من مدیر سایت موزیک فور دی ال هستم ایشون زحمت کشیدن برام فورا انتقال رو بر روی هاست خودشون انجام دادن
پشتیبانیشون واقعا در شروع که خیلی خوب بوده انشاالله در ادامه هم همینطور خواهند بود
من مدیر سایت موزیک فور دی ال هستم ایشون زحمت کشیدن برام فورا انتقال رو بر روی هاست خودشون انجام دادن
پشتیبانیشون واقعا در شروع که خیلی خوب بوده انشاالله در ادامه هم همینطور خواهند بود
.:: خبر جدید ایران سرور ::.
با سلام و عرض ادب خدمت بازدیدکنندگان محترم تایپیک فروش ایـــران ســــرور
سرور میزبانی شماره 2 ، یعنی میزبانی ابری چت روم از سرور PX70 دیتاسنتر هتزنر به سرور PX90 دیتاسنتر هتزنر آلمان ارتقاء و منتقل شد .
امیدوار هستیم که نتیجه این ارتقاء و انتقال سرور بهبود هر چه بهتر کیفیت سرور میزبانی بوده باشد و رضایت کاربران گران قدر شرکت را به همراه داشته باشد .
مشخصات جدید سرور میزبانی شماره 2 (کلود) ایران سرور :
PX90-SSD Hetzner
Intel® Xeon® E5-1650 v2
Hexa-Core Ivy Bridge-E
inkl. Hyper-Threading-Technologie
Arbeitsspeicher 64 GB ECC RAM
Festplatten 2 x 240 GB SATA 6 Gb/s Data Center Series SSD
Anbindung 1 GBit/s-Port
در پناه حق موفق و پیروز باشید
تاریخ انقضا کد های تخفیف : پایان تعطیلات عید سعید فطر .
تخفیف سالانه : 40 % __ کد تخفیف : Ramezan1-93
تخفیف ماهانه : 20 % __ کد تخفیف : Ramezan2-93
فقط تا پایان تعطیلات عید سعید فطر
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
با عرض سلام.
تاپیک بنا به ماده 3-17 بسته شد.
در صورت استمرار افر ، میتوانید تاپیک جدیدی ایجاد بفرمایید.
تشکر![]()
info.mehranfar@gmail.com
یکی از دوستان ایران سرور رو به من معرفی کردن، یک هاست ابری ازشون خریداری کردم، پشتیبانی فوقالعاده قوی دارن، که تیکت ها رو چند دقیقه ای جواب میدن. حتی برای من کاری انجام دادن که از حیطه پشتیبانی شون خارج بود و مربوط به شرکتی بود که ازش دامنه خریداری کرده بودم. تا دیر وقت جوابگو هستند، کیفیت هاستشون عالیه. و این باعث شد که یه سرویس دیگه هم ازشون خریداری کنم. حتما از این به بعد از ایران سرور خرید میکنم، چون به پشتیبانی و کیفیتشون ایمان دارم.
با سلام خدمت کاربران و بازدیدکنندگان تایپیک ایران سرور
سرور ، ایران سرور به یک سرور جدیدتر و قوی تر با هارد های ssd ارتقاء یافت
امکان جدید که بر روی سرور ایجاد شده قابلیت ریستور بک آپ توسط خود کاربر میباشد ، به صورتی که بک آپ ها از یک روز تا 30 روز در لیست بک آپ ها نگه داری میشوند که با انتخاب تاریخ بک آپ کاربر میتواند بک آپ خود را ریستور نماید
کاربران میتوانند از قسمت Restore Mangere در کنترل پنل cpanel خود از این امکان جدید استفاده نمایند
امیدواریم از کیفیت سرویس ها نهایت لذت رو ببرید ...
موفق باشید .
مشخصات سرور جدید:
EX40-SSD Hetzener
Intel® Core™ i7-4770
Quad-Core Haswell
inkl. Hyper-Threading-Technologie
Arbeitsspeicher 32 GB DDR3 RAM
Festplatten2 x 240 GB SATA 6 Gb/s SSD
(Software-RAID 1)
Anbindung 1 GBit/s-Port
Bandbreite garantiert 200 MBit/s
Backup Space100 GB
Traffic inklusive20 TB*
ویرایش توسط farmanrava : April 4th, 2014 در ساعت 19:33
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)