صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 62

موضوع: تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

عضو انجمن Dr.Oxygen آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    318
    تشکر تشکر شده 
    571
    تشکر شده در
    289 پست

پیش فرض پاسخ : تصاویری از قدرتمندترین و با کیفیت ترین دیتاسنتر دنیا ( Yesup)

یکی از دیتاسنتر های با کیفیت هستند اما دیتاسنتر ovh با توجه به قیمت هایی که ارائه میده سرور میده پس شما نمی تونین انتظاری که از شبکه Yesup دارین را از اینجا هم داشته باشین .
    اما در آخر نظر شخصی من در مورد بهترین دیتاسنتر XLHost هست .
    شبکشون فوق العاده هست ...

2. تعداد تشکر ها از Dr.Oxygen به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو انجمن s.w.a.t آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    404
    تشکر تشکر شده 
    5,890
    تشکر شده در
    1,306 پست

باسلام
    از كي تاحالا yesup شده باكيفيتترين قدرتمندترين ديتاسنتر دنيا؟!
    گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
    تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir

5. تعداد تشکر ها ازs.w.a.t به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    یه سرور ازشون تهیه کنید خودتون متوجه میشید. من حدود 19 تا دیتاسنتر مختلف رو تست کردم. میتونید خودتون تست کنید
    از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
    ------------------------------------------------------
    WWW.FACENAMA.COM

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام

از زمانی که دیتا سنتر اختراع شده دوست من.

8. تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید

عضو جدید mmmehdi03 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    5 پست

خیلی جالب بود ممنون از زحمتی که کشیدین

10. تعداد تشکر ها ازmmmehdi03 به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

این بحث هایی می کنین اسپم نیست به نظرتون
    یکی امد فقط عکس از دیتاسنتر yesup گذاشتتت ببینیم مثل این سرور و رک ندیده ها حال کنیم
    بحث رو بیخودی کشیدین به صفحه ی 3 خوبه مدیرم میاد توش شرکت میکنه یک تاپیکی ک مضوعوش عکس هست
    میشه اسپم خونه انجراف تاپیک نیست بعدش راهنمایی من از یک کاربر میشه انحراف تاپیک و بن یک هفته ای
    بگذریم عکس های زیبایی داره هر رک و دیتاسنتری که خیلی هم شبییه هم هستن

12. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن psfa آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,559
    تشکر تشکر شده 
    1,718
    تشکر شده در
    1,067 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    این بحث هایی می کنین اسپم نیست به نظرتون
    یکی امد فقط عکس از دیتاسنتر yesup گذاشتتت ببینیم مثل این سرور و رک ندیده ها حال کنیم
    بحث رو بیخودی کشیدین به صفحه ی 3 خوبه مدیرم میاد توش شرکت میکنه یک تاپیکی ک مضوعوش عکس هست
    میشه اسپم خونه انجراف تاپیک نیست بعدش راهنمایی من از یک کاربر میشه انحراف تاپیک و بن یک هفته ای
    بگذریم عکس های زیبایی داره هر رک و دیتاسنتری که خیلی هم شبییه هم هستن
    شما معنی انجمن رو فکر کنم خیلی خوب متوجه نشدین داداش
    انجمن یعنی همین ، یکی یه چیز میزاره بقیه میان در موردش بحث و تبادل نظر میکنن

14. تعداد تشکر ها ازpsfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن wanener آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    152
    تشکر تشکر شده 
    1,375
    تشکر شده در
    815 پست

سلام
    اگر شما کاربر گرامی مدیر سایت فیس نما باشید ، احتمالا رابطه نزدیکی با تیم HostDL دارید که اخیرا توسط آسایتک به نوعی استخدام شده اند ،دارید
    هاست دی ال علاقه خاصی به این دیتاسنتر داشته و البته به نظر من هم چون به نوعی به کپی رایت زیاد حساس نیستند و تقریبا وضعیت شبکه پایداری دارند منطقی است
    البته هاست دی ال به گمانم به شکل ویژه ای با این دیتاسنتر همکاری دا(رد)شت. که مشخصات سرویسهای ارائه شده در اینر دیتاسنتر با قیمتهای مندرج در سایت جور نمی شد
    به نظر من به همین دلیل عنوان تایپک را به این شکل انتخاب کرده اید زیرا این دوستان این دیتاسنتر را بهترین مکان برای میزانی داده ها میدانند ( که البته نظرشان 100% محترم است )

