نوشته اصلی توسط
M.Abooali
احتمالا به دیلی برتری های لینوکس هست که بعد از این همه روشنگری متخصصین امری که معتقد به برتری لینوکس هستند، هنوز کاربران هجومشان به ویندوز بیش از لینوکس هاست !
مگر فایرفاکس چقدر طول کشید تا کمر ie را بشکند؟ شخصا از نسخه 1 فایرفاکس باش کار کردم و مدت هاست عضو بنیاد توسعه اون هم هستم. نسخه 3 فایرفاکس به طور کامل بر ie غلبه کرد. هر چند فاصله نسخه 1 و 2 فایرفاکس زیاد بود اما نسخه 3 اون خیلی زمان نگرفت و کمتر از 6 ماه از نسخه 2 اون فاصله داشت.
حال آیا لینوکسی که آنقدر برتری دارد جانشین ویندوز نشده چون کاربران سحر و جادو شده اند و پولشان زیادی کرده که ویندزشان را ترک نمی کنند؟
شاید هم لینوکس در سطحی نیست که بشود جانشین ویندوزش کرد؟
همین الان توسعه های لینوکس اکثرا بر پایه نیازسنجی است که مایکروسافت از کاربران رایانه داشته است تا قابلیت هایی که نیازسنجی مستقل بوده باشد. به زبان ساده لینوکس با همه نقاط قوتش سالهاست که در حال دویدون در پشت سر محصولات مایکروسافت است تا اونجا که بزرگترین اخبار انواع توزیع های لینوکس معرفی راهکاری است که مثلا قبلا در ویندوز بوده و یک جور ایده آل سیستم عامل های لینوکسی نزدیکی اونها به محصولات مایکروسافت است.
تکرار میشه اصلا مقصود من برتر بودن یک سیستم عامل به شکل مطلق نیست، اما این نگاه حرفه ای نمایانه لینوکس پرست و ضد ویندوزی (کاربر خاصی مد نظر نیست، نوع نگاه منظور است) قاصله اش خیلی است با اون نگاه کاربرد سنجی که به جا از لینوکس یا ویندوز استفاده می کند. تفاوت بین این دونگاه باید قائل شد.