-
February 16th, 2014, 12:02
عضو جدید
پاسخ : اسکریپت رایگان فروش کارتهای شارژ و محصولات مجازی Virtual Freer
سلام..من اسکریپت رو نصب میکنم ، یوزر نیم و پسوردی رو که موقع نصب انتخاب کردم رو وارد میکنم ،ولی با خطای"نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است " رو به رو میشم!
مشکل چیه؟
-
-
February 16th, 2014 12:02
# ADS
-
February 16th, 2014, 12:06

نوشته اصلی توسط
hoka
عزیز یه بار همه ی دیتابیس و فایل هارو پاک کن مجدد نصب کن ببین حل میشه یا خیر . از کدوم درگاه استفاده میکنی /؟
نه متاسفانه حل نشد/نمیدونم چیکار کنم.یه بار هم اصلا درکل اکانت رو حذف کردم دوباره اکانت ساختم ولی حل نشد
دیگه چیزی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟
-
-
February 16th, 2014, 14:33

نوشته اصلی توسط
farid3sot
نه متاسفانه حل نشد/نمیدونم چیکار کنم.یه بار هم اصلا درکل اکانت رو حذف کردم دوباره اکانت ساختم ولی حل نشد
دیگه چیزی به ذهنتون نمیرسه؟؟؟
شما از کدوم درگاه استفاده میکنید ؟ آدرس سایتتون رو بدید
-
-
February 16th, 2014, 15:35
�Uj�L��
کارت خرید شده رو اینجوری نشون میده به مشتری مشکل از چیه
-
-
February 16th, 2014, 16:17
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
aryancoe
سلام..من اسکریپت رو نصب میکنم ، یوزر نیم و پسوردی رو که موقع نصب انتخاب کردم رو وارد میکنم ،ولی با خطای"نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است " رو به رو میشم!
مشکل چیه؟
سلام/یا دوباره نصب کنید یا
برید داخل
phpmyadmin
دیتابیس freer رو باز کنید . جدول config و بعد config_admin_password رو ویرایش کنید و این کد رو بجاش بنویسید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
وذخیره کنید . حالا پسورد شما 12345 شده

نوشته اصلی توسط
farid3sot
سلام من این اسکریپت رو روی هاستم ریختم اومدم برم نصب ش کنم این خطا میاد:
Fatal error: Call to a member function fetchAll() on a non-object in /home/u574392886/public_html/index.php on line 105
مشکل چیه؟؟
شما دوباره از سایت فریر بگیرید و روی هاستتون آپلود و پس از اپلود مسیر www.domainshoma.com/install (یعنی دامین شما ) رو اجرا کنید تا مراحل نصب بیاد/اگر نیومد مشکل از هاسته که اگر دایرکت ادمین باشه تنظیمات خاصی داره. اگر نشد اطلاعات بفرستین تا براتون نصب کنم

نوشته اصلی توسط
eafar1366
�Uj�L��
کارت خرید شده رو اینجوری نشون میده به مشتری مشکل از چیه
وقتی کارت رو اینجور نشون میده یعنی شما کلید رمزنگاری رو به یه چیز دیگه تغییر دادین/باید به همون کلیدی که قبلا بوده تغییر بدین تا درست بشه
-
تعداد تشکر ها از mo_mohit1 به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2014, 17:32
چجوری میشه کلید رمزنگاری رو عوض کرد بعد از نصب ؟ باید دوباره Installl کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه :
من وقتی بکاپ دیتابیسم رو برمیگردونم اطلاعات کارت ها برنمیگرده و دوباره باید از اول وارد کرد همه چی رو خب این چه بکاپیه
-
-
February 16th, 2014, 17:39
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eafar1366
چجوری میشه کلید رمزنگاری رو عوض کرد بعد از نصب ؟ باید دوباره Installl کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه :
من وقتی بکاپ دیتابیسم رو برمیگردونم اطلاعات کارت ها برنمیگرده و دوباره باید از اول وارد کرد همه چی رو خب این چه بکاپیه
کلید رمزنگاری در مسیر includ/configration.php هست /فایل کانفیگ رو باز کنید/ مقدارsalt همون کلید رمزنگاریه
من بیش از صد بار بک گرفتم و برگردوندم/یه جای کارتون ایراد داره/ باید درphp myadmin تمام جداول اون دیتابیس رو انتخاب کنید و export کنید و دوباره برای ریستور آن دیتابیس جدید را انتخاب کنید و دیتابیس بک گرفته شده را ایمپورت کنید
-
-
February 16th, 2014, 17:45
بله دستتون درد نکنه یک سوال دیگه هم داشتم
من از جایی سامانه پیام کوتاه دارم که ماژول فریر را نداره خودم تغییر دادم ولی هر چی تست می کنم ارسال نمیکنه ازشون پرسیدم وب سرویس رو هم فعال کردن آیا تنظیمات خاصی باید لحاظ کنند ؟
این هم لینک ارسالشون :
http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl
http://87.107.121.54/post/send.asmx
-
-
February 16th, 2014, 18:34
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
eafar1366
بله دستتون درد نکنه یک سوال دیگه هم داشتم
من از جایی سامانه پیام کوتاه دارم که ماژول فریر را نداره خودم تغییر دادم ولی هر چی تست می کنم ارسال نمیکنه ازشون پرسیدم وب سرویس رو هم فعال کردن آیا تنظیمات خاصی باید لحاظ کنند ؟
این هم لینک ارسالشون :
http://87.107.121.54/post/send.asmx?wsdl
Send Web Service
مازول فریر نداره نمیشه.باید حتما مازول اختصاصی باشه/ میتونید تو یه تاپیک جداگانه دیگه درخواست بدین براتون بنویسن/
البته تو سایت خود فریر تو قسمت دانلودش اسم تمام سایتا رو که پلاگینش رو دارن زده/ من خودم از ir-payamak گرفتم و راضیم/هزینه پنل هم نداره و فققط هزینه شارزو میگیره
-
-
February 16th, 2014, 18:50

نوشته اصلی توسط
mo_mohit1
مازول فریر نداره نمیشه.باید حتما مازول اختصاصی باشه/ میتونید تو یه تاپیک جداگانه دیگه درخواست بدین براتون بنویسن/
البته تو سایت خود فریر تو قسمت دانلودش اسم تمام سایتا رو که پلاگینش رو دارن زده/ من خودم از ir-payamak گرفتم و راضیم/هزینه پنل هم نداره و فققط هزینه شارزو میگیره
توو کدوم تاپیک ؟ نوشتنش خیلی سخته ؟
شما نمی تونین ؟
-