خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
آقا منم دارم این مشکل رو! سرویسم از شاتل هست.
خدایی دم شاتل گرم بهشون توضیح دادم دقیق گوش داد بهم و پیگیری کرد و گفت حق با شماست با چندتا isp خودشون تست کردن گفتن آیپی که شما دادید فقط پینگ می ده و ریموت نمی شه!! حالا هم قراره خبرش رو بهم بدن که موضوع چیه!
دوستی که پیگیری رو به شاتل سپرده لطفا پیگیر باشه و نتیجه رو از شاتل اینجا اعلام کنه
دقت کنید که سرور مجازی های زیادی برای چیز شکن بودند ولی این دلیل بر مسدود بودن نیست چرا که خیلی ها و من آی پی هایی که اصلا چیز شکن تو عمرشون ندیدن هم بلاک شدن
من یک آی پی داشتم که هنوز دو ماههی میشد ازش استفاده نکرده بودم ولی با کمال تعجب دیدم مشکل داره
به نظرتون کجا زنگ بزنیم پیگیری کنیم؟ اگه قرار باشه اینطوری بلاک کنن خب بگن حداقل بدونیم و جمع کنیم بریم دیگه چون با این بوضع دیگه جایی واسه کار کردن نیست
atilnic.comبه زودی
Email : atilnic1[at]gmail.com Tell : 045-3232-5473 0936-915-2949
سلام دوستان
من دیروز از طریق سایت زیر
شکایت | شرکت ارتباطات زیرساخت
شکایت نامه فرستادم و مشکلو واسشون گفتم
الان یه شماره با من تماس گرفت که هیچ گونه شماره ای نداشت و گفت مشکل چیه
براشون توضیح دادم که واسه من و کلیه همکاران از هفته پیش یکی یکی آی پی ها پینگ میده و وارد ریموت نمیشه و وقتی از سرور مجازی دیگه امتحان میکنیم وارد میشه مثل اینکه ***** شده. و تو این مساله فقط ما فروشنده ها ضرر میکنیم.
بعد گفت ممکنه مشکل از مسیری باشه که ای پی رد میشه ازش و مشکل از اونور باشه
گفتم مگه میشه واسه همه روی دیتاسنتر های مختلف این مشکل باشه؟
خلاصه به طور قاطع نگفت که ***** شده یا نه گفت بررسی میکنیم و تماس میگیریم باهاتون.
دوستان عزیز لطفا شما هم مشکل رو تو لینکی که فرستادم بفرستین تا پیگیری کنن و به یه نتیجه برسیم
ممنون
دارای نماد اعتماد الکترونیکی و 10 سال سابقه
آدرس : تهران - خیابان شهید رجایی - میدان بهشت - خیابان ابریشم - پلاک 268 ( وب هاست پرشین )
55502847-09123104071-09359290050-www.whpersian.com
خرید سرور مجازیفروش ویژه سرورهای مجازی و اختصاصی نامحدود پارس آنلاین و زیرساخت (آپلود و دانلود نامحدود)
تلفن فروش شرکت در ساعات اداری : ۵۶۶۷۰۹۴۹ – ۰۲۱
منم از المان سرور داشتم بلاک شدم
ریموت نمیشه ولی با قندوشکر بالا میاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)