سلام دوستان من یک سایت مهم دارم و متاسفانه بعضی مواقع سرعت کمه یا ای پی بلوک میشه
حالا میخواستم بدونم چطور میتونم این سایتو همزمان روی 2 تا سرور بزارم تا یکی مشکل دار شد سایت بتونه بالا بیاد
سلام دوستان من یک سایت مهم دارم و متاسفانه بعضی مواقع سرعت کمه یا ای پی بلوک میشه
حالا میخواستم بدونم چطور میتونم این سایتو همزمان روی 2 تا سرور بزارم تا یکی مشکل دار شد سایت بتونه بالا بیاد
میتونی دوتاسرور مجازی بگیری روش بالانس کنی و یا دوتاروباهم کلاستر کنی همین
درضمن این کار تخصصی هست و از پسش شما بر نمیای
در حال حاضر یک سرور مجازی دارم
و یکی هم برای یکی از دوستان هستش
پس فقط تنها راهش همینه؟
بله تنها راهش همین هست
واسه بالانسینگ بین دو سرور دسته کم به ۳ سرور نیاز دارید. راه اندازی دستیش نیاز مند اشنایی تون با dns هست.
اگر هم بخواهید هزینه کنید میتونید از سیستم های آماده مثل http://www.edgecast.com استفاده کنید
گمراهان دو دسته اند:
آنان که خواندند و اندیشه نکردند
آنان که نخواندند و یقین آوردند.
سلام
2 راه دارید:
متاسفانه بعضی مواقع سرعت کمه یا ای پی بلوک میشه
یا این که عیب یابی کنید و مشکل رو برطرف کنید، 90% با تهیه سرور اختصاصی مشکل شما حل خواهد شد.
اگر هم که می خواهید روی 2 سرور سایتتون رو داشته باشید ، هم کار پیچیده است هم هزینه بر.
موفق باشید.
با هزینه 2 سرور مجازی و هزینه هایی که برای بالانسینگ باید بکنید ! بدید یک سرور اختصاصی بسیار بهتر خواهد بود
نظر بنده هم سرور اختصاصی هستش . فکر میکنم شما سرور مجازی آلمان داری هم مشکل منابع داری هم مشکل ابیوز که با تهیه یک سرور اختصاصی مشکلت حل میشه نیاز به کلاستر هم نیازی نیست
گروه فناوری اطلاعات الکامان
Elkaman.ir
کانال تلگرام : @Elkaman | مشاوره : @Elkamansp
تلفن دفتر مرکزی : 05138709547
باید کلاستر بشه
دوستان نظرتون در مورد استفاده از سرویس های Cloud Hosting چیه؟ بهتر نیست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)