آقای mehdi24
شركت فناوران عصر مجازی مایا .::. هاست | میزبانی وب | وب هاستینگ | فایل هاستینگ | ثبت دامین | نمایندگی هاستینگ | نمایندگی ثبت دامین | ثبت و پرداخت
سرعت سرور خوب : S 0.384
شما اگر از همین سروری که سایتتون روی اون هست به ما هاست میدید ما هم سروریس رو از شما میگیریم .
با تشکر از شما
سلام آقای DeltaGostar
سرعت سرور پایین : 1.789 S
با تشکر از شما
آقای ParsDade
سرعت سرور عادی : S 1.435
با تشکر از شما
بقیه دوستان هم بهتره به جای اینکه از خودشون جواب در بیارن اول درواست رو بخونن ببینن که کاربر چی خواسته . مثلا :
VpsLand گفت :
500 مگابایت فضا همراه با 1 ترابایت پهنای باند ماهانه - بر روی سرور های قدرتمند با پردارنده نسل جدید Nehalem
سالانه : 25 هزار تومان ! در صورت نیاز اعلام بفرمائید !
من گفتم 100 تا 200 مگابایت - بعد هم گفتم که سایت برای تست بدید نه قیمت و ترافیک و پردازنده
در ضمن نه سایت خودتون رو زدید و نه ... خب عقل حکم میکنه کار شما قانونی نیست . مثل StarHost که اکانت میگیره ، بعد از یه مدت میزنه تمام فایل ها و دیتابیس های طرف رو داغون میکنه بعد
میگه ببخشید . حالا همه اینا به کنار میگه بک آپ خراب شده !!! این دیگه چه جورشه ؟
hostservice گفت :
خدمات ميزباني شركت هاست سرويس
شركت هاست سرويس با هدف فروش سرويس هاي ميزباني لينوكس و با دارا بودن سرور هاي قدرتمند و مطمئن و سيستم جامع خدمات مشتريان
مفتخر است تا ميزبان امن و مطمئن سايت هاي ايرانيان گرامي شود.
انواع خدمات ميزباني وب توسط شركت هاست سرويس
1- ميزباني لينوكس با تضمين اپ تايم
2- داراي كنترل پنل قدرتمند دايركت ادمين تنضمين عدم تحريم
3- كليه امكانات از قبيل بانك اطلاعاتي،زير دامنه و... كاملا نامحدود
و 20 خط دیگه .
خب اینا به چه درد من میخوره . شما یک متن نوشتید و برای هر نفر که درخواستی میده همون متن رو ارسال میکنید . خب این انجمن مدیر نداره یه تذکر به این کاربر بده ؟ ایشون سوال رو نخونده فقط متن آماده رو
ارسال میکنه .
در ضمن : من گفتم اگر سرعت ندارید 40 خط ننویسید . میانگین تست سرور شما در 20 کشور از 2 ثانیه هم گذشت . یعنی سرعت سرور روی low هست نه normal یا Fast .
IranianHost.Ir گفت :
100 مگابایت سالیانه 8 هزار تومان .
200 مگابایت سالیانه 12 هزار تومان.
1 گیگابایت سالیانه 18 هزار تومان.
خب من که نگفتم پلان برای من بنویس . البته دستتم درد نکنه مرام گذاشتی ولی سایت تست و ... رو فراموش کردی. سوال رو دوباره بخون .
irlogo گفت :
این دیگه چیزی نگفت فقط یک لینک .
چرا انجمن رو با این پست های مسخره پر میکنی ؟
اگر سواد خوندن نداری خب بگو از روی سوال برات بخونم . شفاهی جواب بدی .
hostina هم به جای ایمیل شماره تماس میده و میگه با ما تماس بگیرید . جواب ما تقریبا مثل آقای irlogo هست به شما .