین عبارتی است که مدیر بخش دیتاسنتر آسایتک در گفتگویی که برای رسیدگی به مساله ای داشتیم بکار برد - البته چند ماه قبل تر کلا مساله را منکر می شدند و میگفتند ممکن است یک مشتری باشد ، ما که نمیشناسیم !

دیگر موارد هم در مجالی دیگر عرض خواهم کرد
    جمله بنده رو تکرار فرمودید دوست عزیز؟ بنده مدیر دیتاسنتر آسیاتک هستم؟
    WWW.FACENAMA.COM

تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mashadp30 نمایش پست ها
    معمولا همه ديتاسنتر ها از لحاظ طاهر در داخل شبيه هم هستن مهم قطعات و دانش فني و پشتيباني كه ميكنن
    فكر ميكنم 2 نفر از كارمند هاي yesup ايراني باشند مطمئن نيستم .

در مورد آسياتك بگم كه هاست دي ال سرور هاي خودشو در مركر داده هاي آسياتك نگهداري ميكنه چيز قابل تعجبي هم نيست
    مثل بعضي از دوستان كه سرور هاشون داخل پارس آنلاين يا افرانت هستش.
    مساله آسیاتک خیلی فراتر از یک مرکز داده است دوست عزیز
    بههمین یک بخش کوچک اشاره کنم که آسایتک اینترنت را با 1/4 قیمتی که ما دریافت میکنیم دریافت میکند ، ان هم دلایل فنی و غیر فنی دارد !
    به نظر من کل عملکرد اسایتک و ارتباطات زیر ساخت در مساله مرکز داده اسیاتک بسیار جای بحث آن هم بطور جدی دارد ...

به همین موضوع کوچک هم اشاره کنم که به کاربر اینترنت خود ترافیکی میفروشند با قیمت اینترنت که از بستر خود اسایتک هم خارج نمی شد ! و برای کایران دیگر isp هم از کشور خارج نمی شود ( برای زیرساخت بسیار سود آور است )
    در کل این مساله بسیار عالیست
    شرکت زیرساخت با پول من و شما و کشور زیرساخت ساخته ترافیک من و شما را عبور میدهد ، اما سرعت ذغالی را با پول اینترنت دلاری در بستر پوشالی محاسبه میکند ! ( قافیه ساختم براتون برید حالش رو ببرید ! )

این مساله رو حتما من در تاپیک جداگانه به شکل جدا سعی میکنم به چالش بکشم

11. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

جمله بنده رو تکرار فرمودید دوست عزیز؟ بنده مدیر دیتاسنتر آسیاتک هستم؟
    خیر لطفا یک بار دیگر مطالعه کنید
    عرض کردم من طبق صحبتی که با مدیر بخش دیتاسنتر داشتم ! اسمی از جنابعالی نبردم

13. تعداد تشکر ها از wanener به دلیل پست مفید

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

سلام دوست عزیز . تشکر هم میکنم بابت پست انتقادی و راهنمایینون.

لازم به ذکر هست که در همینجا اعلام کنم که من در ابتدا عضو تیم مدیریتی اصلی فیس نما بوده و از دقیقه اول حضور داشتم بعد از چند ماه به علت یک سری مشکلات کاری و شخصی که برای بنده پیش اومد کلا از سیستم فیس نما و حتی اینترنت خارج شدم.مدت 6-7 ماه هست به فضای اینترنت برگشتم و از اون تاریخ تا بحال دیگه هیچ گونه ارتباطی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم با سایت فیس نما نداشته و ندارم ( البته هنوز با مدیران و تعداد زیادی از اعضا فیس نما دوست هستم و ارتباط دوستانه دارم) . زمانی هم که بنده از فیس نما خارج شدم هیچ ارتباطی با سایت هاست دی ال نداشتیم و من حتی هنوز هم که هنوزه یک نفر از اعضا تیم هاست دی ال رو نمیشناسم و ارتباطی باهاشون ندارم.(البته تیم هاست دی ال یکی از برترین ها هست در فضای وب ایران) بحث استخدام های هاست دی ال و اینطور قضایا هم خنده داره برای من و کاملا این قضضیه رو رد میکنم. هاست دی ال به نظر بنده یک قرارداد همکاری بلند مدت با آسیاتک برای میزبانی سرویس هاش بسته که تقریبا تبدیل به واحد دیتاسنتر آسیاتک شده. این به نظر بنده استخدام نیست و همکاری بر اساس قرارداد هست.

