-
February 22nd, 2014, 23:33
مشکل با هارد سرور
درود
دوستان ما یک سرور ex40 از هتزنر داریم که از اون به عنوان هاست دانلود استفاده میکنیم و کار کانفیگ و زحمت کانفیگ را هم آقای مهندس محممدزاده nginxweb کشیدند ولی مشکلی که ما داریم این هست که هارد سرور هنوز 1.3 ترابایت فایل توش آپلود نکردیم که پرشد و دایرکت آدمین پیام پر شدن هارد را در 95 درصد برامون ارسال کرد

حالا دو تا مشکل وجود داره ، اول اینکه چطور هارد به این زودی پر شده ؟ و دوم اینکه چطوری فایل ها را روی سرور دوم آپلود کنیم ؟
البته روی هارد دوم یک vps ویندوز هم برای دانلود / آپلود ساختیم ولی اینکه چطور بعد از پر شدن هارد اول هارد دوم را به کار ببریم از اساتید درخواست راهنمایی دارم
با سپاس
ویرایش توسط immortal1389 : February 23rd, 2014 در ساعت 00:19
-
-
February 22nd, 2014 23:33
# ADS
-
February 22nd, 2014, 23:39
پاسخ : مشکل با هارد سرور
Raid :|
شما در کل از اول باید کانفیگ کنید از نظر بنده
شما درخواست kvm ip bedid و بعد از آن تو قسمت کانفیگش تنظیمات رو انجام بدید
( خیلی وقت پیش ها این کار رو انجام می دادم تا نبینم اطلاعاتم دقیق نیست )
به هر حال شاید کمکتون کنم توی
پ خ در ارتباط باشید
-
تعداد تشکر ها از Raid_10 به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 00:00
دوستان من سرور را خاموش کردم تا هارد را از vmware افزایش بدم ولی حالا روشن نمیشه و خطای زیر را میده
Failed to power on VM.
Could not power on VM : No space left on device.
Failed to extend swap file from 0 KB to 26214400 KB.
SharedArea: Unable to find 'testSharedAreaPtr' in SHARED_PER_VM_VMX area.
-
-
February 23rd, 2014, 00:08
عضو انجمن
متاسفانه بعضی افراد موقع کانفیگ دقت نمیکنند . احتمالا بیشتر حجم هارد رو cach , log ها گرفته که با بررسی کوچکی میشه فهمید .
در مورد اینکه هارد ضافی کردیدو این خطا رو میده . اون هارد رو پاک کنید دوباره از vps و بعد ذخیره روشن کنید مشکلی نیست
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
-
February 23rd, 2014, 00:15

نوشته اصلی توسط
iNicz.Com
متاسفانه بعضی افراد موقع کانفیگ دقت نمیکنند . احتمالا بیشتر حجم هارد رو cach , log ها گرفته که با بررسی کوچکی میشه فهمید .
در مورد اینکه هارد ضافی کردیدو این خطا رو میده . اون هارد رو پاک کنید دوباره از vps و بعد ذخیره روشن کنید مشکلی نیست
من درست متوجه اینکه گفتید هارد را پاک کنم نشدم
من از این قسمت که تو عکس هست هارد را دیدم روی 1.69 هست اون را 1.79 کردم ولی حالا هر کاری میکنم نه کم میشه و نه زیاد و سرور خاموش هست
راهی کسی بلد هست که سرور را موقت روشن کنم ؟
-
-
February 23rd, 2014, 00:18
عضو انجمن
من فکر کدم هارد دوم اضافی کردید ! منظور بنده یعنی به حال اول برگردون و سعی کنی مشکل vps رو برطرف کنی. اگه نمیتونی یاهوو pm بده کمی کمک میکنم
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
-
تعداد تشکر ها از iNicz.Com به دلیل پست مفید
-
February 23rd, 2014, 00:21
با تشکر از اقای مهندس قنبری مشکل روشن نشدن سرور حل شد ولی مشکل اضافه کردن هارد همچنان باقی هست و منتظر راهنمایی دوستان هستم
ویرایش توسط immortal1389 : February 23rd, 2014 در ساعت 01:12
-
-
February 23rd, 2014, 12:19
دوستان یعنی کسی نمیدانه چطور باید هارد دوم را اضافه کرد ؟ اصلا این امکان وجود داره یا نه باید روی هارد دوم یک پنل دیگه نصب کنم ؟
-
-
February 23rd, 2014, 12:38
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
immortal1389
دوستان یعنی کسی نمیدانه چطور باید هارد دوم را اضافه کرد ؟ اصلا این امکان وجود داره یا نه باید روی هارد دوم یک پنل دیگه نصب کنم ؟
من که دیشب چک کرم خوب شما فضا برای اضافی کردن هارد نداری اخه ! براحتی میشه
شرکت فرانوآوران :
-
-
February 23rd, 2014, 12:57

نوشته اصلی توسط
inicz.com
من که دیشب چک کرم خوب شما فضا برای اضافی کردن هارد نداری اخه ! براحتی میشه
اول از همه مهندس واقعا دیشب بنده را شرمنده کردید و خیلی کمک کردید و ممنونم و انشاالله بتونم روزی جبران کنم
اما مهندس برای اضافه کردن هارد دوم میگم
الان سرور مگه دو تا هارد نداره ؟ من فقط یکی از هاردها را کار کردم و پر شده و منظورم اتصال هارد دوم به دایرکت آدمین هست
من حدود 170 گیگ از فایل های هارد اول را پاک کردم ولی الان برای اتصال هارد دوم نمیدانم چیکار باید کرد
سرور ex40 دو تا هارد داره دیگه
-