اما در کل تصاویری که گذاشتید غیر از مواردی که به وضوح مربوط به اسم یس آپ است ، تقریبا ارتباطی به این دیتاسنتر نداشت و تصاویری عمومی بود
    مصلا تصویری که اپراتور در حال کارکردن و ارتباط مستقیم با سرو راست
    تقریبا هیچ دیتاسنتری را در تروهای مختلفی که داشته ایم ندیدهام که از Separator براکت روی رک استفاده کند چون از نظر فضا تا 50% اطلاف وجود خواهد داشت!
    و از جهت دیگر نیازی هم نیست براکت را برای جایی که سرور ندارد استفاده میکنند که رک خالی و نامرتب نباشد و برای تهویه و دیگر موارد تقریبا به غیر از موارد بسیار نادر کاربرد ندارد که بخواهند استفاده کنند

دیتاسنترهای معظم و ریشه دارد مانند leaseweb , Softlayer , RackSpace که هرکدام خالق تکنولوژی هایی هم هستند وقتی در مقایسه با یس آپ قرار گیرند yesup مثل یک کودک نوپا هست که هنوز داره سیستم ارتباط با کاربر و سرورش رو طراحی میکنه !
    در کل این موارد نظر شخصی بود که عزیزان با زدن دکمه تشکر میتوانند تائید کنند و یا با ارائه پست نقد و یا رد کنند
    ویرایش توسط wanener : February 27th, 2014 در ساعت 00:48

16. تعداد تشکر ها ازwanener به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    77
    تشکر تشکر شده 
    316
    تشکر شده در
    205 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط wanener نمایش پست ها
    سلام
    اگر شما کاربر گرامی مدیر سایت فیس نما باشید ، احتمالا رابطه نزدیکی با تیم HostDL دارید که اخیرا توسط آسایتک به نوعی استخدام شده اند ،
    هاست دی ال علاقه خاصی به این دیتاسنتر داشته و البته به نظر من هم چون هم چون به نوعی به کپی رایت زیاد حساس نیستند و تقریبا وضعیت شبکه پایداری دارند منطقی است
    البته هاست دی ال به گمانمم به شکل ویژه ای با این دیتاسنتر همکاری دا(رد)شت.
    به نظر من به همین دلیل عنوان تایپک را به این شکل انتخاب کرده اید زیرا این دوستان این دیتاسنتر را بهترین مکان برای میزانی داده ها میدانند ( که البته نظرشان 100% محترم است )

اما در کل تصاویری که گذاشتید غیر از مواردی که به وضوح مربوط به اسم یس آپ است ، تقریبا ارتباطی به این دیتاسنتر نداشت و تصاویری عمومی بود
    مصلا تصویری که اپراتور در حال کارکردن و ارتباط مستقیم با سرو راست
    تقریبا هیچ دیتاسنتری را در تروهای مختلفی که داشته ایم ندیدهام که از Separator براکت روی رک استفاده کند چون از نظر فضا تا 50% اطلاف وجود خواهد داشت!
    و از جهت دیگر نیازی هم نیست براکت را برای جایی که سرور ندارد استفاده میکنند که رک خالی و نامرتب نباشد و برای تهویه و دیگر موارد تقریبا به غیر از موارد بسیار نادر کاربرد ندارد که بخواهند استفاده کنند

دیتاسنترهای معظم و ریشه دارد مانند leaseweb , Softlayer , RackSpace که هرکدام خالق تکنولوژی هایی هم هستند وقتی در مقایسه با یس آپ قرار گیرند yesup مثل یک کودک نوپا هست که هنوز داره سیستم ارتباط با کاربر و سرورش رو طراحی میکنه !
    در کل این موارد نظر شخصی بود که عزیزان با زدن دکمه تشکر میتوانند تائید کنند و یا با ارائه پست نقد و یا رد کنند
    سلام دوست عزیز . تشکر هم میکنم بابت پست انتقادی و راهنمایینون.

