ماه اول 110 و بعد 60 تومن بخواهید بدهید باز از کل مبلغ هر ماه این بیشتره حتی اگه وارد ماه دوم هم بشویم 60 تومن بیشتر از مبلغ این سرور هست ، منابع سرور کیم سوفی ای هم که گفتید بسیار کمتر ویا کم کیفیت تر از اینیه که من پیدا کردم چه سی پی یو چه هارد چه پورت ، درد سر های کیم سوفی رو هم نداره ، شاید الان کیم سوفی (ovh ) متحول شده اما خاطرات خوبی ازش نزد کاربران ایرانی نیست ، شما که راحت حساب پی پال باز میکنی و تو کاره سرور هم هستی چرا این سروری که من پیشنهاد دادم رو قیمت نمیدی ؟؟؟؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان اگر آفر دارید بدهید ولی آفر هایی که از این سروری که پیدا کردم کم کیفیت تر و گرون تر هست که به دردمون نمیخوره ، اصلا دیگه چرا میرفتیم سرور سرچ کنیم (ما اینترنت رو تقریبا شخم زدیم :دی )؟ یک راست میرفتیم کیم سوفی میگرفتین دیگه
اینم دیتا سنتر نیست و به صورت پروایدری داره کار میکنه اما لیست کل سرور هاشو گذاشتم واسه دوستان که آشنا بشن و شاید بتونن از اینجا با قیمت های بهتری خرید کنن و سرویس بهتر و بیشتری بفروشن
کار با رداستیشن و لیزوب و ovh خوبه واسه فروختن به کسانی که میخوان vps بفروشن ویا دد سرور هایی با قدرت بالا داشته باشن ولی یک قسمتی از نیاز بازار دد سرور هایی با منابع معقول و قیمتی کمتر تشکیل میده که ندیدم کسی زیاد تو این قسمت در ایران وارد بشه ولی خوب مشتری های خودشو داره طرف داره ماهی 60 تومن واسه یک vps میده اگه بدونه همچین دد سرور هایی هست خوب میاد اینو میگیره درد سر های vps فروشان بسیار جوان و کم تجربه رو هم کمتر داره