پلیس فتا خود منو برد زیر منگنه که حتما باید از مشتری اسکن کارت ملی بگیری در عمل اتفاق نیافتاد ولی گاها واقعا اجبارمیکنن که گرفته بشه
پلیس فتا خود منو برد زیر منگنه که حتما باید از مشتری اسکن کارت ملی بگیری در عمل اتفاق نیافتاد ولی گاها واقعا اجبارمیکنن که گرفته بشه
نظر سنجی میذاشتین بهتر بود..
در سیستم ما که یک سایت درگاه اینترنتی واسط هست این کار الزامی می باشد.
کلاهبرداریهای زیادی ما تا همین الان به چشم دیدم و مشکلاتی زیادی در همین ضمینه درگاه اینترنتی وجود دارد.
یک نمونه که هفته پیش برای ما رخ داده شد به این صورت بود که یک کارت به سرقت رفته بود و از درگاه ما خرید شده بود و کاربر درخواست واریزی داد
خوب مبلغ 5 میلیون ***ی شد
خوب انتظار دارید ما مدارک نگریم؟
من تاپیک رو در قالب سوال مطرح کردم اما بیشتر هدفم اطلاع رسانی بوده نه اینکه بخوام اطلاعات خودم رو افزایش بدم و تصمیم گیری کنم به خاطر همین نظرسنجی یادم نبود .
اما اگر ایجاد میشد بهتر بود .
دوستانی که میفرمایند درگاه پرداخت باید مدارک بگیره چون ... بنده قبول دارم اما سوالاتی هم دارم :
1- چرا وقتی میشه از بانک دولتی که همه جا شعبه داره از همه جا قابل پیگیری هست و مطمئنن امنیتشون خیلی بیشتر از درگاه های پرداخت خصوصی هست ، درگاه نگیریم و از خصوصی ها بگیریم ؟
2- مدارکی که به شرکت های خصوصی ارسال میشه اون هم از پشت سیستم چجوری و کجا نگه داری میشن ؟ چه افرادی بهشون دسترسی داره ؟
مسائلی هست که متاسفانه اگر مطرح بشه باعث انحراف تاپیک میشه وگرنه بنده چند مورد مثال میزدم در مورد این درگاه ها تا شاید بهتر متوجه بشید چی میگم .
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
به نظر من کار درستی هست
چون اگر کسیکه سرویس رو می گیره کاری بخواد بکنه سرویس دهنده پاش گیره
طرف می یاد واسه 1 ماه سرور مجازی می گیره
از طریق همین سرور مجازی می ره یه جایی رو هک می کنه
بعد از 1 ماه دیگه تمدید نمی کنه
بعدش که گندش در می یاد می رن کسی که سرور مجازی داده رو می گیرن
حالا اونم دستش به هیچ جا بند نیست
این فقط یک نمونه و مثال هست...
ما ز یاران چشم یاری داشتیم ... خود غلط بود آن چه ما پنداشتیم ...
GoogleTalk : Reza.Juggernaut Yahoo!Messenger : Juggernaut_Reza
امیدتان به دیگران برای کمک بی جهت بوده و حال تنها مانده اید هر چند که همه قول یاری و کمک به شما داده بودند. گول حرف و ظواهر فریبند ی آنها را خوردید اما الان هم دیر نیست اگر کمی همت کنید به تنهایی هم می توانید کارهایتان را به انجام برسانید.
تو این مملکت طرف ملیاردی از بیت المال کلاهبرداری می کنه راست راست داره می گرده کسی جوابگو نیست .
هر کس امروزه بخواد تو ایران کلاهبرداری کنه راحت می تونه ... کسی هم جلودارش نیست .
فقط باید با ترس و لرز فرض رو بر سابقه شرکت گذاشت .
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)