صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 36

موضوع: سرور مجازی (وی پی اس) ابری

عضو جدید vpsgroups آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    151
    تشکر تشکر شده 
    2,329
    تشکر شده در
    1,964 پست

پیش فرض پاسخ : سرور مجازی (وی پی اس) ابری

نقل قول نوشته اصلی توسط x00t نمایش پست ها
    با سلام و خسته نباشید

بنده یدونه سایت تقریبا پر بازدید دارم تقریبا با روزی 9000 بازدید.

یدونه سرور مجازی ابری میخوام براش .

یک نکته مهم : برای من هیچگونه مسئله ی هزینه مطرح نیست پس برام قیمت سرویس مهم نیست فقط میخوام بهترین سرور مجازی (وی پی اس) ابری ممکن و بخرم با پشتیبانی قوی و ... مهم نیست دیتاسنتر کجاس و ... از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم فقط لطفا بهترین سرور هایی رو که یا دارین یا سراغ دارین و معرفی کنین (خواهش میکنم!)

بهترین و میخوام منابع هم کم بود مشکلی نیست فقط بهترین لطفا.

با تشکر

با سلام

سرور ابری با هارد SSD با امکانات کامل داریم تو لیست محصولات نیست چون ریسلر یک شرکت بزرگ خارجی هستیم که بسیار هم معروف هست

https://www.digitalocean.com/pricing

تیکت بدین تا اطلاعات کامل بدم خدمت تون
    وی پی اس گروپ ؛ ارائه دهنده سرور‌ مجازی با ۲۴ ساعت تست رایگان، سرور ابری با پرداخت ساعتی، سرور اختصاصی، هاست SSD ابری و خدمات ویژه دیگر!
    پشتیبانی -- sales@vpsgroups.uk -- تلگرام:@vpsgroups

2. تعداد تشکر ها ازvpsgroups به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    1,175
    تشکر تشکر شده 
    659
    تشکر شده در
    423 پست

5. تعداد تشکر ها ازQuality به دلیل پست مفید

عضو انجمن berbidvps آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    25
    تشکر تشکر شده 
    844
    تشکر شده در
    718 پست

با سلام بربید سرور با افر ویژه زیر از امریکا درخدمت شماست:
    package 3

CPU پردازنده : Intel Xeon E5472

RAM مقدار رم : 1024MB DDR3

سرعت پورت : 1000Mbps

HDD هارد دیسک : 10GB

قدرت پردازنده : unlimit

BW پهنای باند:unlimit

گارنتی اپتایم :99.99%

هزینه کانفیگ : رایگان

IP تعداد ایپی : 1

300,000 " ریال " ماهیانه
    تحویل فوری به همراه تست اولیه رایگان
    جهت خرید ای دی مارا در یاهو اد کنید یا در سایت ما تیکت بزنید.
    id yahoo:berbid_vps
    صفحه اصلی پورتال - فروش سرور مجازی و اختصاصی
    خرید سرور مجازی ، خرید هاست شرکت فناوری اطلاعات جاوید,بربید ممسنی (سهامی خاص)||سرور مجازی ارزان||شماره پشتیبانی واتس آپ:09058039923

7. تعداد تشکر ها ازberbidvps به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    35 پست

با سلام و خسته نباشید

یک نکته مهم : برای من هیچگونه مسئله ی هزینه مطرح نیست پس برام قیمت سرویس مهم نیست فقط میخوام بهترین سرور مجازی (وی پی اس) ابری ممکن و بخرم با پشتیبانی قوی و ... مهم نیست دیتاسنتر کجاس و ... از لحاظ مالی هم مشکلی ندارم فقط لطفا بهترین سرور هایی رو که یا دارین یا سراغ دارین و معرفی کنین (خواهش میکنم!)

با تشکر

انشاءالله نهایت تا 24 ساعت دیگه خرید از بین پیشنهادات یکی از این دوستان در این تاپیک انجام میشه.

لازم به تاکید نیست اما بازهم میگم بنده به این خاطر میگم بهترین که میخوام از لحاظ سرور خیالم راحت باشه و برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم ولی میخوام یه وی پی اس ابری باشه که بعد از خرید دیگه خیالم از جانب سروری که سایتم روشه خیالم راحت باشه و هیچگونه مشکلی پیش نیاد.

پس از دوستانی تقاضا دارم که پیشنهاد بدن که واقعا بهترین سرویس و ارائه میدن برام مهم نیست چقدر هزینه میپردازم فقط بهترین.

