فیسبوک اعلام کرد که با پرداخت 19 میلیارد دلار قصد دارد شرکت ارایهکننده سرویس ارتباطی و پیامرسان WhatsApp را خریداری کند.
این قرارداد به صورت نقد و ارایه سهام تکمیل میشود تا طی آن 450 میلیون مشترک این سرویس پیامرسان اینترنتی تحت پوشش غول شبکههای اجتماعی جهان قرار گیرند.
فیسبوک برای خرید شرکت WhatsApp رقم 16 میلیارد دلار را پیشنهاد داده است تا بر این اساس 12 میلیارد دلار را به صورت نقد و 4 میلیارد دلار هم از سهام شرکت فیسبوک را ارایه دهد. این قرارداد همچنین 3 میلیارد دلار دیگر را برای واحد سهام مسدود شده شامل میشود که موسسان و کارمندان WhatsApp طی چهار سال آینده آن را دریافت میکنند.
"مارک زوکربرگ"(Mark Zuckerberg) بنیانگذار شرکت فیسبوک اعلام کرد که این قرارداد طی مذاکرات 11 روزه به نتیجه رسیده است به اعتقاد او، WhatsApp سرویسی است که ارزش روبهرشد و زیادی دارد.
شرکت فیسبوک با سرعت زیاد به جلو حرکت میکند تا به بزرگترین ارایه دهنده خدمات موبایلی تبدیل شود و در این فرآیند شرکت Instagram را نیز به تازگی خریداری کرده است. اعداد و ارقام منتشر شده نشان میدهد که نیمی از درآمد کنونی فیسبوک از کاربران موبایلی این شرکت حاصل میشود.
اگرچه شرکت WhatsApp برای سرویس خود بهازای هر کاربر سالانه یک دلار دریافت میکند، اما افزودن شدن آن به فیسبوک باعث میشود تا این شبکه اجتماعی به بزرگترین آژانس تبلیغاتی جهان تبدیل کند.
فیسبوک واتسآپ را به مبلغ نجومی ۱۹میلیارد دلار برابر با 57.000.000.000.000 تومان، خرید. مدیران فیسبوک اعلام کردند از این به بعد واتساپ در دل فیسبوک به فعالیت خود ادامه خواهد داد. واتساپ از پرکاربرترین اپلیکیشنهای پیامرسان موبایل است؛ اپلیکیشنهایی که هوادارانشان به صورت تصاعدی در حال افزایش است. واتساپ حدود ۴۵۰ میلیون کاربر در سراسر جهان دارد. شمار کاربران در ۱۲ ماه گذشته دو برابر شده است. هر روز حدود یک میلیون کاربر جدید به واتساپ میپیوندند. دستاندرکاران واتساپ پیشبینی میکنند، تعداد کاربران این اپلیکیشن در سال ۲۰۱۵ به یک میلیارد نفر برسد. وقتی تعداد مبلغ معامله را تقسیم بر تعدا کاربران آن می کنیم متوجه می شویم شرکت صهیونیستی-آمریکایی
فیسبوک هر کاربر واتس آپ را بیش از 126 هزار تومان خریده است!
به نظر می رسد دلیل این خرید این است که آمارها نشان میدهند که محبوبیت سرویسهای پیامرسان و چت در خبررسانی از فیسبوک بیشتر شده است. بهعنوان مثال ۷ تن از ۱۰ کاربر واتساپ هر روز با این اپلیکیشن آنلاین میشوند؛ واتساپ از این نظر از فیسبوک هم موفقتر است. گذشته از این نوجوانان ۱۶ تا ۱۸ ساله که تا کنون مهمترین موتور محرک فیسبوک برشمرده میشدند، دیگر علاقه چندانی به عضویت در این شبکه اجتماعی ندارند. خرید واتساپ میتواند واکنش مارک زاکربرگ، بنیانگذار فیسبوک به تحولات یادشده باشد.
مارک زاکربرگ که موسس فیسبوک است، بر اساس اعلام روزنامه «اوشلیم پست» تاثیرگذارترین صهیونیست جهان است و اکنون بعد از اینستاگرام، اداره واتس آپ را نیز برعهده دارد. اکنون باید دید دولت و نهادهای مربوطه برای محدودسازی نفوذ رژیم صهیونیستی از طریق فیسبوک بر افکار عمومی شهروندان ایرانی چه تدبیری می اندیشند، زیرا اینستاگرام (سرویس عکس فیسبوک) و واتس آپ (سرویس موبایل فیسبوک) بدون ***** به کاربرانِ اغلب نوجوان و جوانِ بی دفاعِ ایرانی، دسترسی دارند/.
منبع : ایستنا