-
February 7th, 2014, 19:03
کـیـفـیـت را احسـاس کـنـیـد
با عرض سلام و احترام
کلیه سرور های مجازی که توسط ما ارائه میشود دارای سخت افزاری قدرتمند از برند DELL هستند . و دیتاسنتر سرور ها واقع در رداستیشن می باشند .
باز رید کنترلر H700 استفاده شده است . لازم به ذکر است سرور های دانلود بسیاری توسط ما میزبانی میشود حتی با هارد 4 ترابایت ، 2 ترابایت ، 1 ترابایت و . ..
کلیه سرور های اصلی ظرفیت بنده شده اند و حتی 0.00001 دصد هم اورسل انجام نمیشود . منابع سرور ها نظیر "رم" کاملا بصورت Reserve ( رزرو) شده است که این مورد هم میتواند تضمین عدم اورسل برای شما عزیزان باشد .
در سرور های اختصاصی از هارد SSD به عنوان cachecade استفاده شده است که این به خودی خود تاثیر بسیاری در کیفیت سرور های مجازی شما عزیزان دارد .
به جهت رضایت هرچه بیشتر مشتریان خود ، کلیه کانفیگ های مرتبط با ویندوز ، لینوکس و .. رایگان توسط ما انجام میشوند .
اگر هر نوع کانفیگی مد نظر شماست از طریق ارسال تیکت به بخش فنی اعلام نمایید تا کانفیگ صورت گیرد .
و سعی نموده ایم همه نوع سیستم عامل چه خانواده ویندوز و چه لینوکس و .. ارائه نماییم یا به عبارتی همه ی سیستم عامل ها
اگر سیستم عامل درخواستی شما در لیست هنگام خرید نیست کافیست سیستم عامل درخواستی خود را از طریق تیکت به ما اعلام نمایید یا لینک ایزو را بدهید تا برایتان نصب شود .
لازم به ذکر است برای اثبات موارد بالا ما کنسول vmware vSphere به کاربران خود رایگان ارائه می نماییم تا بتوانند منابع سرور خود را مشاهده کنند و از اختصاصی بودن آنها مطمئن شوند .
اگر از قبل سروری دارید که میخوائید به مرکز میزبانی ما منتقل کنید ، کافیست مشخصات سرور قبل را برای ما ارسال نمایید تا اطلاعات بصورت کامل و رایگان منتقل شود .
کیفیت پورتو ملاحظه کنید :
عنایت داشته باشید این اسکرین شات در موقعی هست که ظرفیت سرور به اتمام رسیده بود و این سرعت نشان از کیفیت هارد هارد هاست ..
هارد های ما SATA 7.200 RPM و SSD هستند که عزیزان اگر مایل بودید میتونید از هارد SSD هم بهره بگیرید که سرعت فوق العاده بالایی دارد ..پنل ریبوت مخصوص در اکانت هر کاربری ست میشود که میتوانید به راحتی با زدن 1 کلیک ، سرور خود را ری استارت ، خاموش ، روشن بکنید .
Yahoo : mihanvds [at] yahoo [dot] com

کلیه کانفیگ ها نظیر : دایرکت ادمین ، سی پنل ، IIS و کلیه کانفیگ های درخواستی ، کاملا رایگان توسط تیم پشتیبانی انجام میشوند .
دوستانی که میخواند از دایرکت ادمین یا سی پنل استفاده نمایند ، ما میتوانیم لایسنس آنهارا نیز ارائه نماییم
قیمت لایسنس دایرکت ادمین = 17.000 تومان
قیمت لایسنس سی پنل = 48.000 تومان
و اما به مناسبت نزدیک شدن به عید نوروز و فصل بهار ، تصمیم گرفتیم به کلیه مشترکان گرامی ، 20 % تخفیف بر روی خریدشان ارائه نماییم که برای ماه اول یا 3 ماه اول لحاظ خواهد شد .
در هنگام خرید از کد : Spring استفاده نمایید تا 20 % تخفیف لحاظ شود .
تست پورت :
پلن های سرور های مجازی با منابع اختصاصی
========================
VDS 1
Ram: 256 MB DDR3 ECC Dedicated
CPU : 300Mhz Cpu 1 Core
Hard Disk Space: 20 GB Raid H700
Bandwidth: Unlimited
Port: 1 Gb
Console : Yes
Special Configuration:Yes
Panel For :

