سلام هاست ایران دارید
- - - Updated - - -
سلام هاست ایران دارید
سلام هاست ایران دارید
- - - Updated - - -
سلام هاست ایران دارید
گروه طراحی و توسعه مازندوب شمال
بسته های نصبی رایگان قالب های جوملا و وردپرس
تلگرام www.mazandweb.com = @mazandweb
با سلام و احترام
متاسفانه هاست ایران فعلا ارائه نمیشه ، اما سرور ما به ایران پینگ خیلی خوبی داره بین 140 تا 170 هستش و همینطور هارد سرور از نوع ssd میباشد که به مقدار قابل توجهی باعث بالا رفتن لود سایت میشود .
آیپی ها برای شما جهت تست پینگ پ.خ شد .
در خدمت شما هستیم دوست من
موفق و پیروز باشید![]()
ویرایش توسط farmanrava : May 12th, 2014 در ساعت 19:55
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram : @IrServerCo
داش ما یه هاست میخاییم منتها قبلش میخاستم باهاتون صحبت کنم اگه ممکنه تو یاهو ان بشید.ممنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
با سلام . میخواستم بدونم امکان ارائه نیم سرور ( dns ) اختصاصی وجود داره ؟ و اینکه هزینه این سرویس به چه صورت هستش ؟
فقط نیم سرور میخواستم به آی پی نیازی ندارم ... مورد دوم نصب و کانفیگ امنیتی whmcs رو انجام میدین ؟ هزینه اون مورد به چه صورت هستش ؟
بنده در نظر دارم برای فروش پکیج ایمیل تبلیغاتی یک هاست دیگه از شما تهیه کنم ، البته اگه این موارد انجام بشه
بله ، مواردی که فرمودین انجام میشه دوست من .
در صورتی که به نیم سرور اختصاصی بدون آی پی نیاز داشته باشید رایگان براتون انجام میشه . نصب سیستم whmcs و رفع مسائل امنیتی هم همینطور براتون رایگان انجام میشه موردی نیست .
لطفا موارد رو از طریق تیکت در ناحیه کاربری خودتون پیگیر باشید ، در خدمت شما هستیم دوست من .
موفق و پیروز باشید![]()
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی بازدید کنندگان تاپیک ایران سرور IrServerCo.ir
بنده یکی از مشتری های قدیمی ایران سرور هستم و تا الان خیلی ازشون راضی بودم و خیلی خرید داشتم الان هم در حال حاضر هاست پر بازدید و وی پی اس و ... دارم اما تا حالا هیچوقت نبوده که حتی کوچکترین مشکلی چه از نظر مدیران و سرویس هاشون برام پیش بیاد نمیخوام تعریف الکی کنم واقعا هم خودشون و هم سرویس هاشون تو ایران تک هست, مردم دار و خیلی با آدم خوب رفتار میکنند و هر مشکلی در هر زمان که پیش بیاد خیلی سریع رفع میکنند!
پیشنهاد میکنم فقط یکبار امتحان کنید مطمئن باشید ضرر نمیکنید
اینم سایت بنده
koolakfilm3.ir
کولاک فیلم | دانلود فیلم رایگان با لینک مستقیم
koolakfilm@yahoo.com
سلام . عذر میخوام من از شما یه هاست از پکیج استاندارد دارم .
اما برای یک سیستم نیاز به یک هاست دیگه دارم ، با این تفاوت که نیاز به نسخه php مد نظر خودم دارم و اینکه نیاز دارم یکسری توابع فعال باشه و یک سری توابع دیگه غیر فعال
در سرور شما همچین امکانی وجود داره ؟ اگه وجود داره بهم توضیح بدید ممنون میشم
متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)