-
January 31st, 2014, 12:52
عضو جدید
نصب چت روم ، وبیولیتن ، وردپرس با نازلترین قیمت و ضمانت بازگشت وجه !!
با سلام به دوستان خوب وب هاستینگ تالک .. بنده در پکیج های زیر میتونم روم و وبیولیتن و وردپرس رو نصب کنم ...
# دوستان به اطلاع برسونم که بنده انواع چت روم رو نصب میکنم با قیمت 9 هزار تومن و در صورتی ناراضی بودین تا 8 ساعت میتونید دلایل کافی رو بیارید و بنده روم رو از روی هاستینگتون پاک میکنم و مبلغ 6 هزار تومن رو بازگردانده میشه ... !!!
# نصب وبیولیتن 10 تومن.در صورتی که ناراضی بودین انجمن رو پاک میکنم و مبلغ 8 هزار تومن رو برمیگردونم ...
# نصب وردپرس با مبلغ 9 تومن . در صورتی که ناراضی بودین وردپرس رو پاک کرده و مبلغ 8 هزار تومن رو برمیگردونم ...
# پکیج هر سه تا ، با مبلغ 23 تومن ، در صورتی که ناراضی بودین هر سه مورد پاک میشن از روی هاستینگتون و مبلغ 19 تومن بازگشت داده میشود ...!!
دوستان توجه کنند که بر روی سیستم روم ها فعلا قالب یا پلاگین نصب نمیشه و فقط به صورت کامل نصب میش و راه اندازی میشود ولی قالب یا پلاگینی نصب نمیشود !! در صورت نصب این موارد اطلاع رسانی میکنیم
اما برای نصب قالب یا هک در وبیولیتن ، جداگانه برای قالب هر دو عدد 1000 تومان ، نصب هک ( از هر نوعی همراه با فارسی ساز یا بدون فارسی ساز ) هر دو عدد 700 تومان
برای نصب قالب یا نصب افزونه در وردپرس ، هزینه نصب هردو قالب مبلغ 1000 تومان و نصب هر دو افزونه مبلغ 600 تومان دریافت میشود .!!
هدیه : در صورتی که دوستان پکیج شماره 4 رو انتخاب کنند ، به رایگان بر روی وبیولیتن و وردپرس دو قالب و دو هک برای وبیولیتن ، و نصب دو قالب و دو افزونه برای وردپرس به رایگان انجام میشود !!
در ضمن افرادی که قصد سفارش یکی از پکیج ها را دارند لطفا یا با آی دی بنده که در مشخصات کاربری بنده در سمت راست هست تماس بگیرن یا پیام خصوصی ارسال کنند و یا در همین جا اعلام کنند تا بنده باشون تماس بگیرم ...
با تشکر ، nanajoon
-
-
January 31st, 2014 12:52
# ADS
-
January 31st, 2014, 18:09
عضو جدید
پاسخ : نصب چت روم ، وبیولیتن ، وردپرس با نازلترین قیمت و ضمانت بازگشت وجه !!
دوستان فعلا روی روم ها قالب نصب نمیشه ، نصب کنیم خبر میدیم ... پیام خصوصی ندین لطفا ...
تشکر ...
-
-
February 8th, 2014, 19:55
-
-
February 9th, 2014, 11:19
عضو جدید
دوستان به عنوان هدیه ، تمام هک هایی که به عنوان پیش نیاز برای وبیولیتن موجود هستند مانند ، ادیتور ، مخفی کردن لینک از مهمان ، آخرین ارسالات و ... که حدود 10 تا هک هستند رو بصورت کامل نصب میکنم و یک قالب رایگان هم نصب میکنیم ... با آی دی من تماس بگیرید ...
-
-
February 12th, 2014, 13:02
عضو جدید
دوستان دو سفارش که نصب شد مشتریان راضی هستند میتونید باشون حرف بزنید و از نحوه کار ما مطلع بشید ، پشتیبانی هم بصورت رایگان انجام میدیم تا مدتی ...
-
-
February 12th, 2014, 13:08
بهتر بود در سایت وی بی ایران خدمات مورد نظر معرفی می شد.
-
تعداد تشکر ها از negar. به دلیل پست مفید
-
February 12th, 2014, 13:12
-
-
February 12th, 2014, 13:50
عضو انجمن
سلام
نمونه چت روم بده عزیز .
-
-
February 12th, 2014, 14:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
sv24.co
سلام
نمونه چت روم بده عزیز .
سلام دوست عزیز ..
فعلا اون دو سفارش چت روم که گرفتم ، یکی نصب وبیولیتن بود و دیگری هم نصب وردپرس بود ، هنوز سفارشی برای چت روم دریافت نکردم ، اگر برای این دو سفارش میخواین بگید تا نمونه بدم که بنده نصب کردم .. و با مدیرش هم میتونید حرف بزنید ، ولی مطمئن باشید که ما کارمونو بلد هستیم و میتونیم نصب کنیم هر چیزی رو ...
-
-
February 12th, 2014, 14:46
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nanajoon
سلام دوست عزیز ..
فعلا اون دو سفارش چت روم که گرفتم ، یکی نصب وبیولیتن بود و دیگری هم نصب وردپرس بود ، هنوز سفارشی برای چت روم دریافت نکردم ، اگر برای این دو سفارش میخواین بگید تا نمونه بدم که بنده نصب کردم .. و با مدیرش هم میتونید حرف بزنید ، ولی مطمئن باشید که ما کارمونو بلد هستیم و میتونیم نصب کنیم هر چیزی رو ...

اصلا اسکریپت چت رومتون چیه؟
-