در مورد تصاویر درج شده. سیستم پشتیبانی آنلاین yesuphost به صورت 24 ساعته اکتیو هستند و میتونید تک تک تصاویر درج شده رو با واحد پشتیبانیشون چک کنید و قطعا به این نتیجه میرسید که تصاویر کاملا متعلق به دیتاسنتر yesuphost بوده و به قول شما تصاویر عمومی نیستند.

دیتاسنتر هم برای سرورهای ری premium و enterprise خودش از separator استفاده میکنه واون 50% هم که شما میگید درست هست که از بین میره و کارایی نداره اما سیستم فنی اینطور صلاح دیده برای بالابردن کیفیت و بدون شک اون 50% اتلاف فضارو پر هزینه ای که داشته باشه روی سرورها از مشتری دریافت میکنند.

در مورد دیتاسنترهای RackSpace، Softlayer،leaseweb حرف شما رو تا حدودی قبول دارم که قدیمی تر و ریشه دار تر از yesup host هستند اما این رو قبول ندارم که بگید yesuphostیک کودک نوپا هست که داره سیستم ارتباطی و از این قبیل موارد رو در سیستم خودش تشکیل میده. چون اگر اینطور بود بدون هیچ شکی به جایی که هست نمیرسید و کیفیت سرویس هاشون در این حد ثابت نبود و نمیموند. این نشون از یک مدیریت قوی و سیستم برنامه ریزی و پشتیبانی درست و کاملا براساس اصول کاری رو داره.بنده از هر 3 دیتاسنتری که شما فرمودید سرویس داشتم و از leaseweb هنوز هم یک سرویس رو دارم. اما در صورت مقایسه این 4 دیتاسنتر از نظر کیفیت پورت ها و پشتیبانی بنده yesuphost رو در رده اول leaseweb رو در رده دوم softlayer رو در رده سوم RackSpace رو در رده چهارم قرار میدم. این نظر شخصی بنده بود و ممکنه بسیاری از دوستان با نظر بنده مخالف باشند و نظر همه دوستان برای من ارزشمند هست.

منتظر نظرات بیشتر از جانب دوستان هستم

باسلام
    دوست عزیز فکر میکنم شما دیتاسنتر ندیده اید! و همینشکل در مقایسه دچار اشتباه هستید! شما دیتاسنتر RackSpace رو با yesup مقایسه میکنید؟
    دیتاسنتر هایی نظیر equinix و Telecity و Telehouse و ... که بعضا شما حتی اسمشون به گوشتون نخورده یک اطاق 4 در 4 حساب میشن که چهارتا کامپیوتر گذاشتن اسمشون رو گذاشتن دیتاسنتر بعدش تو این مقایسه شما yesup اومده قدرتمندترین و با کیفیتترین دیتاسنتر دنیا شده!

در کل خیلی برام جالب هست که بدونم روی چه نوع استدلالی به این نتیجه اشتباه رسیده اید! که این دیتاسنتر بهترین میباشد در دنیا!

پ.ن : دوستان صحبتهای خارج از تاپیک نکنید.
    موفق باشید
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

15. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    204
    تشکر تشکر شده 
    97
    تشکر شده در
    65 پست

لطفا منبعتون رو ذکر کنید دوست عزیز.دوستان میتونن نظر بدن و حرف شما رو تایید و یا رد کنند.
    شما میگید قدرتمندترین و با کیفیت ترین پس شما باید ثابت کنید!

17. تعداد تشکر ها از ping به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)