سلام
می خواستم ماژول TTF (FreeType نصب کنم آپاچی قبلا نصب شده اما TTF (FreeType فعال نیست چطور باید فعال کنم ؟
پنل هم دایرکت ادمین هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
می خواستم ماژول TTF (FreeType نصب کنم آپاچی قبلا نصب شده اما TTF (FreeType فعال نیست چطور باید فعال کنم ؟
پنل هم دایرکت ادمین هست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
میشه کد shh بدید هر کدام کامندها میزنم نوت فوند میده ممنون میشم کد بدید ؟
ویرایش توسط Ali-TaySoN : February 21st, 2014 در ساعت 20:51
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
بله نصب هست مشکل این هست نیوک نصب می کنی کد امنیتی رو نشان نمیدهد تو تاپیک نوشه بود ttf فعال کنید چطور باید فعالش کنم ؟ و از کجا بدونم فعال هست یا نه
برو داخل فایل زیر رو ببین :
و موارد زیر رو ببین هستش :کد:/usr/local/directadmin/custombuild/custom/ap2/configure.apache
کد:--with-gd \ --with-gd-dir=/usr/local/lib \ --with-gettext \ --with-jpeg-dir=/usr/local/lib \
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران : اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
این کد
پیغامکد:/usr/local/directadmin/custombuild/custom/ap2/configure.apache
No such file or directory
میده
چک کردم دیدم هیچ کدام از اینا نیست
چه جور باید فعال کنم اینا رو ؟کد:--with-gd \ --with-gd-dir=/usr/local/lib \ --with-gettext \ --with-jpeg-dir=/usr/local/lib \
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)