and

( Restart , Power On , Power Off )
Buy
========================
.
.
.
.
========================
VDS 2
Ram: 512 MB DDR3 ECC
Dedicated
CPU : 600Mhz Cpu 2 Core
Hard Disk Space: 30 GB Raid H700
Panel For :

and

Buy
========================
.
.
.
.
========================
VDS 3
Ram: 1024 MB DDR3 ECC
Dedicated
CPU : 1200Mhz Cpu 2 Core
Hard Disk Space: 50 GB Raid H700
Panel For :

and

Buy
========================
.
.
.
.
========================
VDS 4
Ram: 2048 MB DDR3 ECC
Dedicated
CPU : 2200Mhz Cpu 4 Core
Hard Disk Space: 100 GB Raid H700
Panel For :

and

Buy
========================
سرور 1024 دارای تخفیف ویژه برای ماه اول است این پست را بخوانید .
ویرایش توسط Mihan-Server : March 10th, 2014 در ساعت 00:00
دلیل: آپدیت تاپیک
-
تعداد تشکر ها ازMihan-Server به دلیل پست مفید
ahmadreza1372, AhriMAN_7211, digar_t, glxx, irandac, kingzone, mahdi271, mehranp, mojtaba.p, mp009, new_chater, oj2008pc, onlinedays, pc-narmak, Raid_10, Safa66, sajjad65, shirazdownload, smhnw, soheil_7029, thanker, yohana
-
February 7th, 2014 19:03
# ADS
-
February 15th, 2014, 16:27
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█

نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
یه سرور میخوام بعنوان هاست دانلود سایت موزیک ازش استفاده کنم.
رم 512 یا 1 گیگ هم کفایت میکنه.
چه سرویس رو پیشنهاد میکنید که بعنوان هاست دانلود بشه راحت و بدون مشکل ازش استفاده کرد و سرعت دانلود و آپلودشم بالا باشه؟
با سلام
شما روی همان ویندوز میتونید از iis استفاده کنید و به عنوان هاست دانلود استفاده نمایید که ما این کارو انجام میدهیم براتون
و یا اینکه یک سرور لینوکس تهیه کنید با لایسنس دایرکت ادمین .
اولی هیچ هزینه ی اضافی ندارد اما دومی هزینه لایسنس دایرکت ادمین به فاکتور شما افزوده میگردد .
رم 1 گیگ هم که خودتون گفتید مناسب است .
سوالی بود درخدمتیم .
-
تعداد تشکر ها از Mihan-Server به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2014, 19:05
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █ رم رزرو شده █ پهناباند نامحدود █ بیش از 50 درصد تخفیف█
تا این لحظه کلیه سرور ها تحویل داده شدند .
-
-
February 15th, 2014, 19:13
عضو جدید
█سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █
باسلام پشتيبانيتون بسيارخوب هست فقط يه موضوع اينكه من ازشما پرسيدم با تورنت مشكلي نداره گفتيد خير ولي در پشتيباني ميگن باعث ايبوز ميشه موضوع چيه چون من همه استفادم واسه تورنت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
تعداد تشکر ها از Safa66 به دلیل پست مفید
-
February 15th, 2014, 19:14
پاسخ : █سرور انگلیس 1 گیگ رم 50 گیگ هارد 10 تومان █ Raid H700 █ هارد CacheCade █

نوشته اصلی توسط
Safa66
باسلام پشتيبانيتون بسيارخوب هست فقط يه موضوع اينكه من ازشما پرسيدم با تورنت مشكلي نداره گفتيد خير ولي در پشتيباني ميگن باعث ايبوز ميشه موضوع چيه چون من همه استفادم واسه تورنت هست
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام
شما لطف دارید
بله همانطور که در تاپیک گفته شد تورنت شخصی مشکلی ندارد
فقط seed انجام ندهید .
-
-
February 15th, 2014, 20:37

