-
February 23rd, 2014, 20:29
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer

نوشته اصلی توسط
doctorportable
ماژول پرداخت بانک سامان هماهنگ شده با سامانه شاپرک
سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید
-
-
February 23rd, 2014 20:29
# ADS
-
February 23rd, 2014, 21:53
عضو جدید
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد
چحوری این مشکل رو حل کنیم ؟
-
تعداد تشکر ها ازshahnazari به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 21:57
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shahnazari
من برای تست یه کارت برا یه محصول اضافه می کنم. وقتی پرداخت رو کنسل کنیم یا به هر دلیلی لغو بشه اون یوزر دیگه از حالت دردسترس بودن خارج میشه و دیگه نمیشه واسه سفارش انتخاب کرد
اگه اینجوری باشه که تعداد زیادی کارت روزانه الکی از دست میره و بعد باید ستی گشت و دوباره اضافه کرد
وقتی یه کارتی انتخاب میشه
تا 20 دقیقه رزرو میشه و کسی نمیتونه انتخابش کنه
اگه خرید بشه که هیچ . اگه نه برمیگرده تو محیط برای فروش.
این به خاطر جلوگیری از تداخل توی فروشه.
البته میشه زمان رو تغییر داد
-
تعداد تشکر ها از2244 به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 22:13
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shahnazari
دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 22:17
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
دوست عزیز این مشکل نیست (تو همین تاپیک بار ها گفته شده)/ پس از بیست دقیقه کارت ازاد میشه/این سیستم طوریه کارت رو برا کسی که میخاد خرید کنه بیست دقیقه رزو میکنه و برای اونه. اگر موفق شد که هیچ وگرنه برمیگرده.
بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟
-
-
February 23rd, 2014, 22:19

نوشته اصلی توسط
farhadniyar
سلام
در زمان خرید بعد از پرداخت در بانک هنگام برگشت خطای 18 را میدهد لطفا راهنمایی کنید
-
تعداد تشکر ها از doctorportable به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 22:23
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
shahnazari
بله ممنون متوجه شدم
آخه این زمان عملا کاری ازش نمیاد یکی یا همون لحظه می خره یک هیچی. چجوری میشه برداشت یا کمش کرد؟
یه سوال دیگه اینکه اگه بخوایم مسیر اسکریپت رو به فولدر دیگه تغییر بدیم چیا باید عوض بشه؟
این زمان رو دست نزن دوست گلم
اگه یه کارت داشته باشی دو نفر همزمان شروع به خرید کنن یا کارتو به هر دو میده یا به دومی میگه ندارم ! و خطا تو کارت پیش میاد و اعتبارت خراب میشه.
-
تعداد تشکر ها از 2244 به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2014, 00:25
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..
-
-
February 24th, 2014, 02:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
farzad1762
با سلام خدمت دوستان عزیزم..
ببخشید عزیزان من این اسکریپت رو نصب کردم طبق راهنمای نصبش پیش رفتم و با موفقیت نصب شد اما وقتی میخوام وارد پنل مدیریت بشم یوزر و پسورد رو که می زنم میگه نام کاربری یا کلمه عبور اشتباه است. نمیدونم چیکار کنم چندین بار حذف کردم دوباره نصب کردم اما همیشه همین ارور رومیده..لطفاراهنمایی کنین چیکار باید بکنم..
این کار رو تست کنید برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
-
-
February 24th, 2014, 02:42

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
این کار رو تست کنید برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده
الان نگاه کردم اصلا تو دیتابیس هیچ جدولی وجود نداره چیزی به نام config وجود نداره.. کلا خالیه.. نمیدونم چیکار کنم احتمال داره از فایلهای داخل کانفیگ باشه؟؟
-