لازم به ذکر هست که در همینجا اعلام کنم که من در ابتدا عضو تیم مدیریتی اصلی فیس نما بوده و از دقیقه اول حضور داشتم بعد از چند ماه به علت یک سری مشکلات کاری و شخصی که برای بنده پیش اومد کلا از سیستم فیس نما و حتی اینترنت خارج شدم.مدت 6-7 ماه هست به فضای اینترنت برگشتم و از اون تاریخ تا بحال دیگه هیچ گونه ارتباطی به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم با سایت فیس نما نداشته و ندارم ( البته هنوز با مدیران و تعداد زیادی از اعضا فیس نما دوست هستم و ارتباط دوستانه دارم) . زمانی هم که بنده از فیس نما خارج شدم هیچ ارتباطی با سایت هاست دی ال نداشتیم و من حتی هنوز هم که هنوزه یک نفر از اعضا تیم هاست دی ال رو نمیشناسم و ارتباطی باهاشون ندارم.(البته تیم هاست دی ال یکی از برترین ها هست در فضای وب ایران) بحث استخدام های هاست دی ال و اینطور قضایا هم خنده داره برای من و کاملا این قضضیه رو رد میکنم. هاست دی ال به نظر بنده یک قرارداد همکاری بلند مدت با آسیاتک برای میزبانی سرویس هاش بسته که تقریبا تبدیل به واحد دیتاسنتر آسیاتک شده. این به نظر بنده استخدام نیست و همکاری بر اساس قرارداد هست.

در مورد تصاویر درج شده. سیستم پشتیبانی آنلاین yesuphost به صورت 24 ساعته اکتیو هستند و میتونید تک تک تصاویر درج شده رو با واحد پشتیبانیشون چک کنید و قطعا به این نتیجه میرسید که تصاویر کاملا متعلق به دیتاسنتر yesuphost بوده و به قول شما تصاویر عمومی نیستند.

دیتاسنتر هم برای سرورهای ری premium و enterprise خودش از separator استفاده میکنه واون 50% هم که شما میگید درست هست که از بین میره و کارایی نداره اما سیستم فنی اینطور صلاح دیده برای بالابردن کیفیت و بدون شک اون 50% اتلاف فضارو پر هزینه ای که داشته باشه روی سرورها از مشتری دریافت میکنند.

در مورد دیتاسنترهای RackSpace، Softlayer،leaseweb حرف شما رو تا حدودی قبول دارم که قدیمی تر و ریشه دار تر از yesup host هستند اما این رو قبول ندارم که بگید yesuphostیک کودک نوپا هست که داره سیستم ارتباطی و از این قبیل موارد رو در سیستم خودش تشکیل میده. چون اگر اینطور بود بدون هیچ شکی به جایی که هست نمیرسید و کیفیت سرویس هاشون در این حد ثابت نبود و نمیموند. این نشون از یک مدیریت قوی و سیستم برنامه ریزی و پشتیبانی درست و کاملا براساس اصول کاری رو داره.بنده از هر 3 دیتاسنتری که شما فرمودید سرویس داشتم و از leaseweb هنوز هم یک سرویس رو دارم. اما در صورت مقایسه این 4 دیتاسنتر از نظر کیفیت پورت ها و پشتیبانی بنده yesuphost رو در رده اول leaseweb رو در رده دوم softlayer رو در رده سوم RackSpace رو در رده چهارم قرار میدم. این نظر شخصی بنده بود و ممکنه بسیاری از دوستان با نظر بنده مخالف باشند و نظر همه دوستان برای من ارزشمند هست.

منتظر نظرات بیشتر از جانب دوستان هستم
    از این پس به وسیله این پروفایل فقط مطالب در رابطه با شبکه اجتماعی فیس نما مطرح خواهد شد
    ------------------------------------------------------
    WWW.FACENAMA.COM

18. تعداد تشکر ها ازfacenama به دلیل پست مفید

عضو انجمن Reza.exe آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    264
    تشکر تشکر شده 
    829
    تشکر شده در
    537 پست

هیچ ارتباطی با سایت هاست دی ال نداشتیم و من حتی هنوز هم که هنوزه یک نفر از اعضا تیم هاست دی ال رو نمیشناسم و ارتباطی باهاشون ندارم.(البته تیم هاست دی ال یکی از برترین ها هست در فضای وب ایران) بحث استخدام های هاست دی ال و اینطور قضایا هم خنده داره برای من و کاملا این قضضیه رو رد میکنم.
    اگر نمی شناسیدشون چجوری رد می کنید ؟

20. تعداد تشکر ها از Reza.exe به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)