وقتی از یه ای پی یا یک رنج خواست به چند سرور در ایران حمله میشه یا قصد هک کردن دارند فایروال ها هم اون رنج مسدود میکنند و این برای امنیت سرور های داخلی خیلی خوبه یکیش همین امروز از یه شرکت که در رشت قرار داره با ای پی های المانش حمله میشد به سرور ما و ما تماس تلفنی گرفتیم با شرکت که رفع کنند و پاسخگو نبودند برای جلوگیری از حملات مجبور شدیم در روتر اصلی کل رنج ای پی مسدود کنیم !!!!
امنیت پایین؟ مگه تو سرورهای خارجی حمله میشه ای پی مسدود نمیشه؟ وقتی یک رنج ای پی خاص به چند رنج ای پی تو یک کشور دارند حمله میکنند بهترین راه حل مسدود کردن اون رنج ای پی در روتر هستش کل دنیا هم همینجوریه وقتی حمله میشه ای پی مسدود میشه حالا بعضیا فایروال سخت افزاری ندارند مجبورا" تو سرور مسدود کنند ولی اگر فایروال سخت افزاری باشه از روتر مسدود میشه که تو ایران هم همینطوره
هیچ رنج آی پی ، یا آی پی مربوط به کشور خاصی مسدود نشده
آی پی ها به صورت single هستند
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
ما که بدبخت شدیم رفت هر چی مشتری و کاربر داشتیم این چند روز پرید خدا از بانی باعث این مشکلات نگذره یه عمر درس خوندیم به امید کار که ... الانم 2 قرون از اینترنت درامد داشتیم قطع شد تو فکر اینم ماه بعد میتونم اینترنت adsl رو تمدید کنم یا نه ....
...؟!
مربوط به رنج آیپی نیست متاسفانه به صورت عشقی و چند سینگل آیپی فقط مسدود شده
حالا به جه دلیل هنوز مثل اینکه هیچکس نمیدونه
آدرسهای ir. بالا نمیان ، تایید میکنید ؟
من هر سایتی ir. بود تست کردم ( پارس آنلاین - مخابرات ) حتی سایتهای دولتی بالا نیومدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)