طوری نباشه که بعد از خرید خدایی ناکرده مشکلی پیش بیاد.

از اساتید اگه خودشون هم ندارن ولی سراغ دارن خواهش میکنم معرفی کنن بهم.

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم

بنده یادم رفت توی پست اول ذکر کنم تمام پیشنهاداتی که اساتید و فروشندگان محترم در این تاپیک میدن فردا بعد از ظهر همراه شریک بنده (سایتی که قراره براش سرور بگیریم ماله دوتامونه!) بررسی میشه و فردا تا ساعت 11 شب خرید انجام شده (100% از یکی از دوستانی که در همین تاپیک پیشنهاد دادن.) و نتیجه همینجا اعلام خواهد شد.

پس چند تا خواهش :

1-فقط از طریق همین تاپیک و یدونه پست پیشنهاد خودتون و مطرح کنین(پیقام خصوصی ندین لطفا!)
    2-سعی کنین واقعا بهترین سرویس و معرفی کنین اگه هم ندارین لطفا پیشنهاد ندین.
    3-اگه یه جای خوب میشناسین معرفی کنین حتما.
    4-سرویس خریداری شده که ایشالا فردا این موقع خریداری میشه در اول به صورت 1 یا حداکثر 3 ماهه خریداری خواهد شد و بعد از اتمام این زمان و راضی بودن از سرویس خریداری شده به مدت یک ساله و یا حتی بیشتر نیز خریداری خواهد شد.
    5-سرویس خریداری شده بعد از استفاده توسط بنده و شریکم به صورت کامل نقد خواهد شد و در همین فروم قرار خواهد گرفت (اگه خوب باشد واقعا ماهم با دلیل و مدرک میگیم خوب بود و ازش راضی بودیم و اگر خدایی نکرده بد شد ما حقیقت و خواهیم گفت.)

6-باز هم خواهش میکنم بهترین سرویس و معرفی کنین و الکی سرویس های معمولی رو نگین تاکیدا عرض میکنم از لحاظ مالی مشکلی نیست فقط بهترین سرویس و معرفی کنین خواهشا مشکل پول نداریم هر چقدر گرون باشه مشکلی نیست.(فقط طوری باشه که واقعا فراموش کنیم تو این مدت اصلا از سروری استفاده میکنیم!هیچگونه مشکلی پیش نیاد!)

تا اونجا که تونستم کاملا توضیح دادم که چی میخواییم و نیازمون به چیه پس منتظر پیشنهادات(واقعا بهترین ها)هستیم.

این آخرین پست بنده در این تاپیک تا زمان انتخاب سرویس و خرید اون هست که فردا ساعت 11 شب مورخ 23 / 11 / 92 نتیجه رو اعلام میکنیم.

تقریبا تا ساعت 9 - 10 شب فردا نیز فرصت دارین پیشنهاداته خودتون و بفرمایین.

با تشکر از همگی

امیدواریم در اولین خریدمون توسط انجمن وب هاستینگ ایران هم ما راضی بشیم و هم شما.

ارادتمند شما

گنجی

9. تعداد تشکر ها ازx00t به دلیل پست مفید

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم

بنده یادم رفت توی پست اول ذکر کنم تمام پیشنهاداتی که اساتید و فروشندگان محترم در این تاپیک میدن فردا بعد از ظهر همراه شریک بنده (سایتی که قراره براش سرور بگیریم ماله دوتامونه!) بررسی میشه و فردا تا ساعت 11 شب خرید انجام شده (100% از یکی از دوستانی که در همین تاپیک پیشنهاد دادن.) و نتیجه همینجا اعلام خواهد شد.

پس چند تا خواهش :

1-فقط از طریق همین تاپیک و یدونه پست پیشنهاد خودتون و مطرح کنین(پیقام خصوصی ندین لطفا!)
    2-سعی کنین واقعا بهترین سرویس و معرفی کنین اگه هم ندارین لطفا پیشنهاد ندین.
    3-اگه یه جای خوب میشناسین معرفی کنین حتما.
    4-سرویس خریداری شده که ایشالا فردا این موقع خریداری میشه در اول به صورت 1 یا حداکثر 3 ماهه خریداری خواهد شد و بعد از اتمام این زمان و راضی بودن از سرویس خریداری شده به مدت یک ساله و یا حتی بیشتر نیز خریداری خواهد شد.
    5-سرویس خریداری شده بعد از استفاده توسط بنده و شریکم به صورت کامل نقد خواهد شد و در همین فروم قرار خواهد گرفت (اگه خوب باشد واقعا ماهم با دلیل و مدرک میگیم خوب بود و ازش راضی بودیم و اگر خدایی نکرده بد شد ما حقیقت و خواهیم گفت.)

