-
February 26th, 2014, 21:02
پاسخ : فرصت شغلی برای شما

نوشته اصلی توسط
Metalik
کدوم شهر هستید؟
نوشته از تبریز
درخدمتیم پ.خ را چک کنید
-
تعداد تشکر ها از tatnet به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014 21:02
# ADS
-
February 26th, 2014, 21:05
عضو انجمن
بنده در خدمتتون هستم
هاستینگ و شبکه
سئو حرفه ای
-
تعداد تشکر ها از makh000f به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 21:05
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tbzserver
سلام و درود
بنده شرکت فنی مهندسی خودم رو دارم راه میندازم و از دوستان و دانشجویان تبریزی درخواست همکاری دارم.
تمام رشته های مهندسیزمینه کاری خودم هم هاستینگ و سرور خواهد بود.
از طراحان قالب و سئو کار و چند بازار یاب هم درخواست همکاری داریم.
مبلغ هم به صورت توافقی خواهد بود.
یازار یاب ها هم دقت کنند در صورت استخدام شدن بیمه هم خواهند شد یعنی مطابق قانون کار عمل خواهیم کرد.
سلام از آذربایجان شرقی در خدمتتم لطفا شرایط برام ارسال کنید حقوق بیمه وضعیت کاری
شرکت بین المللی میهن ارتباط داده پرداز شماره ثبت 1156 شماره ثبت جمهوری آذربایجان 245438762
http://cp.hostgtx.com/
skype id : sniper000man
-
تعداد تشکر ها از speednet به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 21:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tatnet
نوشته از تبریز
درخدمتیم پ.خ را چک کنید
تشکر از شما جواب ارسال شد .

نوشته اصلی توسط
makh000f
بنده در خدمتتون هستم
هاستینگ و شبکه
سئو حرفه ای
لطفا اگر سابقه کاری دارید پ.خ کنید.

نوشته اصلی توسط
speednet
سلام از آذربایجان شرقی در خدمتتم لطفا شرایط برام ارسال کنید حقوق بیمه وضعیت کاری
اگر سابقه کاری دارید پ.خ کنید.
ما بیشترین فعالیتمون در زمینه طراحی سایت خواهد بود و مسئله هاستینگ هم بلاخر هر طراحی به مشتریان خودش یرس سرویس میده . واقعیت گفتن بهتر از دروغ گفتن است حرف اول و اخر بنده ، ما فعلا نه سرور خریدیم نه سرور مجازی رو به هاستینگ تبدیل کردیم ما فعلا یک ریسلری معمولی خریدیم تا بازار کار رو بسنجیم و بعد از سنجش شرو به کار اصلی میکنیم.
امیدوارم این صحبت های بنده جوری نبوده باشه که دوستان دلخور بشن اما بلاخره نیاز به همکار داریم.
مطلبی رو هم ذکر کنم در پست اول گفته شده دوستان مدتی ازمایشی کار میکنند ، چه بازاریاب و چه عزیزانی که برای ریموت به ما ملحق میشن باید سعی کنن مشتری جذب کنن چون شرکت رو تازه میخوایم تاسیس کنیم و مشتری هم نداریم.
واقعیت گفتن شاید تلخ باشه اما از دوغ گفتن بهتره.
با تشکر عمارت کار
-
-
February 26th, 2014, 21:45
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها از makh000f به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 22:02
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
makh000f
پ.خ شد.
همونجور که داخل پ.خ عرض کردم لطفا چند تا از نمونه کاراتون رو پ.خ بفرمایید.
-
-
February 26th, 2014, 23:10
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tbzserver
اطلاع داده میشه فقط بفرمایید تا کی دقیقا وقت ازاد دارید چون اونجوری برای ما مشکل خواهد شد.
تا آخر اردیبهشت ، و دوباره از تیر وقتم خالی میشه.
-
-
March 1st, 2014, 03:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tbzserver
ما بیشترین فعالیتمون در زمینه طراحی سایت خواهد بود و مسئله هاستینگ هم بلاخر هر طراحی به مشتریان خودش یرس سرویس میده . واقعیت گفتن بهتر از دروغ گفتن است حرف اول و اخر بنده ، ما فعلا نه سرور خریدیم نه سرور مجازی رو به هاستینگ تبدیل کردیم ما فعلا یک ریسلری معمولی خریدیم تا بازار کار رو بسنجیم و بعد از سنجش شرو به کار اصلی میکنیم.
امیدوارم این صحبت های بنده جوری نبوده باشه که دوستان دلخور بشن اما بلاخره نیاز به همکار داریم.
مطلبی رو هم ذکر کنم در پست اول گفته شده دوستان مدتی ازمایشی کار میکنند ، چه بازاریاب و چه عزیزانی که برای ریموت به ما ملحق میشن باید سعی کنن مشتری جذب کنن چون شرکت رو تازه میخوایم تاسیس کنیم و مشتری هم نداریم.
واقعیت گفتن شاید تلخ باشه اما از دوغ گفتن بهتره.
با تشکر عمارت کار
سلام همشهری بنظر بنده بهتره اولش چند تا پروژه بگیری پیاده کنی با همین دوستان نت نمونه کار که جمع شد حداقل 10-15تا شروع به تاسیس شرکتت بکنی اینطوری کار برای بازاریاب سخته و طراح هم بخواد پروزه ای روی شما حساب کنه ضرر میکنه اگر هم حقوق ثابت بدین شما ضرر میکنید .
واسه جمع کردن نمونه کار هم 2-3تا سایت تستی کار کنین با اسامی رسمی تو همین شهرک های صنعتی اطراف تبریز یک روز وقت بزارید حداقل 4-3 مورد میتونید سفارش بگیرید
/یا علی/
-
تعداد تشکر ها از SAJJADSAA به دلیل پست مفید
-
March 1st, 2014, 22:03
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
SAJJADSAA
سلام همشهری بنظر بنده بهتره اولش چند تا پروژه بگیری پیاده کنی با همین دوستان نت نمونه کار که جمع شد حداقل 10-15تا شروع به تاسیس شرکتت بکنی اینطوری کار برای بازاریاب سخته و طراح هم بخواد پروزه ای روی شما حساب کنه ضرر میکنه اگر هم حقوق ثابت بدین شما ضرر میکنید .
واسه جمع کردن نمونه کار هم 2-3تا سایت تستی کار کنین با اسامی رسمی تو همین شهرک های صنعتی اطراف تبریز یک روز وقت بزارید حداقل 4-3 مورد میتونید سفارش بگیرید
/یا علی/
بله جناب سجاد واقعا نظر خوبی بود امیدوارم که بتونم 4 شنبه یا 5 شنبه یه سر به شهرک صنعتی بزنم.
-
تعداد تشکر ها از tbzserver به دلیل پست مفید
-
March 2nd, 2014, 01:56
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
tbzserver
لطفا قیمت هاتون رو پ.خ فرمایید
با تشکر
پ.خ شد.
-