مشکل این هست که مثلا از آی.پی های /27 میان 10تا رو میبندن و بقیه مشکلی نداره و امکان کنسل کردن این /27 برای ما مقدور نیست
حالا اگه چندتا /27 داشته باشیم و اینچنین باشه همشون ، کلی ضرر هست
مشتری هم که اصلا راضی به تغییر آی.پی نیست و اگه هم تغییر کنه از ماه بعد تمدید انجام نمیده
حتی آی.پی جدید هم که دوستان گذاشتن باز به مشکل خورده... (تغییر پورت هم اصلا کارساز نبوده)
امیدوارم این مشکل هرچه زودتر رفع بشه...
فــروش ســرور مجــازی از ColoCrossing امــریــکا " بدون مشکل کپی رایت"
کیفیت بهتر = هزینه بیشتر
: : : . . . V P S i . I R
سلام
از صبح تا حالا 4 تا آی پی ما از دو سرور مختلف این بلا سرش اومده
ومنظریم تا ببینیم چه کنیم برای این مشکل
سرورهای آمریکا Dacentec
جالب این هست روی این سرورها هیچگونه قند و شکری نصب نبوده است
با قندو شکر باز می شوند اما بدون قندو شکر چی بگم...کم کم همه آی پیهای ما داره از دست میره
با تشکر
ویرایش توسط javadezati : February 22nd, 2014 در ساعت 18:54
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
از امروز جالب تر هم شده ...
از ظهر امروز ای پی ها به دو دسته بلوک میشه. یکه همونه که با یه .... شکن ای پی باز میشه ولی نوع دوم که از امروز واسه من اتفاق افتاده ای پی پینگ داره بالا هم میاد ولی در ردیوس تایم اوت میده.
ماشاا... به جا اینکه بشینند یه فکری به حال این نت داغون بکنند هر روز یه روش جدید پیدا میکنند که بیشتر باعث اذیت بشوند.
تجربه نشان داده تو ایران چیزی که مسدود بشه دیگه به حالت قبلی برنمیگرده. پس دوستان به نظر من به باز شدن ای پی هاتون امیدوار نباشید. ولی بدبختی جایی هم نیست ادم سوال کنه این گندکاری ها واسه چیه ....
موفق باشید
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
قبلا در همین انجن دوستانی بودند که برای سرورهای رداستیشن اونا همین مشکل پیش اومده بود من تاپیکشون رو دنبال نکردم و نمیدونم به جایی رسید و مشکل حل شد یا نه در مورد سرور من حدود 24 ساعت طول کشید ولی شکر خدا حل شد
برای سرور های هتزنر ما این مشکل نبوده شکر خدا
یه نکته جالب، از اینترنت دانشگاه های کشور مثه امیرکبیر به تمام آی پی های مسدود شده میشه دسترسی داشت بدون مشکل.
دوستان، رو سروراتون چیز شکن نصب بوده ؟ حتی استفاده شخصی ؟
ثبت سرور و آی پی های سرور در سایت ساماندهی جمهوری اسلامی ایران تنها راهش.
توجه کنید شرکت های معتبر با این مشکل روبرو نشده اند.
سرورا رو ثبت کنید مشکل حل میشه و ***** نمیشن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)