-
February 26th, 2014, 21:34
مقایسه گلکسی اس5، اکسپریا زد2، جی2 و آیفون 5اس؛ برترین هوشمند بازار کدام است؟
گلکسی اس ۵ سامسونگ بالاخره معرفی شد و سؤالی که حالا مطرح میشود این است: بهترین گوشی هوشمند بازار کدام است؟ به گزارش سافتگذر به نقل از فارنت؛ در جدول زیر گلکسی اس ۵ سامسونگ را با سونی اکسپریا زد۲، الجی جی۲ و آیفون ۵S مقایسه کردهایم. از آنجایی که اچتیسی پرچمدار جدیدش را ماه آینده معرفی خواهد کرد برای مقایسه تا آن زمان منتظر خواهیم ماند.
در یک جمعبندی میتوان گفت که اکسپریا زد۲ سونی و گلکسی اس ۵ سامسونگ تقریباً از نظر مشخصات فنی در یک سطح بوده و جی۲ الجی نیز با وجود اینکه ماهها زودتر معرفی شده است کماکان جایگاه خود را به خوبی حفظ کرده است. اپل هم احتمالاً آیفون ۶ را برای معرفی با پرچمداران جدید اندرویدی حاضر خواهد کرد.
-
-
February 26th, 2014 21:34
# ADS
-
February 26th, 2014, 22:47
عضو جدید
پاسخ : مقایسه گلکسی اس5، اکسپریا زد2، جی2 و آیفون 5اس؛ برترین هوشمند بازار کدام است؟
من که اصلا اندرویدو به عنوان یه سیستم عامل نمی بینم کلا به نظر من آیفون یه چیزه دیگس
-
تعداد تشکر ها ازmmmehdi03 به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 23:02
پاسخ : مقایسه گلکسی اس5، اکسپریا زد2، جی2 و آیفون 5اس؛ برترین هوشمند بازار کدام است؟

نوشته اصلی توسط
mmmehdi03
من که اصلا اندرویدو به عنوان یه سیستم عامل نمی بینم کلا به نظر من آیفون یه چیزه دیگس

iphone برای ایرانی ها مناسب نیست فقط به یک دلیل قیمت بالایی که داره
اما در اصل آندروید در برابر ios هیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــچه
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 23:08
عضو جدید
اگه بحث برنامه هاشه که ما ایرانیا تو این چیزا مخمون خوب کار میکنه از کرک و این جور چیزا استفاده می کنیم 
بحث قیمت گوشی هم که فکر میکنم نسبت به بقیه گوشیا و امکاناتی که داره می ارزه
-
-
February 26th, 2014, 23:15
-
-
February 27th, 2014, 04:39
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mmmehdi03
اگه بحث برنامه هاشه که ما ایرانیا تو این چیزا مخمون خوب کار میکنه از کرک و این جور چیزا استفاده می کنیم

بحث قیمت گوشی هم که فکر میکنم نسبت به بقیه گوشیا و امکاناتی که داره می ارزه
ما ایرانیا مصرف کننده دست رنج دیگران هستیم !
-
-
February 27th, 2014, 11:32

نوشته اصلی توسط
CrisS
ما ایرانیا مصرف کننده دست رنج دیگران هستیم !
برای این که قواننی برای کپی رایت نداریم
چه محصول ایرانی باشه
چه محصول خارجی
و این خیلی بده
خوش بختانه این انجمن با قوانین کپی رایت موفقه و یکی از خوبی های این انجمن همینه
مثل فروش سرویس وارز کرک نال و...
بند 5 قوانین
آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما
-
تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید
-
February 27th, 2014, 11:38
عضو دائم
هر سیستم عاملی یک نقاط قوتی داره
البته از نظر من اندروید یک سیستم عامل مستقل و کاربردی نمی تونه باشه
چون وابستگی 100 % به یک سیستم عامل دیگه برای اجرا شدن داره
ولی اگر ابونتو یا ویندوز 8 به عنوان سیستم عامل موبایل انتخاب بشه بهترین حالت خواهد بود
یا لینوکس یا ویندوز...
Ios هم خیلی خوبه ولی اصلا نباید با اندروید مقایسه بشه چون اندروید رقیب ضعیفی خواهد بود
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
-