6-باز هم خواهش میکنم بهترین سرویس و معرفی کنین و الکی سرویس های معمولی رو نگین تاکیدا عرض میکنم از لحاظ مالی مشکلی نیست فقط بهترین سرویس و معرفی کنین خواهشا مشکل پول نداریم هر چقدر گرون باشه مشکلی نیست.(فقط طوری باشه که واقعا فراموش کنیم تو این مدت اصلا از سروری استفاده میکنیم!هیچگونه مشکلی پیش نیاد!)

تا اونجا که تونستم کاملا توضیح دادم که چی میخواییم و نیازمون به چیه پس منتظر پیشنهادات(واقعا بهترین ها)هستیم.

این آخرین پست بنده در این تاپیک تا زمان انتخاب سرویس و خرید اون هست که فردا ساعت 11 شب مورخ 23 / 11 / 92 نتیجه رو اعلام میکنیم.

تقریبا تا ساعت 9 - 10 شب فردا نیز فرصت دارین پیشنهاداته خودتون و بفرمایین.

با تشکر از همگی

امیدواریم در اولین خریدمون توسط انجمن وب هاستینگ ایران هم ما راضی بشیم و هم شما.

ارادتمند شما

گنجی

با سلام

من نمیدونم استارتر محترم منظورتون از ابری و داخل پرانتز وی پی اس چیست.
    منظور کلا وی پی اس به حالت ابری هست یا شما درخواست وی پی اس یا سرور ابری دارید ؟

اگر منظور کلا سرور مجازی به حالب ابری باشه کمتر کسی به صورت انگشت شمار چنین سرویس هایی ارائه میکنند و هر شرکت کوچک یا بزرگی چنین سرویسی نمیدهند

در کل ما سرور مجازی با منابع اختصاصی ارائه میکنیم (نمیگیم ابری چون نیست ) ولی خب آفر هم نمیشه داد به شما ، شما خوب و درست و معقولانه هزینه کنید هر چیزی به بهترین شکل میتوانید تهیه کنید.

نه موضوع سایت مشخصه - نه ترافیک مصرفیتون - نه لوکیشن مدنظرتون (مثلا ایران باشه یا خارج کشور ؟) نه رم نه پردازنده و نه ... چه طور به شما آفر ارائه کنیم ؟

این هزینه شما حداکثر چه قدر هست ؟ 30 هزار تومان ؟ 50 هزار تومان ؟ چه قدر ؟ مشکل هزینه ندارید اما شاید در ذهن شما هزینه حداکثر 30 یا ... براورد شده و بر اساس آن میگید مشکل ندارید با هزینه، مثلا چند گیگ هارد ؟ هارد ssd گران هست یک تخمین گیگ اشتباه در آن ممکنه کلی هزینه شما را کم و زیاد کند.

کلا هیچ چیزی مشخص نیست و نمیشه اصلا آفر مناسب داد خدمتتون.

اگر سرویس با کیفیت و درست میخواهید بهتره با آمار و ارقام دقیق و اصولی با ما در تماس باشید بدون حساب کردن این موارد به صورت دقیق سرویس مناسبی نخواهید داشت یا حداقل برای مدت محدودی خواهید داشت و به مشکل میخورید.

تلفن تماس : 02166378056 واحد مشاوره فنی داخلی 102

از بهترین مراکز دیتای دولتی و خصوصی در ایران و هتزنر آلمان امکان ارائه سرویس میباشد.

یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : February 12th, 2014 در ساعت 00:41
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

11. تعداد تشکر ها ازRoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

مشخصات سروری میخوای چی هست رم وپهنای باند و سایر موارد!؟
    ویرایش توسط reza* : February 13th, 2014 در ساعت 18:02

13. تعداد تشکر ها ازULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    201
    تشکر تشکر شده 
    740
    تشکر شده در
    550 پست

با سلام و خسته نباشید

با تشکر

با سلام

تعداد بازدید تنها مهم نیست. میزان پهنای باند ؟ حجم سایت ؟
    آیا فایلی هم از روی سایت شما دانلود میشه ؟ یا سرور دانلود جدا دارید؟

