-
February 19th, 2014, 20:26
قالب فیلم برای وردپرس
با سلام
دوستان بنده به یه قالب فیلم برای وردپرس نیاز دارم چون میخوام کارو تازه شروع کنم به خاطر همین نمیخوام زیاد هزینه کنم قیمت هم بین 50 تا 100 ( البته اگر گرافیک و کدنویسی خوبی داشته باشه حاظرم بیشتر بپردازم ) در ضمن اولویت با کسانی است که قالب آماده دارند و یکی از امکانات قالب که میخوام داشته باشه اینه که از ابزارک هم پشتیبانی کنه که بتونم در چپ و راست قالب بلوک ایجاد کنم
-
تعداد تشکر ها از tehran021 به دلیل پست مفید
-
February 19th, 2014 20:26
# ADS
-
February 19th, 2014, 20:38
عضو انجمن
پاسخ : قالب فیلم برای وردپرس
با سلام یه قالب آماده و حرفه ای موجود هست ای دی تو پ . خ کنید تا دمویی ببینید.
با تشکر
-
-
February 19th, 2014, 20:49
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
tehran021
با سلام
دوستان بنده به یه قالب فیلم برای وردپرس نیاز دارم چون میخوام کارو تازه شروع کنم به خاطر همین نمیخوام زیاد هزینه کنم قیمت هم بین 50 تا 100 ( البته اگر گرافیک و کدنویسی خوبی داشته باشه حاظرم بیشتر بپردازم ) در ضمن اولویت با کسانی است که قالب آماده دارند و یکی از امکانات قالب که میخوام داشته باشه اینه که از ابزارک هم پشتیبانی کنه که بتونم در چپ و راست قالب بلوک ایجاد کنم
جزییات دقیقتر از نیازتون و نمونه رو پیغام کنید
-
-
February 20th, 2014, 15:04
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
tehran021
با سلام
در خدمت شما هستیم
http://www.webhostingtalk.ir/f221/102746/
مجموعه هاستینگ (آی آر سرور) || از سال 1389 تاکنون
دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت صنعت ، معدن و تجارت (نماد اعتماد از سال 1392)
Tel : 013-42580909 || Telegram :
@IrServerCo
-