صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 27 , از مجموع 27

موضوع: مرورگر بومی: یک کپی ناشیانه از فایرفاکس با هزینه ۴۰۰ میلیون تومان!

عضو دائم viasky آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    903
    تشکر تشکر شده 
    4,782
    تشکر شده در
    2,967 پست

پیش فرض پاسخ : مرورگر بومی: یک کپی ناشیانه از فایرفاکس با هزینه ۴۰۰ میلیون تومان!

نقل قول نوشته اصلی توسط alaviyoon نمایش پست ها
    شما مثل اینکه کلا با خودت هم مشکل داری ؟
    اولا که این خبر ساینا را بررسی کرده و از حیف و میل کردن پول گفته نه خبر از انتشارش
    ثانیا که شما میگی قدیمیه ! خیلی ها مثل بنده از این موضوع خبر نداشتیم
    ثالثا بنده بیکار نیستم ولی سعی میکنم چیزی که میبینم را با دیگران در اشتراک بگذارم شاید براشون جالب باشه
    رابعا ادب شما نشانه شخصیت خانوادگی شماست ، مواظب باشه
    در ضمن در کل شما حالتون مثل اینکه خوب نیست !
    طبق اخبار سایت ساینا تاریخ انتشار نسخه ی آزمایشی این نرم افزار 1392/1/28 هست
    یا حق
    دیگه بدتر 400 میلیون و اگر 4 سال پیش خورده باشن 100% ارزش بیشتری داره
    آدم دلش بیشتر می سوزه
    Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
    Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk

2. تعداد تشکر ها از viasky به دلیل پست مفید

3. # ADS

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    52
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    57 پست

پیش فرض پاسخ : مرورگر بومی: یک کپی ناشیانه از فایرفاکس با هزینه ۴۰۰ میلیون تومان!

نقل قول نوشته اصلی توسط alaviyoon نمایش پست ها
    شما مثل اینکه کلا با خودت هم مشکل داری ؟
    اولا که این خبر ساینا را بررسی کرده و از حیف و میل کردن پول گفته نه خبر از انتشارش
    ثانیا که شما میگی قدیمیه ! خیلی ها مثل بنده از این موضوع خبر نداشتیم
    ثالثا بنده بیکار نیستم ولی سعی میکنم چیزی که میبینم را با دیگران در اشتراک بگذارم شاید براشون جالب باشه
    رابعا ادب شما نشانه شخصیت خانوادگی شماست ، مواظب باشه
    در ضمن در کل شما حالتون مثل اینکه خوب نیست !
    طبق اخبار سایت ساینا تاریخ انتشار نسخه ی آزمایشی این نرم افزار 1392/1/28 هست
    یا حق

هنوز مدرسه ها تعطیل نشده والا شماها اومدین این تاریخ انتشار ساینا نیست تاریخ اونجایی هست که ازش کپی کردی .بقیه چیزها هم جوابتو نمیدم چون همه خبر *** رو میشناسن

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    586
    تشکر تشکر شده 
    980
    تشکر شده در
    668 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط rightserver نمایش پست ها
    از لوگوش معلومه این حیوونه (چیه سیمرغه؟) خواهر روباه فایرفاکسه
    شما چی کار به حیوونش داری؟ فایرفاکسم روباهه کسی گیر داد عزیز من اصل مطلب چیز دیگست منم با این قضیه مخالفم ولی گیر علکی به لوگوش نمیدم
    ---------------------
    منم یه ذره باهاش کار کردم فهمیدم مثل موزیلاست ولی باعث تأسفه درسته که اینا کار درستی نکردن ولی انصافاً بیایم از خودمون بپرسیم از وجدانمون بپرسیم کدوم یکی از شماها به فکر پیشرفت مملکت هستید؟ آیا هممون به فکر پول درآوردن نیستیم خوب همین ماها باید مرورگر ایرانی بسازیم همین ماها باید سیستم عامل بسازیم چرا باید بیشتر مردم ایران از ویندوز و nod32 استفاده کنن چرا باید بیشتر مردم باید از موزیلا استفاده کنن چرا و چرا؟...
    ویرایش توسط سرزمین : February 23rd, 2014 در ساعت 23:13