نحوه کانفیگ هم بسیارتاثیر داره در سرعت استفاده بهینه از منابع سرور

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید
    سوالات قبل از خرید

15. تعداد تشکر ها ازbehnam289 به دلیل پست مفید

عضو جدید www.denaserver.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    47
    تشکر تشکر شده 
    1,501
    تشکر شده در
    1,245 پست

سلام
    از هلند
    از بهترین دیتاسنتر شناخته شده و عالی سینگل هاپ
    سی پی یو بسیار قوی E5-2620 با 15 مگ کش
    هارد 20 گیگ پر سرعت (بر روی هر هارد فقط 2 سرور مجازی ساخته میشه در نتیجه سرعت بسیار بالایی داره)
    پورت 1 گیگ (سرعت دانلود و آپلود از 30 تا 80 مگ)
    رم 2 گیگ اختصاصی
    پینگ پایین به ایران

ماهیانه 59 هزار تومان

هزینه هر گیگ رم اضافه ماهیانه 20 هزار تومان
    هزینه هر 100 گیگ هارد اضافه ماهیانه 10 هزار تومان
    هزینه لایسنس سیپنل برای این سرور ماهیانه 25 هزار تومان
    هزینه اس اس ال ویلد کارت سالیانه 99 هزار تومان
    هزینه اس اس ال 39 هزار تومان

گارانتی برگشت هزینه در صورت عدم رضایت تا 1 هفته
    آپتایم بالا
    تضمین کیفیت
    سبد خرید - Dena Server
    سرور های مجازی و اختصاصی گواهینامه اس اس ال
    سایت: www.denaserver.com
    Telegram: @hamidebrazi Tel: 0912 18 18 806

17. تعداد تشکر ها ازwww.denaserver.com به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    55
    تشکر تشکر شده 
    977
    تشکر شده در
    809 پست

سرور مجازی با کیفیت از کانادا
    لینک در امضاء

19. تعداد تشکر ها ازE_R_B به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    97
    تشکر تشکر شده 
    49
    تشکر شده در
    35 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hostfire نمایش پست ها
    ایشالا این دوستانی که آفر میدن کلود لینوکس با لایسنس با این قیمتاشون نصب میکنن دیگه؟
    والا لایسنس 14 دلاریش بیشتر از این قیمتاییه که شما همکاران دارید میدید برای کل سرور + لایسنس کلود لینوکس!
    بنده عاجزم از افر دادن برای کلود لینوکس....
    استارتر عزیز دقت فرمائید در خرید
    نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    با سلام

من نمیدونم استارتر محترم منظورتون از ابری و داخل پرانتز وی پی اس چیست.
    منظور کلا وی پی اس به حالت ابری هست یا شما درخواست وی پی اس یا سرور ابری دارید ؟

اگر منظور کلا سرور مجازی به حالب ابری باشه کمتر کسی به صورت انگشت شمار چنین سرویس هایی ارائه میکنند و هر شرکت کوچک یا بزرگی چنین سرویسی نمیدهند

در کل ما سرور مجازی با منابع اختصاصی ارائه میکنیم (نمیگیم ابری چون نیست ) ولی خب آفر هم نمیشه داد به شما ، شما خوب و درست و معقولانه هزینه کنید هر چیزی به بهترین شکل میتوانید تهیه کنید.

نه موضوع سایت مشخصه - نه ترافیک مصرفیتون - نه لوکیشن مدنظرتون (مثلا ایران باشه یا خارج کشور ؟) نه رم نه پردازنده و نه ... چه طور به شما آفر ارائه کنیم ؟

این هزینه شما حداکثر چه قدر هست ؟ 30 هزار تومان ؟ 50 هزار تومان ؟ چه قدر ؟ مشکل هزینه ندارید اما شاید در ذهن شما هزینه حداکثر 30 یا ... براورد شده و بر اساس آن میگید مشکل ندارید با هزینه، مثلا چند گیگ هارد ؟ هارد ssd گران هست یک تخمین گیگ اشتباه در آن ممکنه کلی هزینه شما را کم و زیاد کند.

کلا هیچ چیزی مشخص نیست و نمیشه اصلا آفر مناسب داد خدمتتون.

اگر سرویس با کیفیت و درست میخواهید بهتره با آمار و ارقام دقیق و اصولی با ما در تماس باشید بدون حساب کردن این موارد به صورت دقیق سرویس مناسبی نخواهید داشت یا حداقل برای مدت محدودی خواهید داشت و به مشکل میخورید.

تلفن تماس : 02166378056 واحد مشاوره فنی داخلی 102

از بهترین مراکز دیتای دولتی و خصوصی در ایران و هتزنر آلمان امکان ارائه سرویس میباشد.

