با این وضع فکر کنم باید افر جدید بزنید فروش سرور مجازی با 40 ای پی ویژه افرادی که بلاک میشوند
من از این موضوع خیلی ناراحتم مشکل با خرید چند تا سرور جدید حل نمیشه از کجا معلوم همه اونام فردا بلاک نشن ؟؟
با این وضع فکر کنم باید افر جدید بزنید فروش سرور مجازی با 40 ای پی ویژه افرادی که بلاک میشوند
من از این موضوع خیلی ناراحتم مشکل با خرید چند تا سرور جدید حل نمیشه از کجا معلوم همه اونام فردا بلاک نشن ؟؟
...؟!
دوستانی که ایپی هاتون بسته میشه چکار میکنید ؟ به یوزر ای پی جدید میدید؟
سرور مجازی با بالاترین کیفیت از المان و امریکا
دارای نماد اعتماد الکترونیک از وزارت صنعت معدن و تجارت
TEL : 09355971597 site : abarserver.net
چند آی پی مشکل دار بزارید تست کنم ببینم چکار میشه کرد.
سلام
ما مسئول بستن آی پی توسط هر جایی نیستیم
در صورت بسته شدن سرور جدید باید خریداری کنند...ما دیگه چقدر باید ضرر بدیم؟
الان نشستم و تو تمامی سرورها در قسمت روتر پینگ همه آی پی ها رو بستم
پورت 4030 و 808 رو هم مجبور شدیم بخاطر..9 ببندیم
واقعا نمیدونم چیکار میشه کرد برای جلوگیری از بلاک شدن آی پی ها
ویرایش توسط javadezati : February 23rd, 2014 در ساعت 03:50
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
چرا بسته میشه؟
چیز نصب میکنند که بسته میشه؟
ظاهراً دلیل بسته شدن ها مشخص نیست، آیپی ftp سرور ما که برای بَک آپ گیری بود هم بسته شده.
سری قبل سرورها حتی پینگ هم نداشت ولی این بار پینگ داره ولی .....
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
یعنی بی قانون تر از ایران هیچ جا نیست که این موقع ها ندونی به کی و کجا باید زنگ بزنی و دلیل بخوای.....
فکر کنم از فردا یه سایت بیارن بالا که سرور فروش ها برن ای پی هاشون رو ثبت کنند و نوع سرویسی که روش نصب هست هم اعلام کنند...
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
چرا ندونی من زنگ زدم 2020 بعد از کلی پیغام که شما نفر 6 هستی نفر 5 نفر ... گفت اپراتور 147 بفرمایید بوق اشغال زد بعدش انگار قطع شد دوباره با کلی کلنجار رفتن که اعلام میکرد با پوزش کلیه اپراتورها اشغال هستند بعد از نفر 11 و گذشتن 8 تا 10 دقیقه زمان یه خانوم پاسخ داد منم گفتم خانوم من سرور مجازی از کشورهای مختلف دارم الان نمیتونم به بعضی ها وصل شم هفته فبلم همین موضوع برای یه سری دیگه از سرورام افتاد خلاصه بعد از کلی توضیح و وصف شرح حال طرف میگه از قند شکن استفاده میکنید میگم بله بعضی وقتها میگه خوب قطعش کنید و دوباره تست کنید ، میگم خانوم عزیز استاد گرامی اصلاً در حالت عادی نمیشه ریموت شد به سرورهای خارجی انگار مثلا شما دارین سرورهارو بلاک میکنید میگه چند لحظه صبر کنید ارجاع بدم خلاصه باز یه 3 دقیقه صبر کردم تا یه اقا برداشت میگه بفرمایید برای این آقا هم کلی توضیحات دادم و وصف شرح حال چندتا سرور میگه از قند شکن استفاده میکنی میگم بله میگه کندی و قطعی بخاطر همینه قطعش کن مودمتو خاموش روشن کن اینترنت درست میشهدوباره از اول خواهش کردم به دقت گوش کنه و مشکلات رو از اول یعنی سری اول بلاک شدن و سری دوم از دیروز رو توضیح دادم میگه من براتون خرابی زدم از مخابرات تماس میگیرن
![]()
...؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)