-
February 23rd, 2014, 13:03
پاسخ : نظرسنجی(لطفا همه شرکت کنند)
درود خسته نباشید بنده اول از نود استفاده میکردم بعد هم به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم سراغ اویرا ! بعد از اون هم 2 سالی میشه نورتون نصب کردم ! واقعا عالیه از همه لحاظ ! هیچ نقصی نداره ! کارایی عالی ، نسبتا سبک و بیشتر موقعه ها خودشم به سبکی میزنه :دی
در کل نورتون عالیه
Bit defender هم حرف نداره ولی برای سیستم های شاخ با حداقل رم 16 گیگ و سی پیو حداقل i7 haswell خوبه ! که بتونید بهترین کارایی رو داشته باشه براتون !
-
تعداد تشکر ها ازkourosh_it به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014 13:03
# ADS
-
February 23rd, 2014, 13:16
سلام خدمت همه دوستان
ESET Smart Security
به نظر من خیلی خوب هر کس هم مشکل آپدیتش رو داشت من خودم براش سرور دارم
بدم آنتی ویروساتون رو بروز کنید
باتشکر
-
تعداد تشکر ها ازsvgdata به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 13:39
از Kaspersky و Avira استفاده کردم جفتشون خوبن ولی Kaspersky قوی تر هست.
-
تعداد تشکر ها ازali0123 به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 17:11
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
kourosh_it
درود خسته نباشید بنده اول از نود استفاده میکردم بعد هم به پیشنهاد یکی از دوستان رفتم سراغ اویرا ! بعد از اون هم 2 سالی میشه نورتون نصب کردم ! واقعا عالیه از همه لحاظ ! هیچ نقصی نداره ! کارایی عالی ، نسبتا سبک و بیشتر موقعه ها خودشم به سبکی میزنه :دی
در کل نورتون عالیه
Bit defender هم حرف نداره ولی برای سیستم های شاخ با حداقل رم 16 گیگ و سی پیو حداقل i7 haswell خوبه ! که بتونید بهترین کارایی رو داشته باشه براتون !
ممنون دوست عزیزم بابت نظرتون
-
تعداد تشکر ها از Kaspersky به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 17:56
عضو جدید
والا کم تا امروز انتی ویروس اورجینال استفاده نکردم اما تاامروز هم فقط از نود32 استغاده کردم یبار توی عمرم از کسپراستفاده کردم که اونم خیلی سنگین بود .
یه برنامه نوشتم برای اکتیو کردن نود32 که واقعا عمل میکنه .
یوزر و پسورد هم اگه خواستید بازم بهتون میده این برنامه به صورت کاملا رایگان در اختیار هموطنان قرار گرفته اما نمیدونم شاید اینجا جزو قانین نباشه و بگن تبلیغ هست.
با این حال من به شخصه فقط نود رو دوست دارم.
-
-
February 24th, 2014, 16:37
عضو جدید
رقابت ناد ۳۲ و کسپرسکی
مهلت پایان نظر سنجی
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
-
-
February 24th, 2014, 19:34
بنده که ۴ سال دارم کسپرسکی استفاده میکنم و بسیار خوب و قوی عمل میکند
برای گوشی و تبلت هم به تازگی گرفتم از استارتر تاپیک که تا اینجا خوب بوده
-
تعداد تشکر ها از Gha$em به دلیل پست مفید
-
February 26th, 2014, 09:58
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Gha$em
بنده که ۴ سال دارم کسپرسکی استفاده میکنم و بسیار خوب و قوی عمل میکند
برای گوشی و تبلت هم به تازگی گرفتم از استارتر تاپیک که تا اینجا خوب بوده
امیدوارم همیشه راضی باشبد
با تشکر از نظرتون
-
-
February 26th, 2014, 21:20
عضو جدید
مهلت پایان نظر سنجی
۲۰ اسفند ۱۳۹۲
-
-
February 26th, 2014, 21:43
نظر سنجی خوبیه ولی چند تا ایراد اساسی داره .
1- وجود ضد ویروسهای Avg و Avast نشون میده برات فرق نمیکرده استفاده کننده معتبر و استفاده کننده ضد ویروس اصلی باشه یا جعلی و تقلبی .
برای اینکه این 2 تا ضد ویروس اصولا در ایران قابل ثبت ( رجیستر ) و آپدیت ( بروزرسانی ) نیستن .
2- مکافی تا چند وقت پیش آپدیت و رجیسترش بسته بود . شنیدم باز کرده . ولی بهر شکل الان فروشنده نسخه های اصلی و معتبر نداره .
3- ترند میکرو تو لیست نیست که یکی از بزرگترین فروشندگان آنتی ویروس هستش و تو ایران هم کلی مشتری داره .
4- خیلی از کسایی که نورتون رو خریداری میکنن اون رو از فروشنده های کسپرسکی میگیرن که متاسفانه بیشتر نسخه های غیر معتبر و جعلی به مشتری داده میشه .
کسپرسکی که با فروش نود32 توسط نمایندش مشکل داره چطوری حاضر شده قبول کنه فروشندش سیمنتک بفروشه ؟!!! حتمآ ی چیزی هست .
5- اینایی که نظر میدن نسخه رایگان استفاده میکنن یا پولی ؟ فرق نسخه اصلی رو با جعلی میدونن ؟ اصلا میدونن ضد ویروس چیه ؟
اصولا کسی که امنیت براش مهمه و مصرف کننده آنتی ویروس شرکتهای معتبر و بین المللیه مثل سیمنتک یا ترند میکرو وقت نداره بیاد تو این فرومها و بازی کنه .
6- وب روت هم تو لیستتون نیست .
فعلا همین بسه . باز چیزی یادم اومد خدمتتون میگم .
راستی کسپرسکی به دلیل فعالیتهای فریبکارانش و کلاهبرداری از نماینده هاش و مشتریهاش در این 4 سال نزدیک به 30-40 نمایندش رو از دست داده . اصلا مهم نیست محصولش خوبه یا بده .
آخرین مورد هم قطع ارتباط گلدن سیستم با کسپرسکی و همه sub reseller های اماراتیشه . طوری که الان چند ماهه مجبور شده اسم ریسلرهای اماراتیش رو حذف کنه و اسم ی sub dis بحرینی رو تو سایتش بزنه .
راتی وقتی لایسنس میسوزونه و عوض نمیکنه یا وقتی آپدیت اشتباه میده و به جای ارائه خدمات 3 تا 20 روز طول میکشه آپدیتش رو درست کنه طبیعتآ کسی که میخره حتمآ پولش رو از سر راه اورده که بابت ضد ویروسهای این شرکت روسی بده .
ویرایش توسط amirsafari : February 26th, 2014 در ساعت 21:46
-