-
January 15th, 2014, 15:58
عضو دائم
فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت
ویرایش توسط Mr.Te0 : April 28th, 2014 در ساعت 13:57
دلیل: عدم همکاری
-
تعداد تشکر ها ازMr.Te0 به دلیل پست مفید
**reza**, aminexe, boy_evil, branserver, clack, CrisS, dakkeh20, debugger, dland, elshan, eskelet-sokhte, farmanrava, freeacounting, fun3enter, glxx, helfi, heshi, host-net, idinkhabis, kala110manager, kashkulll, loveload, m.ahmadi, m.s.i, MAHDITX, mahmood.0131, masoud21, mohamad1377, namesis R, oj2008pc, paradisco, perince_3000, pudge, Quality, sajjad65, senator_offline, Server Manage, Sir.DarKNesS, Soltan.Aria, ssoheil, systech, مهدی پاتر, varzeshbank, viphyip, x00t, x11416, XDiaries, zio, __ERROR__
-
January 15th, 2014 15:58
# ADS
-
February 22nd, 2014, 17:58
عضو دائم
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
ms96
سلام
سرور کانفیگ شده با پنل هم میدید؟ ؟
با سلام.
چه نوع کانفیگی مدنظرتونه؟
ویرایش توسط Mr.Te0 : February 22nd, 2014 در ساعت 18:01
-
-
February 22nd, 2014, 20:08
عضو دائم
پاسخ : فروش ابرسرورهایRedstation،قدرتمندتر ین سرور ارائه شده برای مجازی سازی،هاردSSD،پورت10گیگ،سی پی یو 32هسته ای،%33تخفیف،رم1گیگ12ت

نوشته اصلی توسط
electronic
salam
کریو نصب و کانفیگ میکنید؟
سلام
صحبت کردن در مورد این مباحث در انجمن ممنوع است.
لطفا سوالی دارید از طریق سایت اقدام کنید.
-
-
February 23rd, 2014, 00:16
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
electronic
یک سفارش داده شد
پلان برنزی
3ماهه
با سلام
سفارش شما تحویل داده شد.
امیدوارم راضی باشید.
-
-
February 23rd, 2014, 06:42

نوشته اصلی توسط
soheil_7029
حدود 2 ساعت پیش با پشتیبانی آنلاین سایت صحبت شد بنا شد اگه سرور رو تا 1 ساعت آینده میتونین تحویل بدین پرداخت کنم. پرداخت کردم ولی هنوز خبری نشده!! پشتیبانی هم آفلاین شده. این یعنی چی؟ چرا وقتی نمیتونین سرورو ماده کنین الکی قول میدین؟ من کارم گیره و با شرط تحویل یک ساعته سرویس خریدم!
صبح بخیر ,
دوست عزیز احتمالا براشون مشکلی پیش آمده است.
لطفا صبور باشید جواب میدن بهتون
موفق باشید.
-
تعداد تشکر ها از Yas-Host به دلیل پست مفید
-
February 24th, 2014, 00:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
irihost
سلام خسته نباشید
من سایت موزیک دارم پلان نقره ای رو میخواستم میشه برای دانلود و اپلود استفاده کرد؟
هارد که مشکلی براش پش نمیاد اطلاعات پاک شوند؟
اموزش لینک دادن رو هم میدید؟
3ماهه تخفیف هم داره؟
باتشکر
با عرض سلام
مشکلی بابت استفاده نیست
هارد ها بسیار پرقدرت هستند و امنیت اطلاعات شما تضمین شده است.
مشکلی نیست اموزش های لازمه نیز داده میوشد.
در صورت خرید 3 ماهه ، 3 ماه تخفیف 33 درصدی براتون در نظر گرفته میشود.
-
-
February 24th, 2014, 10:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
mahyar20
با سلام
دوستان یک وی پی اس با این مشخصات لازم دارم برای 1 هفته
Ram 4Gb
Win 2008
Hard 20 Gb
کشورش هم مهم نیست
هزینشم تقدیم می کنم
با تشکر
با سلام
سرور ها به صورت ماهانه فقط قابل ارائه هستند.
-
-
February 24th, 2014, 11:05
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
Mr.Te0
با عرض سلام
- سرعت تست در پست اول درج شده است.
- مقئار سی پی یو های اختصاصی هم در سایت و هچنین پیت اول درج شده است
- مقدار دانلود و اپلود روی سرویس ها محدود نشده و بسته به لینک مورد نظر سرعت از 20 مگابایت بر ثانیه تا 80 مگابایت بر ثانیه میرسد.
- در مورد کانفیگ ها ، لطفا از طریق سایت پیگیر باشید چون صحبت در مورد این مباحث در انجمن خلاف قوانین است.
- هر ای پی اضافه ، 5 هزار تومان میباشد.
- در مورد ابیوز ها در ابتدا اخطار و در صورت تداوم ، اخراج از روی سرور
- مشکلی بابت نصب نیست.
- در زمان های اداری حداکثر 15 دقیقه تا 1 ساعت ساعت و در زمان های غیر اداری 1-2 ساعت.
- سرور جدیدی اضافه گردیده کا هارد سرور به صورت رید است میتونیم روی اون سرور بهتون سرویس بدیم.
- مطمئنن سفاشات بالا مشمول تخفیف های بیشتر هستند.
از پاسخ شما متشکرم ، دوست عزیز فکر کنم یک اشتباه کوچولویی رخ داده من اینجا پست دادم http://www.webhostingtalk.ir/f15/104...ml#post1016149
اما شما اینجا پاسخ فرمودید لطفا در صورت امکان اصلاح فرمایید متشکرم
-
-
February 25th, 2014, 01:22
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
FARZADFREE
بله درست میفرمایید.
همانطور که در همون تاپیک هم عرض شد سرور های دانشجویی ما تکمیل ظرفیت شده اند و از قبول سفارش های جدید سرور دانشجویی امریکا معذوریم.
پیشنهاد بنده به شما که به دنبال کیفیت هستید ، سرور های انگلیس است.
ابر سرور جدید ما نیز بر روی هارد های اس اس دی اضافه گشته است که مشخصات در ابتدای تاپیک موجود است.
پیشنهاد بنده این سرور ها هستند که به مدت محدود هم 33 درصد تخفیف دارند.
سولی بود در خدمتم.
-
-
February 25th, 2014, 12:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
p30full
سلام دوست عزیز
بنده برای سایت موزیکم سرور مجازی می خوام .
پیشنهاد شما برای استارت کار یک سایت موزیک چه سرویسی هست ؟
آیا میتونم روی سرور مجازی هم هاست سایت و هم هاست دانلود رو داشته باشم ؟ مشکلی پیش نمیاد ؟
اگه تمامی این کار ها از جمله ایجاد هاست برای میزبانی سایت و ایجاد هاست دانلود رو برام انجام بدید با هزینه سرور مجازی چقدر هزینش میشه ؟
منتظر پاسختون هستم
ممنون
با عرض سلام
برای سایت موسیقی به سرور قدرتمند نیاز دارید تا کاربران تون کیفیت خوبی تجربه کنند.
برای شروه کار میتونید پلان دایموند رو انتخاب کنید.
بهتر است هاست میزبانی از هاست دانلود جدا باشند، بهتر است .
هاست میزبانی پیشنهاد میشود از ایران باشد.
برای کانفیگ سرور مجازی برای تبدیل به هاست دانلود براتون کانفیگ رایگان iis انجام میشود.
-
-
February 25th, 2014, 13:06
سلام . عذر میخوام چند Ghz سی پی یو به پلن نقره ای تعلق میگیره ؟