نوشته اصلی توسط
eh3an2010
سلام دوستان عزیز
اول شرایط جایی که ازش سرویس میخام
لطفا به دوستان پرتلاش و ماهری که تو این کار هستن بر نخوره من بخاطر اینکه این سرویس به نوعی خاص هست (از نظر خودم) یه سری شرایط میگم:
1. شرکت ثبت شده باشه
2.نماد اعتماد داشته باشه
3.پشتیبانیش خوب باشه (همین چن ثانیه پیش پستیبانی پارس پک دعوام شد سر اینکه خانومه شعورشو نداره با مشتری چطور برخورد کنه گفتم سرویسم تعطیل تا بدونی حقوقت از کجا میاد!! سر چی سر اینکه میگم این سرویستون دایرکت ادمینه اعصابمو خورد کرده!! میگه رسمی حرف بزن میخاد حرف زدن یاد من بده داره تیکت جواب میده فک میکنه تو اپل داره کار میکنه و این خانومه هم باز رف رو اعصاب ما!! بی خیال!)
شرایط سرویس:
1.هاست اشتراکی لینوکس با Cpanel
2.فضا فعلا افر برای 1GB و قابل ارتقا
3.پهنای باند ماهانه و امکانات دیگه در حد یه انجمن کوچیک و معمولی(به قول شما استفاده منصفانه داریم!!)
4.ثبت دامنه ir با مالکیت 100%!!
5.پرداخت ماهانه هم داشته باشه
این که نرفتم سراغ چند سرویس دهنده معروف چون ادعاشون و قیمت هاشون و کلاسشون با هم نمیخونه به شخصه نمیتونم با این چیزا کنار بیام! پارس پیک میگه تو تیکت نباید چن تا علامت تعجب بزاری اخه فک کردن کی هستن!!؟؟؟
لطفا آفر خوب بدین چون دانشجو هستم :ی ، خواهشا قیمت ها(با تخفیف) توی همین تاپیک بگین و ارجاع ندین!
کلا از جایی راضی باشم خیلی بیشتر باهاش همکاری میکنم پس اصل رو میزاریم بر کیفیت و اعتماد ،
((این که از پارس پک بد گفتم برای استناد شماره تیکت و پرینت اسکرین خواستین میزام)))
ممنون از کسانی که افر میدن