یا حق
    نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    مشخصات سروری میخوای چی هست رم وپهنای باند و سایر موارد!؟ بعدشم اینجا کسی سرویس ابری نمی فروشه عزیزم!
    نقل قول نوشته اصلی توسط behnam289 نمایش پست ها
    با سلام

تعداد بازدید تنها مهم نیست. میزان پهنای باند ؟ حجم سایت ؟
    آیا فایلی هم از روی سایت شما دانلود میشه ؟ یا سرور دانلود جدا دارید؟

نحوه کانفیگ هم بسیارتاثیر داره در سرعت استفاده بهینه از منابع سرور

در صورت تمایل با ما در ارتباط باشید
    سوالات قبل از خرید
    با سلام

فرمایشات تمام دوستان صحیح هست.

با اینکه گفته بودم تا امشب که سرویس خریداری بشه پست نمیدم اما لازم دیدم به سوالات اساتید پاسخ بدم.

منظور بنده وی پی اس به حالت ابری هست.

وی پی اس مورد نظر که به حالت ابری میخوام لینوکس باید باشه .

در مورد منابع مورد نیازم بعد از انتخاب سرویس مورد نظر منابعش و اعلام میکنم .

در این مورد توضیح میدم :

من میگم سرویس دهنده ی محترم که قرار ه یدونه وی پی اس لینوکس ابری (خارج از ایران حتما!) ارائه بدن من مطمئن بشم از اینکه واقعا با کیفیت ترین و بهترین سرویسی بود که میتونستم از طریق این فروم تهیه کنم و واقعا در طول یک سال یا بیشتر که سرویس میگیرم از جانب سروری که سایتم روش خواهد بود مشکلی نخواهم داشت .

دوست عزیزی که فرمودین سقف هزینه ی بنده ... چون ما واقعا تصمیمی که داریم اینکه کلا این ایده ی خودمون و بر بهترین ها پایه ریزی کنیم یعنی من در طول 9 ماه گذشته سعی کردم تا اونجایی که میتونم بهترین طراح و برنامه نویس پروژه ی ما رو انجام بدن و واقعا کم نذاشتیم از لحاظ هزینه ای که انجام میدادیم و سعیمون بر این بود که هر قدمش و به بهترین شکل ممکن که میتونیم و امکانش هست برداریم .

حتی کوچکترین چیز که شاید برای خیلی از دوستان مهم نباشه دامنه است که بعد از یک هفته جستجو و پیدا کردن بهترین محل برای ثبت دامنه ا م ثبت و انجام دادم .

الان رسیدم به آخرین چیز که یه وی پی اس لینوکس به حالت ابری هست که سایتم بیاد بالا و با برآوردی که کردیم شاید در ماه اول روزانه بالای 9000 بازدید داشته باشه .

مهمترین چیز برای من وقتی میگم بهترین بهترین از هر لحاظ هست یعنی پاسخگویی سرویس دهنده کیفیت فوق بالای سرویس هاش در دسترس بودن سرویس دهنده طوری نباشه که اعصابمون و خورد کنه بعدا ...

واقعا هم مشکل هزینه نداریم ما بالای 3 میلیون تومان فقط برای طراحی و برنامه نویسی و ساخت سایت در مرحله ی اولیه هزینه کردیم و شاید این هزینه بالای 5 میلیون هم برسه پس برامون مشکلی نداره واقعا از یک سرویس دهنده که قبلا هم گفتم با تست های 1 الی 3 ماه تستش میکنیم و بعد به حالت 12 ماه و یا حتی بیشتر خریداری میکنیم.

امیدوارم واقعا تونسته باشم منظورم و یرسونم .
    پس یک سرویس دهنده که واقعا از همه لحاظ و همه جوره از کیفیت و ساپورت و آپتایم و ... همه چیز بهترین باشه و مورد تائید واقعا قصدمون اینکه چندین و چند سال باهاش کار کنیم .

منابع و هم بعد از انتخاب سرویس دهنده ی مورد نظر خدمتشون عرض خواهیم کرد (برای ما هم طراح و سئو کار سایتمون منابع رو خواهند گفت.)

امشب ایشالا بتونیم یک سرویس از دوستانی که در این تاپیک پست دادن بخریم و راضی بوده باشیم .

نتیجه همونطور که گفته شد تا ساعت 11 امشب اعلام خواهد شد .

با تشکر

جوادزاده

21. تعداد تشکر ها ازx00t به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)