نوشته اصلی توسط
ManoToMovie
یک سرور ۱ گیگ سفارش داده شد و اگه اشتباه نکنم ۵ دقیقه ای تحویل دادند ...
تا الان ۲ تا سرور گرفتم راضی هستم ... به شمام پیشنهاد میکنم .
لطف دارید .
-
-
February 16th, 2014, 13:17
عضو انجمن
سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم دیگه به احتمال 90% همین روزا میخوام ازتون بخرم
همونطور که گفتم میخوام از سرور بعنوان هاست دانلود استفاده کنم که گفتید باید ویندوز باشه
من در حال حاضر یه هاست دانلود دارم که 15 گیگ فایل توشه،میخوام اونارم انتقال بدم به سرور،خواستم بدونم هزینه ای انتقال چقدر میشه؟
و اگه ممکنه قیمت این پکیجم لطف کنید :
رم 512
سیستم عامل ویندوز (مناسب سرور دانلود)
50 گیگابایت فضا
پهنای باند حداقل 600 گیگ
+ انتقال 15 گیگابایت فایل از هاست دانلود خودم به این سرور
+ کارهای اولیه جهت راه اندازی و آماده سازی سرور
-
-
February 16th, 2014, 13:38

نوشته اصلی توسط
mgt1234
سلام
ببخشید یه سوال دیگه داشتم دیگه به احتمال 90% همین روزا میخوام ازتون بخرم
همونطور که گفتم میخوام از سرور بعنوان هاست دانلود استفاده کنم که گفتید باید ویندوز باشه
من در حال حاضر یه هاست دانلود دارم که 15 گیگ فایل توشه،میخوام اونارم انتقال بدم به سرور،خواستم بدونم هزینه ای انتقال چقدر میشه؟
و اگه ممکنه قیمت این پکیجم لطف کنید :
رم 512
سیستم عامل ویندوز (مناسب سرور دانلود)
50 گیگابایت فضا
پهنای باند حداقل 600 گیگ
+ انتقال 15 گیگابایت فایل از هاست دانلود خودم به این سرور
+ کارهای اولیه جهت راه اندازی و آماده سازی سرور
سلام
هزینه بابت انتقال دریافت نمیشه - همانطور که در پست اول گفتیم( رایگان )
هر 50 گیگ = 3.000 تومان
و اینکه پلن VDS2 خودش 30 گیگ هارد داره بنابرایین 20 گیگ دیگه نیاز دارین که ما این 20 گیگ رو هم به عنوان تخفیف رایگان اضافه میکنیم
کار های اولیه ؟ ( منظور نصب و .. iis است ؟ ) بله کانفیگ ها هم کاملا رایگانه
پهناباند هم نامحدود هست
-
-
February 16th, 2014, 19:37
به عنوان سرور گیم میشه از vps ها استفاده کرد ؟ پهنا باند نامحدود واقعا نامحدوده یا وقتی استفاده بالا بره اذیت میکنن؟
-
تعداد تشکر ها از alireza.azm به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2014, 19:38
عضو انجمن
والا من برای هاست دانلود استفاده کردم ولی پینگ رو 170 بود
-
تعداد تشکر ها از pc-narmak به دلیل پست مفید
-
February 16th, 2014, 19:54

نوشته اصلی توسط
pc-narmak
بنده خرید کردم خداییش سرعت پورتش قابل مقایسه با دیگران نبود بسیار بسیار راضی هستم ممنون از میهن سرور عزیز
شما لطف دارید جناب / همواره سعی نمودیم بهترین کیفیت را به مشتریان خود ارائه نماییم .

نوشته اصلی توسط
alireza.azm
به عنوان سرور گیم میشه از vps ها استفاده کرد ؟ پهنا باند نامحدود واقعا نامحدوده یا وقتی استفاده بالا بره اذیت میکنن؟
باتوجه به پایین بودن پینگ و بالا بون کیفیت و سرعت بله این امکان است .
درحال حاضر سرور های زیادی جهت میزبانی وب ارائه شده است و کوچک ترین مشکلی نداشته اند
آپتایم تا این لحظه 100 % بوده است
پهناباند هم نامحدود واقعی است
شما چه گیمی میخوایید راه اندازی کنید ؟
-
تعداد تشکر ها ازMihan-Server به دلیل پست مفید