6. تعداد تشکر ها از سرزمین به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    224
    تشکر تشکر شده 
    321
    تشکر شده در
    206 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    شما چی کار به حیوونش داری؟ فایرفاکسم روباهه کسی گیر داد عزیز من اصل مطلب چیز دیگست منم با این قضیه مخالفم ولی گیر علکی به لوگوش نمیدم
    ---------------------
    منم یه ذره باهاش کار کردم فهمیدم مثل موزیلاست ولی باعث تأسفه درسته که اینا کار درستی نکردن ولی انصافاً بیایم از خودمون بپرسیم از وجدانمون بپرسیم کدوم یکی از شماها به فکر پیشرفت مملکت هستید؟ آیا هممون به فکر پول درآوردن نیستیم خوب همین ماها باید مرورگر ایرانی بسازیم همین ماها باید سیستم عامل بسازیم چرا باید بیشتر مردم ایران از ویندوز و nod32 استفاده کنن چرا باید بیشتر مردم باید از موزیلا استفاده کنن چرا و چرا؟...
    خب بسازیم اما اسکی نریم...

8. تعداد تشکر ها از rules به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط سرزمین نمایش پست ها
    ---------------------
    هنر نزد ایرانیان استو بَس...
    متاسفانه ما ایرانی ها عادت بدی پیدا کردیم
    عادت بد از استفاده کردن از کرک
    عادت بد از ریپ کردن
    عادت بد از زیر سوال بدن قوانین کپی رایت
    عادت هایی بد و بدتر از هم دیگه

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

10. تعداد تشکر ها ازdownloaddl به دلیل پست مفید

عضو جدید Wool آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    233
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    107 پست

این طور نباید ببینیم . بیاید دیدمونو عوض کنیم . من یک برنامه نویس نیستم اما خودم یک php کار مبتدی هستم .

اگر شما برید به یک برنامه نویس بگید من دانشجو هستم و یک برنامه شبیه فایر فاکس میخوام شاید ازتون 2 ملیون بگیرن اما وقتی میرین بهشون میگید من از طرف دولت اومدم یه چیزی شبیه فایرفاکس می خوام ازتون 400 ملیون میگیرن . اره واقعا همینه باور نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم تو یک شرکت دارم اموزش میبینم . اون شرکته برای شهرداری یک برنامه اندروید زد 15 ملیون گرفت . کجای دنیا همچین پولی برای یک برنامه اندروید میگیرن ؟؟؟ اما دوستم تو همدان با 600 هزارتومن برای خودش یک برنامه اندروید جور کرد . کاملا شخصی .
    درکل مشکل از ماست نه دولت .
    خانواده من رفتن مکه میخواستن وسیله بخرن . یارو عربستانیه به بابام میگه ایرانیا ***ن .
    دوستان لطف کنن یه چیزی بگن خودشون عمل کنن . اگر همین فردا دولت بیاد به یکی از شما بگه یه چیزی شبیه فایر فاکس برام بنویس چقدر میگیرید ؟؟؟؟ 1 ملیون؟؟؟؟؟؟
    هر کی زیره 100 بگه دروغ گفته مثل .......
    من شخصا میگم 1 ملیارد .
    هیچ ترسیم ندارم . ارزش برنامه نویسیی هم بیشتر از ایناست .
    از یه طرف میگیم چرا شرکت ها نمی خوان برای یک برنامه نویس کلی خرج کنن مثل انگلیسو روسیه و امریکا . از یه طرف میگیم 400 میییییییییییییییییییییییی یییلللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللیییییی یییییییییییییییییییییییوو وووووووووووووووووووووووون ننننننننننننننننننننننننن یارو گرفت ؟؟؟؟؟؟ مگه چیکار کرد؟؟؟؟؟
    به نظر من باید بیشتر میگرفت هزینه ای نیست . شما از کجا میدونین امریکا برای یک برنامه چقدر هزینه میکنه؟؟؟ شما هم بلدید برید برنامه نویسی بخونید ببییینم میتونید همین اپن سورسی که دهنتون باز میشه میگید اپن سورسه رو دس کاری ( حتی ) بکنید؟؟؟/

