-
February 14th, 2014, 13:33
در خواست راهنمایی فوری جهت ثبت نام در انلاین نیک دات کام
به نام حضرت دوست
با سلام
بنده امروز با پشتیبان انلاین انلاین نیک گفت و گو کردم و گفت اطلاعات ادرسو کد پستی اشتباه بده و ثبت نام کن منم اینکارو کردم و با موفقیت ثبت نام کردم. از شما یک سوال دارم که از انها هم پرسیدم و تضمین کردند ولی گفتم تجربیات شما رو هم بدونم. ایا اینده دامین های من تضمین شده است؟ خواهشا دیگر شرکت ها مثل ریسلو رو پیشنهاد نفرمایید چون اسپم حساب خواهد شد.
با تشکر
-
-
February 14th, 2014 13:33
# ADS
-
February 14th, 2014, 13:40
عضو انجمن
پاسخ : در خواست راهنمایی فوری جهت ثبت نام در انلاین نیک دات کام
ارائه اطلاعات تماس معتبر برای Whois دامنه یک قانون در ICANN می باشد، به طوری که اگر روزی ICANN از طریق اطلاعات Whois نتوانست با شما ارتباط برقرار کند و هویت شما را تایید کند این حق برایش محفوظ است تا دامنه شما را تعلیق کند!!!
دیگه اینکه ICANN دوست داشته باشه با شما ارتباط برقرار کنه یا نه بستگی به شانس شما داره که امیدوارم خوش شانس باشید
-
تعداد تشکر ها از pakradm به دلیل پست مفید
-
February 14th, 2014, 13:41
بالاخره اکانت بخرم یا نه؟
-
-
February 14th, 2014, 13:42

نوشته اصلی توسط
pakradm
ارائه اطلاعات تماس معتبر برای Whois دامنه یک قانون در ICANN می باشد، به طوری که اگر روزی ICANN از طریق اطلاعات Whois نتوانست با شما ارتباط برقرار کند و هویت شما را تایید کند این حق برایش محفوظ است تا دامنه شما را تعلیق کند!!!
دیگه اینکه ICANN دوست داشته باشه با شما ارتباط برقرار کنه یا نه بستگی به شانس شما داره که امیدوارم خوش شانس باشید

من فقط تو ثبت نام اطلاعات اشتباه وارد کردم وگرنه تو هویز می خواهم درستش رو وارد کنم یعنی در این صورت مشکلی پیش میاد؟
-
-
February 14th, 2014, 14:06
اپ دوستان کمک فوری نیاز دارم خواهشا دونسته هاتون رو از من دریغ نکنید.
-
-
February 15th, 2014, 01:23
عضو دائم
دوست عزیز بهتره از اطلاعات واقعی برای ثبت استفاده کنید که در مالکیت دامنه مشکلی پیش نیاد.
-
-
February 15th, 2014, 12:14

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
به نام حضرت دوست
با سلام
بنده امروز با پشتیبان انلاین انلاین نیک گفت و گو کردم و گفت اطلاعات ادرسو کد پستی اشتباه بده و ثبت نام کن منم اینکارو کردم و با موفقیت ثبت نام کردم. از شما یک سوال دارم که از انها هم پرسیدم و تضمین کردند ولی گفتم تجربیات شما رو هم بدونم. ایا اینده دامین های من تضمین شده است؟ خواهشا دیگر شرکت ها مثل ریسلو رو پیشنهاد نفرمایید چون اسپم حساب خواهد شد.
با تشکر
مشکلی پیش نمیاد دوست عزیز ، خیالتون راحت باشه
-
-
February 15th, 2014, 12:21

نوشته اصلی توسط
pouyajabbarisani
من فقط تو ثبت نام اطلاعات اشتباه وارد کردم وگرنه تو هویز می خواهم درستش رو وارد کنم یعنی در این صورت مشکلی پیش میاد؟
خوب عزیز شما اشتباه وارد کردید ! این اطلاعات اشتباه هم در whois نمایان خواهد شد ! همیشه کار رو درست انجام دهید برای خودتون دردسر میشه و به تعلیق در میارند و شرمنده مشتری هاتون میشید و کلی مشکلات دیگر
با مشخصات واقعی عضویت خودتون رو انجام بدید و اگر دوستی فامیلی در خارج از ایران دارید که مطمن هست اطلاعات تماس ایشون رو بدید که دیگه کار محکم کاری بشه
موفق باشید
-