-
February 9th, 2014, 04:15
عضو انجمن
پاسخ : سرعت اینترنت
بعضی از ای اس پی ها سرورها پیش خودشونه که محدودیت سرعت برای اون ای پی ها برمیدارند که مشتری هاشون با سرعت بالا از اون سایت ها دانلود کنند ولی اگر کل سرورهای ایران اینجوریه مسئله باید بررسی بشه دقیق شاید فاز نخست اینترنت ملی اجرا شده و برای تشویق کاربران ایرانی که سایت هاشونو به سرورهای ایران جابه جا کنند این کارو کردند

نوشته اصلی توسط
i-Power
سلام،
اخیرا با اینترنت بنده از سرور های داخلی حدود 900 کیلوبایت الی 1500 کیلوبایت ( 1.5 مگابایت ) بر ثانیه دانلود می کنه !
و سرعت دانلود از سرور های خارج از کشور بین 60 الی 100 کیلوبایت هست.
آیا این مشکل از بنده هست یا شما هم با چنین مشکلاتی اخیرا دست و پنجه نرم می کنین؟
پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنون هستم.
-
تعداد تشکر ها ازpc-narmak به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014 04:15
# ADS
-
February 9th, 2014, 04:17
عضو انجمن
بروخدارو شکر سرعت هنوز - نشده 

نوشته اصلی توسط
i-power
طی افزایش قیمت اخیر اینترنت بطوری شده که هزینه بیشتر و سرعت کمتر رو اعمال می کنند!
سرعت در سرور های داخلی بسیار مناسب هست اما اکثر فایل ها و منابع آموزشی و یا ... که در سرور خارج از کشور قرار دارند
به قدری سرعت پایین آمده که گاها از جستجو موضوع پشیمان میشم.
ممنون از پاسختون
متاسفانه وضعیت اینترنت ایران در جایگاه مناسبی قرار ندارد و هر ماه افت کیفیت رو مشاهده می کنم.
امیدوارم که بعد از 22 بهمن مشکلات جاری در باب اینترنت حل بشه.
ممنون از پاسختون

-
-
February 9th, 2014, 04:20
عضو انجمن
این لینک کلا" به من تایم اوت میده روتر اصلی شبکمونم چک کردم احتمالا" رنج ای پی ما در سرور شما بلاک شده ممنون میشم پیغام خصوصی بدید چک کنیم
C:\Users\>ping saba-server.com
Pinging saba-server.com [148.251.17.195] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Ping statistics for 148.251.17.195:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

نوشته اصلی توسط
ourweb
-
-
February 9th, 2014, 09:17
عضو انجمن
سرعت ها برای آسیاتک مازندران هیچ تغییری نکرده تنها تغییر بر روی سرور های داخلی است که سایت هایی که از آسیاتک سرور دارند محدودیت سرعت دانلود برای افرادی که اینترنت آسیاتک دارند برداشته شده و بستگی به این داره چقدر ترافیک ها شلوغ باشه هر چی خلوت تر سرعت دانلود از سرور داخلی بیشتر سرور های خارجی هم در مازندران آسیاتک مشکلی نداره !
-
تعداد تشکر ها ازhannah به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 12:09
عضو انجمن
Re: سرعت اینترنت

نوشته اصلی توسط
hannah
سرعت ها برای آسیاتک مازندران هیچ تغییری نکرده تنها تغییر بر روی سرور های داخلی است که سایت هایی که از آسیاتک سرور دارند محدودیت سرعت دانلود برای افرادی که اینترنت آسیاتک دارند برداشته شده و بستگی به این داره چقدر ترافیک ها شلوغ باشه هر چی خلوت تر سرعت دانلود از سرور داخلی بیشتر سرور های خارجی هم در مازندران آسیاتک مشکلی نداره !
با سلام،
بنده گفتم مشکل سراسری هست یا خیر که به ظاهر بدین شکل نیست.
سرعت دانلود از سرور های داخلی افزایش و از سرور ها خارجی در برخی از سرویس دهندگان کاهش یافته.
ممنون از پاسخ

نوشته اصلی توسط
hannah
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 12:25
درود دیگر
اگر با این افزایش و کاهش سرعت ! مشکلی دارید ! که با isp تماس بگیرید وگرنه که هیچی !
از دوستان خودتون هم که از این سرویس استفاده میکنند سوال کنید ! شما پورتتون رو کاری کرده باشن ! گرچه بعید بدونم مشکل از پورت باشه ولی اگه مشکل دارید تماس بگیرید بگید پورتتون رو ریسیت کنند
-
تعداد تشکر ها ازkourosh_it به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 13:18
یک چیزی
چند سال پیش من سرعتم به شدت افت کرد با واحد تعمیرات مخابرات تماس گرفتم
فیوز روی خط سوخته بود برای من تعویض کردند سرعت بهتر شد این طبق صحبت های کارشناس مخابرات است
شاید مشکل از خط مخابراتتون است
-
تعداد تشکر ها از glxx به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 13:26
می تونید زنگ بزنید به سرویس دهندتون ببینید نویزی روی خطتتون هست یا خیر.
البته برای اینترنت نامحدود ،چون که به معنای واقعی توی ایران همچین چیزی نداریم از یه حد دانلود بره بالاتر سرعت رو میارن پایین.
-
تعداد تشکر ها ازN E T به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 14:42
-
تعداد تشکر ها ازi-Power به دلیل پست مفید
-
February 9th, 2014, 14:46
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
i-Power
سلام،
اخیرا با اینترنت بنده از سرور های داخلی حدود 900 کیلوبایت الی 1500 کیلوبایت ( 1.5 مگابایت ) بر ثانیه دانلود می کنه !
و سرعت دانلود از سرور های خارج از کشور بین 60 الی 100 کیلوبایت هست.
آیا این مشکل از بنده هست یا شما هم با چنین مشکلاتی اخیرا دست و پنجه نرم می کنین؟
پیشاپیش از پاسخ هاتون ممنون هستم.
بستگی به Location سروری دارد که از آن دانلود می کنید. ولی در کل بیشتر بستگی به میزان Send و Receive يا همان پورت کشور ، دارد
ویرایش توسط name5 : February 9th, 2014 در ساعت 16:06
S.W.A.T اگر رو در رو بودیم ،
25 تا مشت سريع در 4 ثانیه به قفسه ی سینه ات می زدم و تو نمی تونستی بلند بشی. پشت مانیتورت نشستی و فکر می کنی جرأت داری
.

-
تعداد تشکر ها ازname5 به دلیل پست مفید