سلام من وقتی توی سایتم دامنه رو سرچ میکنم که ببینم ازاده یا نه همه دامنه هارو میزنه در دسترس نیست میشه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام من وقتی توی سایتم دامنه رو سرچ میکنم که ببینم ازاده یا نه همه دامنه هارو میزنه در دسترس نیست میشه کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
پورت 43 باز هست!!!اسکریپت هم از نو نصب کردم ولی درست نشد چه کار کنم؟>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
█ گروه مهندسی نرم افزاری مبتکران نوین قشم ( فلکس هاست ) |دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت، معدن و تجارت
█ میزبانی وب پر بازدید SSD | میزبانی وب پر سرعت |سوپر آلفا_ آلفا ریسلر_مستر ریسلر و ریسلر پر بازدید و پر سرعت | طراحی وب سایت |کانفیگ و مدیریت انواع سرور
█ ارائه نمایندگی تام الاختیار سامانه پیام کوتاه + هر کاربر 3 خط اختصاصی رایگان +فروش به صورت اقساط
ارسال شد
البته خدمت بعضی دوستان عرض کنم :Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router
این سایت درست کار نمیکنه
الان پورت 43 رو سرور من بازه و هوویز درست کار میکنه
اما بازم میگه بسته است....
خواستید پ.خ بدید براتون درست بررسی میکنم
این ادرس لطفا بررسی کنید
nice-hosting.ir
ببخشید! shiraz.ir قبلا گرفته شده است!
نام دامنه وضعیت اطلاعات بیشتر X shiraz.ir در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.com در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.org در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.net در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.info در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.biz در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.in در دسترس نیست WWW WHOIS X shiraz.tv در دسترس نیست WWW WHOIS
حالا:
تبریک! 22shiraz.ir در دسترس است!
نام دامنه وضعیت اطلاعات بیشتر 22shiraz.ir در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.com در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.org در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.net در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.info در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.biz در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.in در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید 22shiraz.tv در دسترس است! همین اکنون سفارش دهید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)