تو html اش بعضی ها موندن چه برسه تحت ویندوز
    شماره تماس جدید وی تایم - 09112126115

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    2,136
    تشکر تشکر شده 
    3,574
    تشکر شده در
    1,994 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Wool نمایش پست ها
    این طور نباید ببینیم . بیاید دیدمونو عوض کنیم . من یک برنامه نویس نیستم اما خودم یک php کار مبتدی هستم .

اگر شما برید به یک برنامه نویس بگید من دانشجو هستم و یک برنامه شبیه فایر فاکس میخوام شاید ازتون 2 ملیون بگیرن اما وقتی میرین بهشون میگید من از طرف دولت اومدم یه چیزی شبیه فایرفاکس می خوام ازتون 400 ملیون میگیرن . اره واقعا همینه باور نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟
    من خودم تو یک شرکت دارم اموزش میبینم . اون شرکته برای شهرداری یک برنامه اندروید زد 15 ملیون گرفت . کجای دنیا همچین پولی برای یک برنامه اندروید میگیرن ؟؟؟ اما دوستم تو همدان با 600 هزارتومن برای خودش یک برنامه اندروید جور کرد . کاملا شخصی .
    درکل مشکل از ماست نه دولت .
    خانواده من رفتن مکه میخواستن وسیله بخرن . یارو عربستانیه به بابام میگه ایرانیا ***ن .
    دوستان لطف کنن یه چیزی بگن خودشون عمل کنن . اگر همین فردا دولت بیاد به یکی از شما بگه یه چیزی شبیه فایر فاکس برام بنویس چقدر میگیرید ؟؟؟؟ 1 ملیون؟؟؟؟؟؟
    هر کی زیره 100 بگه دروغ گفته مثل .......
    من شخصا میگم 1 ملیارد .
    هیچ ترسیم ندارم . ارزش برنامه نویسیی هم بیشتر از ایناست .
    از یه طرف میگیم چرا شرکت ها نمی خوان برای یک برنامه نویس کلی خرج کنن مثل انگلیسو روسیه و امریکا . از یه طرف میگیم 400 میییییییییییییییییییییییی یییلللللللللللللللللللللل لللللللللللللللللللیییییی یییییییییییییییییییییییوو وووووووووووووووووووووووون ننننننننننننننننننننننننن یارو گرفت ؟؟؟؟؟؟ مگه چیکار کرد؟؟؟؟؟
    به نظر من باید بیشتر میگرفت هزینه ای نیست . شما از کجا میدونین امریکا برای یک برنامه چقدر هزینه میکنه؟؟؟ شما هم بلدید برید برنامه نویسی بخونید ببییینم میتونید همین اپن سورسی که دهنتون باز میشه میگید اپن سورسه رو دس کاری ( حتی ) بکنید؟؟؟/

تو html اش بعضی ها موندن چه برسه تحت ویندوز
    یعنی مدیر فایر فاکس رفته به ی شرکت پول داده گفته برای من مرورگر طراحی کن ؟
    نخیر دوست عزیز
    شما در صورتی می تونی در یک وب سایت موفق شی که کمه کم 50% به php آشنایی داشته باشی ( اگه وب سایت شما php باشه )
    با هزینه کردن پیشرفتی نمی شه کرد
    بنظر من همچین نرم افزاری رو نباید کسی بره پول بده براش طراحی کنن
    باید ی تیم طراحی داشته باشن
    ی تیم برنامه نویسی
    الان مثلا وردپرس پول داده براش طراحی کنن ؟ :دی

آماده برای سرمایه گذاری بر روی پروژه های شما

13. تعداد تشکر ها از downloaddl به دلیل پست مفید

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)